שרשור המאמר נמחק,

תמיר1991

New member
שרשור המאמר נמחק,

ואני מעוניין להודיע לכם שתיקנתי את כל הטעויות ושיפרתי לפי מה שתיקנתם אותי, ואני מודה לכולכם
אני עדיין מתלבט לגבי הכותרת: "השמיים הם הגבול", "השמיים הם לא הגבול" או כל דבר אחר. הצעות נוספות יתקבלו בברכה! אחר כך, אני אשמח סוף סוף לשלחו לזוהר. אני מבחינתי עשיתי את התוצר המקסימלי שיכולתי, ואני מרוצה! אביא עותק מודפס של המאמר לגן השלושה, וכל מי שירצה יכל לעיין בו. שנה טובה ומתוקה לכולכם
תמיר.

תמיר1991

New member
אז כנראה שלא נותר לי אלא

לקבל את ההצעה, למרות שהשם לא קסם לי במיוחד. תמיר.

טל ענבר

New member
אינך מחוייב לכלום. הוצעה הצעה טובה

שזכתה לתמיכה ממשתתפי פורום רבים. זכותך להחליט אם תקבל אותה או לא.

תמיר, ההחלטה היא בסופו של דבר שלך

אני מוכרח לציין שלדעתי "השמיים הם אינם הגבול" הוא שם יותר מתאים מ"השמים הם הגבול", אבל המאמר הוא מאמר שלך ואתה צריך להיות שלם איתו. אם אינך אוהב את השם שהוצע אינך חייב לקבלו. אתה יכול להישאר עם השם הישן, לקבל את ההצעה או לנסות למצוא שם אחר שכן תהיה שלם איתו. בכל מקרה, על תפרסם מאמר שאינך שלם איתו, ושאינך יכול לתת עמדה מנומקת לגבי הבחירות שלך (ולצורך העניין "הפורום לחץ עלי לשנות את השם" אינו נימוק יותר טוב מ"ככה בא לי).

תמיר1991

New member
אני יודע!

"חקר החלל - עולם ללא גבולות" או אולי, "חלל - עולם ומלואו" מה אתם אומרים? תמיר.

תמיר1991

New member
בוודאי שאני שלם איתו,

פשוט לא כל כך אהבתי את השם שהצעתם, ועוד כמה תיקונים קטנים שהצעתם. אבל, התיקונים כנראה הכרחיים, והשם לא, והצעתי אופציות אחרות. תמיר.

python 4

New member
space, the final frontier../images/Emo91.gif

או בעברית - "חלל, הגבול האחרון". משפט הפתיחה של כל פרק באנטרפרייז, והקונטרה לאנשים שפעם אמרו "השמיים הם הגבול".

הייתי חייב....

these are the voyages of the starship Enterprise, it's continuse mission to explore new worlds and new civilasations, to boldly go where no one has gone before......

למעלה