שרשור המזלות
(חשוב)

YaLdoNet 4 EveR

New member
שרשור המזלות ../images/Emo46.gif (חשוב)

ביקשתי, וכנראה שאף אחד לא טרח לשים לב, שלא תשרשרו את המזלות שלכם בשרשור של תחרות הפאנפיקים. מחר ההודעות שלכם בנושא יימחקו, אבל מכיוון שאין לי שום בעיה עם ההודעות עצמן- תשרשרו פה, כי ת´כלס זה באמת מעניין (אחרת למה שאלתם?
). תודה, אופיר. נ.ב אני סרטן

swirrrly

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif (נראה אם תבינו איזה מזל זה)

leeloo

New member
גם אני תאומים, בהתחלה- 24.5 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

shirakl

New member
אני קשת..

ולמנהלות, אני רוצה לומר שלדעתי זה ממש לא בסדר שהפורום הזה מוצף בהודעות שלא קשורות בשום צורה לבנות גילמור, וכמעט ואין בו הודעות שכן קשורות. ואם ככה - אז למה זה פורום בנות גילמור? הדבר היחיד בפורום הזה שקשור לסדרה הן כל התמונות ששמו פה... תחשבו על זה, כי אם הפורום לא יהיה קשור לבנות גילמור, אני לא חושבת שאני אשאר כאן עוד הרבה...

shirakl

New member
סליחה על הבורות

אבל מה דה אדמין?... וחוץ מזה - איך זה הולך לעזור אם אנשים לא כותבים כאן שום דבר שקשור לבנות גילמור? וד"א: אני ממש מקווה שזה לא נשמע כמו האשמה... אני רואה שאת די מנסה לשנות את זה... זה שום דבר אישי... (פשוט חבל לי שהפורום הזה מדרדר כבר מההתחלה...)

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן... אני מתנצלת בשמם ../images/Emo13.gif

נכון מור ומעין? הם די אהבלות
סתם, הם פשוט שתיהן פה חדשות בקטע של הפורומים (ביקשתי ממעין להביא אנשים לפורום), אז אני מרשה לעצמי לסלוח להן. וחוצמזה, כשיש לך אדמיין משמע שאתה המנהל. נכון לעכשיו שמרית ואני כן צבועות בכחול, אבל בגלל שנטע (האחראית לכל הסידורים האלו) נסעה עד יום ראשון, לא נוכל למחוק הודעות ולסדר שירשורים. מצטערת על אי-הסדר.
אופיר -שבלולית עם פיצולים-

shirakl

New member
הבנתי...

ואני ממש מקווה שכשתוכלו תמחקו את מליוני ההודעות הלא קשורות, ואז אנשים יבנו שאם הם יכתבו הודעות לא על בנות גילמור, ימחקו להם אותן, ויתחילו לכתוב דברים על הסדרה! וד"א: לדעתי הרעיון של פתיחת גלריה לתמונות הוא בהחלט טוב, מקומן לא בשרשורים עצמם!
שירה (בתקווה לשיפור הפורום במהרה)

Moony1

New member
shirkal

לא מעניין אותי אם זה יגרום לריב.. מה הבעיה בזה שיש אנשים שמכירים אחד את השני..ובמקרה הם נפגשים פה..הא?! נכון,זה פורום בנות גילמור,אבל מותר גם לדבר על דברים טיפה לא קשורים (כמובן רק לפעמים).דבר ראשון יש לך פה ה-מון חומר,תמונות,ספוילרים..הכל! ואם תשאלי שאלה או משהו..אני בטוחה שמישהו יענה לך. זה שאנשים מדברים על דברים לא קשורים לבנות גילמור זה נקראה התדרדרות?!?! לא. אז זהו. שבי בלול. דיניאה. מעין
נ.ב - אני לא מחפשת לריב או משהו..זה פשוט מעצבן טיפי :)

shirakl

New member
אז כהה

כאן זה לא צ´אט, אלא פורום, ולפורום יש נושא... זה שיש לך כאן חברות ואנשים שאת מכירה זה אחלה, ובשביל זה אתם יכולים להתחבר ביחד לצ´אט. מילא, אם הייתם מנהלים שיחות אישיות מדי פעם, אבל אם תעברי על הפורום תראי שחוץ מתמונות, אין בו שום דבר שקשור לבנות גילמור! אז אל תגידי לפעמים, כי לפעמים זו באמת לא הדרדרות. הבעיה היא שלפי ההרגשה שלי זה הופך להיות תמיד, וזו ההדרדרות... אני נמצאת בעוד כמה פורומים אחרים, ובהם זה לא קורה, ולדעתי זה לא אמור לקרות גם כאן... ודבר שני - אל תרדי נמוך כ"כ, את לא אמורה להעליב אותי ודיבורים כמו "שבי בלול" הם הדרדרות עוד יותר גדולה של הפורום הזה, שנמצא בימיו הראשונים... וד"א: שימי לב למספר ההערות של מנהלת הפורום, שהיו בדיוק על אותו נושא, נראה לי שיש יותר מדי כאלה, כלומר שאני כנראה צודקת...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מסכימה עם שתיכן

אנחנו לא מתכוונות להיות הדוקות בשמירה. מותר יהיה לדבר פה על עוד נושאים מלבד בנות גילמור. אבל מעין, את כל הזמן מנסה לפתח פה ריבים, גם אם בלי כוונה, ובפעם הבאה ההודעות שלך יימחקו. וזאת תמחק בלי שום קשר. אם תמשיכי ככה... יש פתרון לא נעים

Moony1

New member
אהמ אהמ אהמ

לא יודעת אם קראתם או לא..אבל המזל שלי זה שוררר!!! וב - 21/4 (שזה בעיירך עוד שבועיים) יש לי מומולדת!!! יפי היי
מעין

r o n i1

New member
אני

מזל דגים ב20.3.88 נולדתי ואם זה פורום בנות גילמור למה לא מדברים על בנות גילמור??? רוני

shirakl

New member
יופי

אני רואה שיש פה עוד שתיים שמסכימות איתי (RONI וZOEI). אז מה דעתך מעיין, אולי תרדי גם עליהן? נראה לי שאם יותר מבן אדם אחד טוען שלא מדברים כאן על בנות גילמור, זה כנראה נכון...

למעלה