שרשור הכרות..

שירה 94

New member
שרשור הכרות..

הגעיו מלא מלא חדשים (לא שאני מי יודע מה יישנה אבל..) ולא עוקבים.. אני שונאת לחבר שאלות..אז שכל אחד פשוט ייספר על עצמו פרטים מעניינים..וזהו..

אני אחבר שאלות ../images/Emo9.gif

שם (או:איך קוראים לך?) תאיך לידה (או:בנכמה?) עיר (או:איפה אתה גר) תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות: בכית? צחקת? חיבקת מישהו? עשית שטויות? רבת עם מישהו? קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבז/נית או חסכנ/ית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? חפירה חוווווווווווושילינג

שירה 94

New member
סבבה..אז אני עונה ראשונה..

שם (או:איך קוראים לך?) שירה תאיך לידה (או:בנכמה?) בת 14 - 1.2.93 י' שבט תשנ"ג עיר (או:איפה אתה גר) ליד מודיעין תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) השבט!!! (התמכרתי טוטלית..) והשיר שלנו להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) הראל סקעת!!! סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) "סיפור אהבה בלתי נשכח" "סטפ אפ" "ותעביר אותו הלאה" האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? בזה שאני גרה מאחורי הקו הירוק זה נקרה שעברתי על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? בגן.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני מתארת לעצמי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כאילו כי אהבתי אותה??. לא!! האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן..להורים שלי! מלא.. יש\אין חבר: אין גובה: אין לי מושג.. פריסינג: לא קעקועים: לא..בעצם יש שתיים מהחבילות של החטיפים..=)) ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כן..אתמול ששרנו כל המשפחה ביחד את השירי ילדים שהיו ברדיו חיבקת מישהו? לא עשית שטויות? כן רבת עם מישהו? כן..עם אחים שלי קנית משהו? פנל שקוף לפלאפון.. בימים אלו אתה מאוהב? לא.אבל כן מחבבת מישהו הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני לא יכולה ללכת עם מכנסייים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הראל סקעת..אבל רק להרגיש איך זה.. האדם האחרון שהתקשר אלי- בת דודה שלי.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עם מישהו מפורום 24 המקום האחרון שהייתי בו: בכותל הסטיה שלי היא: להקליט כל דבר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- החברות שלי החתימה של הראל והזכות לראות השבט.. תכונה טובה שלי: אני אוהבת את החיים!! תכונה רעה שלי: אני מתעצבנת מהר ונעלבת מכול שטות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא לשמוע טוב זה גם ניקרה? צחקנו על בת דודה שלי..אבל לא צחקנו עליה, צחקנו איתה!! זה כל ההבדל האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? תמיד.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא עולה לי עכשיו. אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? אני מתארת לעצמי השתכרת עד אבדן חושים? לא. לא סובלת יין, אפילו לא מיץ ענבים מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? לא שמה בושם אתה אוהב לענוד תכשיטים? טבעת.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני ילדה רשעה..=)) סתם..אנלי מושג באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? שראיתי את חברות שלי במסע.. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? לא עשיתי את זה..(עדיין לא קלטתם שאני ילדה טובה??) היית במועדון? לא.. לבשת חצאית? עכשיו אני לובשת חצאית קנית בגד? לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בקטע של ידידות? לחברה שלי לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? הרוב פעמים אני עושה את זה לאחרים..אבל..לא יודעת אולי לפני כמה ימים היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה וחצי מה/מי העיר אותך? אח שלי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלכתי לשואל את אבא שלי איפה השארתי את האוזינות של הפלאפון מה היה הדבר הראשון ששמעת? אח שלי אומר לאבא שלי שלא אכפת לו שאני יישנה מה היה השיר הראשון ששמעת? "יהיה לנו טוב" של אתניקס מה אכלת? שוקולד מריר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני צריכה לשולח אייימל לבנדוד שלי.. איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר.. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא.. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? גם לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? תלוי מתי את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? תלוי מתי בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי על איזה נושא..על דיסקים אני יכולה לבזבז את כל הכסף שלי..אבל סתם ככה.. בנאדם ש: שונא/ת: לא סובלת את יהודה לוי אוהב/ת: הראל סקעת מתגעגע/ת אליו: אל חברה שלי שלא ראיתי שנה וחצי חסר לך: ליצור עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל הכי מצחיק: תמר הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: הילה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? להילה וליצור איזה צלצול יש לך? שיחות - אפילו ששריפות הודעות - משהו ממני הקול הכי יפה ששמעת? אפשר לנחש לא? הראל סקעת..אבל אני אוהבת רעש של מים גם.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? היה של אח שלי.עכשיו סתם אחד את רוצה להיות זמרת? כן..=)) את רוצה להיות שחקנית? כן=) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא ניראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי מתי ולמי איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה ת d.v.d של השבט קונה מלא דיסקים ותורמת קצת.. פורום אהוב: השבט ו24 באיזה פורומים את כותבת: הראל סקעת, רן דנקר, השבט, 24, והארי פוטר יש לך חברים בפורומים? תלוי מה ניקרה חברים?! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה לשאלות במחשב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, אבל שמעתי מקודם מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח..בפעם ה -10000 בערך מה התוכנית האחרונה שראית? הפג'מות מה הדיסק האחרון ששמעת? צרוב. מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?..גם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית? לא אשכרה חופר...חחח...

uuu8

New member
אני שני ../images/Emo152.gif

שם: אוריאל בן כמה: 15 וחצי עיר: ראשל"צ תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?): השבטטט!!! מכורררר לגמרי להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?)-> רוק (לא כבד! כבד זה רק שאני עצבני וגם בקושי..חח
) ופאנק..על בטוח אתם לא מכירים מה אני שומע אבל בכל זאת: jojo, simple plan, john petrucci, yellowcard, ועוד מלא..חח סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) אמממ סרט אהוב יש מלא...לא יודע מה אני הכי אוהב..חח האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? אההה...בירה\ יין נחשב? האם אי פעם לקחת סמים? לא! האם אי פעם עברת על החוק? אממ לברוח מבית ספר זה עברה? האם אי פעם נשבר לך הלב? ............... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא נראה לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נואפ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בערך האם אי פעם שיקרת? הרבה...חחח יש\אין חבר: אין גובה: 1.74 נראה לי... פריסינג: לא! קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? ....קצת הנה עכשיו.חחח חיבקת מישהו? לא עשית שטויות? בד"כ כן...היום דווקה לא רבת עם מישהו? לא (וואו זה נדיר!) קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אממממ לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שצריך ללכת לבי"ס כשאין לימודים ריאלים כלהשתעמם חאלס! אני כיתה י' מה אני צריך מורה כדי ללמוד הסטוריה??! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אמממ אני!!! האדם האחרון שהתקשר אלי- חבר שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אותו אחד שהתקשר.. המקום האחרון שהייתי בו: ירושלים (שילשום
) הסטיה שלי היא: אממממ אני שומע מוסיקה כמעט בלי סוף...חוץ משבת..וסתם כשאין מה לשמוע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מים! תכונה טובה שלי: אני אוהב לעזור אני לא אגואיסט תכונה רעה שלי: אממ מעדיף לחשוב שאין לי... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? אממ כן ביסודי...אבל די עברנו את זה.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןןןןןןןןן מלא פעמים!!!!!!! כמעט כל שיעור שני חחחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אמממ לא...לפי מה שזכור לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמממ לא יודע אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? שהבטחתי לחברים אני לא זוכר שהפרתי...אבל הבטחות שאני מבטיח לעצמי (אני לא ילך לשם וכדו')...אממ נראה לי שכן..חח השתכרת עד אבדן חושים? לאאאא מה צבע החדר שלך? לבן? באיזה בושם אתה משתמש? אדידס אבל יש לי עוד כמה..חח אני לא עוקב אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חע חע חע....לא זוכר....יש כל מיני באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ..לא יודע מה זה השאלה הזאת?! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא יודע חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם! שתית משקה אלכוהולי? לא השבוע לפי מה שזכור השתכרת? אף פעם.. שכבת עם מישהו/י? אף פעם.... היית במועדון? לא יודע לבשת חצאית? לא קנית בגד? לפני שלוש שבועות אם אני לא טועה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאמא שלי! חחח ולא זוכר.. הקדישו לך שיר? לא יודע שיפרו לך את המצברוח? אווו אתמול בדיוק! היום: באיזו שעה התעוררת? חחח 10:00 מה/מי העיר אותך? השעון! מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוףףף קמתי מאוחר עוד פעם...חחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודע....ת'ציפורים מציצות בחוץ מה היה השיר הראשון ששמעת? חחחח jojo - Leave Get Out מה אכלת? מצה עם שוקולד! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה זמן אני יהיה בשירותים השבוע הזה...אחרי גריסת המצות...חחח איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ היו כמה....חחח את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא ממש.. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? ...שמח בחלקי...חחחחחח את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? אהה כשאני רוצה אז אני בהחלט קרצייה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לפעמים תלוי מתי ולמה את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבז/נית או חסכנ/ית? מנסה לחסוך..לא תמיד מצליח בנאדם ש: אויי הנה השאלות הקשות...אני לא יקבל 100 במבחן הזה...חח שונא/ת: ....ערסים! אבל מהאלה המעצבנים..לא את כולם (יש לי כמה חברים ערסים.. אבל...עדיין) אוהב/ת: ....אהה את אבוני! חחחחחח מתגעגע/ת אליו: אמבר הרגילה (באיזה פרק היא סוף סוף נהית נורמלית?) חסר לך: ג'ק (חחחחחח לא מושפע אני?) עושה לך טוב להיות איתו: חבר אחד שלי הכי מצחיק: החבר השני הכי דפוק: השלישי הכי מוזר: ................ אני! הכי כיף לדבר איתו: עם כולם...במיוחד איתי..חחח יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמממ קשה לדעת איזה צלצול יש לך? סתם מהרינגטונים של הפלא שלי...המעפן הקול הכי יפה ששמעת? של איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? התוכי שלי את רוצה להיות זמרת? לא....אני?!..כל האולם ישבר את רוצה להיות שחקנית? לא...לא מתאים לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמממ אם היו אומרים שאני מתאים אז סבבה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אההה אם אני לא מתכוון אני לא אומר ודי...חח איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חח שאלת המילניום....אממ תורם קצת ומשתמש בחוכמה נגיד ככה לא מבזבז הכל בבת אחת או על שטויות (כמו מסודרים....מיודעינו ..חחח) פורום אהוב: פורום השבט שליטה! באיזה פורומים את כותבת: השבט ועוד כמה פורומים של משחקי רשת וכאלה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? הייתה שאלה כזאת לא? מה את עושה עכשיו? מבזבז את הזמן שלי ועונה על שאלות..חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא...אבל אני שמעתי...ועוד מעט אני ישמע מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? וואללה לא זוכר... מה התוכנית האחרונה שראית? השבט! מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק שצרבתי מהמחשב מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כמעט... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן אבל לא..חח שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? אוו פעם כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא..אבל עוד שנה וחצי! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אמממ לא זוכר היית בחקירה משטרתית? לא חופררר וווואווווווווווווווווו מצאתי נפט!!!!!!!!!!! חחחחח חג שמח!

קטרפי

New member
h baby can you bleed like me../images/Emo110.gif

שם (או:איך קוראים לך?) עידן תאיך לידה (או:בנכמה?) 19.8 עיר (או:איפה אתה גר) רחובות תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) השבט, ניפ\טאק, חברים, סיינפלד, עמוק באדמה להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) פינק פלויד, ביטלס, גארבג`, אמה שפלן, within temptation סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) סרטים פסיכולוגיים האם אי פעם עישנת? רק בשביל לנסות האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב? ברור האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כה.... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? יאפ האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\אין חבר: אם הכוונה היא בנזוג מהמין השני, אז כה
גובה: 181 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כה חיבקת מישהו? יאפ עשית שטויות? קצת רבת עם מישהו? קצת קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? יאפ
הדבר שהכי קשה לך איתו: ניצול בעלי חיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לוידע האדם האחרון שהתקשר אלי- סתיו
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני לא מדבר כמעט באייסי המקום האחרון שהייתי בו: בגלבוע בהפגנה נגד ההיפודרום הסטיה שלי היא: יש פה ילדים קטנים! (וזה היה רמז
)
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אהבה תכונה טובה שלי: רגיש תכונה רעה שלי: לא תמיד רגיש האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממש בקטנה האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כה אכלת משהו לא כשר? כה אתה שומר כשרות? לא, אבל אני טבעוני אז אני לא אוכל דברים לא כשרים.... למרות שעכשיו פסח אז אני אוכל לחם חופשי
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כה....
השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? אני לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לרצוח בעלי חיים
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני יומיים
חיבקת מישהו/י? אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול
עישנת? לפני יותר משנה שתית משקה אלכוהולי? בליל הסדר¿ השתכרת? אףפם לא לגמריי שכבת עם מישהו/י? non of your business היית במועדון? שנה שעברה לבשת חצאית? אףפם קנית בגד? לפני פורים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? non of your business הקדישו לך שיר? לפני כמה שבועות שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? לבד. התרגלתי כבר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקפיצים של המיטה מה היה השיר הראשון ששמעת? enter / within temptation מה אכלת? קורנפלקס עם חלב סויה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כולמיני איזה כיתה את: אני לא הבנאדם הכי יפה שראית: ידידה שלי את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כה את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? כה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לוידע את/ה אוהב/ת את עצמך? לוידע בזבז/נית או חסכנ/ית? לוידע בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת: חברות שקרובות אליי, וסתיו
מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל הכי מצחיק: אדיק הכי דפוק: ניר הכי מוזר: אין מוזרים, יש מיוחדים
הכי כיף לדבר איתו: עטרה יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור איזה צלצול יש לך? let it be הקול הכי יפה ששמעת? של ידידה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מרטין וטרודי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משתמש במה שצריך בשביל לקיים את עצמי, ואת השאר תורם לשב"י פורום אהוב: צמחונות וטבעונות באיזה פורומים את כותבת: השבט, צמחונות וטבעונות, זכויות בעלי חיים, כתיבה יצירתית פסיכולוגית יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלונים מפגרים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את הרעש של ההארדיסק של המחשב והנקישות על המקלדת מה הסרט האחרון שראית? הגיבן מנוטרדאם מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? mother earth / within temptation מה החלום שלך? יש הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא עכשיו תגיבו, בני בליעל

קטרפי

New member
מה האופצייה¿ ../images/Emo110.gif

את לא באמת צריכה בית גדול עם בריכה, מכונית יגואר מפוארת ועוד כול מיני דברים שבחיים לא תשתמשי בהם. עדיף לדאוג לעצמך ברמה של לחיות כמו בן אדם, ולדעת שעשית משהו טוב עם שאר הכסף שלך.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני שם (או:איך קוראים לך?) דפי (או: דפי) תאיך לידה (או:בנכמה?) עוד מעט 19 :| (או: 26.4.1988) עיר (או:איפה אתה גר) נס ציונה (או: נס ציונה). תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) השבט, זהות בדויה, האנטומיה של גריי, סקראבס, CSI, בנות גילמור, גיבורים, ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכרת. בקיצור, יש הרבה../images/Emo3.gif להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) ביטלס-קווין-קולדפליי-קין-אואזיס-סופרגראס-המי-בוב דילן-גארבג'-כריס קורנל-נירוונה-פרל ג'ם-פינק פלויד-אר.אי.אמ-דה קלאש-דה וורו-דה קינקס-דה קרנבריז-באסטד-מקפליי-אריק אינשטיין-שלום חנוך-יוני רכטר-כוורת-יוני בלוך-אפרת גוש-חמי רודנר-יהודית רביץ-רונה קינן-נושאי המגבעת-אלון אולארצ'יק-מיי סקנד סופרייז-קטמין-פרימיירה-אביתר בנאי-אסף אמדורסקי-קרח 9-ג'נגו-אריאל הורוביץ-איפה הילד-בתי-ברי סחרוף-מוניקה סקס-גידי גוב-דניאל קורן-יהלי סובול-פיטרוט-יצחק קלפטר-הבילויים-הדורבנים-מאור כהן-מים שקטים-סיוון שביט. וזה מכסה רק חלק. בקיצור, יש הרבה../images/Emo3.gif סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) מרי פופינס. קאשבק. אינדיאנה ג'ונס. בחזרה לעתיד. מטריקס. האם אי פעם עישנת? ../images/Emo128.gif האם אי פעם שתית אלכוהול? ../images/Emo127.gif האם אי פעם לקחת סמים?../images/Emo128.gif האם אי פעם עברת על החוק?../images/Emo128.gif האם אי פעם נשבר לך הלב?../images/Emo127.gif האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?../images/Emo127.gif האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?../images/Emo127.gif האם אי פעם בכית על מישהו?../images/Emo127.gif האם אי פעם בכית על מישהי?../images/Emo127.gif האם אי פעם שברת למישהו את הלב?../images/Emo127.gif האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?../images/Emo127.gif האם אי פעם שיקרת?../images/Emo127.gif יש\אין חבר: אין גובה:160 לפי החוגר, 162 לפי מידות של העולם החופשי../images/Emo3.gif פריסינג:../images/Emo128.gif קעקועים:../images/Emo128.gif ב24 שעות האחרונות: בכית?../images/Emo128.gif צחקת?../images/Emo127.gif חיבקת מישהו?../images/Emo127.gif עשית שטויות?../images/Emo127.gif רבת עם מישהו?../images/Emo127.gif קנית משהו?../images/Emo127.gif בימים אלו אתה מאוהב?../images/Emo127.gif הדבר שהכי קשה לך איתו:הממ. אני צריכה לחשוב על זה. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?מישהו מושלם. האדם האחרון שהתקשר אלי-אנוצ'קה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בן דוד שלי. המקום האחרון שהייתי בו: הסלון../images/Emo6.gif הסטיה שלי היא: אוכל הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אוכל. תכונה טובה שלי: אחריות תכונה רעה שלי: פרפקציוניזם רצחני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? ../images/Emo128.gif האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?../images/Emo128.gif האם צחקת על מישהו בעל מום?../images/Emo128.gif האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?../images/Emo128.gif עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ../images/Emo127.gif תרמת פעם לקבצן?../images/Emo127.gif האם גנבת משהו במכולת?../images/Emo128.gif יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?../images/Emo127.gif אכלת משהו לא כשר? ../images/Emo128.gif אתה שומר כשרות? ../images/Emo127.gif שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?../images/Emo128.gif הפרת הבטחה שהבטחת? ../images/Emo127.gif השתכרת עד אבדן חושים? ../images/Emo128.gif מה צבע החדר שלך? שני קירות סגולים כהים../images/Emo99.gif, שני קירות קרם שנראה כמו לבן../images/Emo3.gif באיזה בושם אתה משתמש? פלאור של קנזו, ועדן. אתה אוהב לענוד תכשיטים? ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif תלוי במצברוח מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת../images/Emo3.gif באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה מאוד משתנה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני המוןןן זמן. חיבקת מישהו/י? היום בצהריים מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בצהריים עישנת? מעולם לא../images/Emo128.gif איכס. שתית משקה אלכוהולי? הממ, לא זוכרת,אולי סיינט פטריק'ס דיי השתכרת? מעולם לא../images/Emo128.gif, לא נשמע לי כיף. שכבת עם מישהו/י? מעולם לא../images/Emo128.gif, בלי סיבה מיוחדת. היית במועדון? אולי גיל 16, אני שונאת מועדונים. לבשת חצאית? לפני 4 ימים קנית בגד? לפני שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לא זוכרת, בטח אחת ההופעות האחרונות שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כן" כשאמא שלי דפקה בדלת מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? מצה ברייט../images/Emo6.gif איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ההילינג איזה כיתה את: צבא../images/Emo3.gif הבנאדם הכי יפה שראית: משתנה לעיתים תכופות. אני צריכה לחשוב על זה כדי לתת תשובה ברורה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא במיוחד. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה?מקווה שלא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לעיתים את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לעיתים../images/Emo6.gif את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? מאוד../images/Emo3.gif את/ה אוהב/ת את עצמך? לא תמיד בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי מאוד בנאדם ש: שונא/ת: מתקשה לשנוא אנשים. אבל אם אני חייבת, ג'יימי קאיר גטאולו. למרות שזה נהיה יותר רחמים מאשר שנאה../images/Emo3.gif אוהב/ת: יש יותר מדי כאלה. מתגעגע/ת אליו: ספתא עדן חסר לך: נדיה עושה לך טוב להיות איתו: דאפי הכי מצחיק: יהוני הכי דפוק: יהוני../images/Emo6.gif הכי מוזר: אני../images/Emo3.gif הכי כיף לדבר איתו: הממ.יש כמה. יהוני. אֹהד יש לך פלאפון? ../images/Emo127.gif למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? תלוי למי, לכם LOVE OF MY LIFE של קווין הקול הכי יפה ששמעת? אייל ניסטור../images/Emo99.gif איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סצנת בראמבר עם המפתח../images/Emo99.gif את רוצה להיות זמרת? ../images/Emo128.gif את רוצה להיות שחקנית? ../images/Emo128.gif אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ../images/Emo128.gif אמרו לך פעם שאוהבים אותך? ../images/Emo127.gif כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?../images/Emo127.gif איפה את רוצה פירסינג? נזם. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה. פורום אהוב: 558, 989, 908, 1593, 1526 באיזה פורומים את כותבת: הנ"ל בעיקר. יש לך חברים בפורומים? ../images/Emo127.gif מי האדם האחרון שדיברת איתו? ברגעים אלה, עם יהוני. מה את עושה עכשיו? מדברת עם יהוני בטלפון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, אני מדברת בטלפון../images/Emo3.gif מה את/ה שומע/ת? ../images/Emo3.gif מה הסרט האחרון שראית? נראה לי שבת הים הקטנה מה התוכנית האחרונה שראית? האנטומיה של גריי, עונה 1 מה הדיסק האחרון ששמעת? פאנטום האופרה מה החלום שלך? יש המון. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? ../images/Emo128.gif רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ../images/Emo127.gif אבל לא כי לא היה לי אומץ. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ../images/Emo128.gif בנית טירה מחול? ../images/Emo127.gif היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ../images/Emo127.gif נהגת במכונית (ולא על הברכיים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifהמשך../images/Emo3.gif נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? ../images/Emo128.gif סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?../images/Emo128.gif היית בחקירה משטרתית?../images/Emo128.gif

צוף בו

New member
אני =)

שם (או:איך קוראים לך?) - גליה תאיך לידה (או:בנכמה?) - 14 2.7.92 עיר (או:איפה אתה גר) - פ"ת תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) השבט . אני רגילה לראות תוכנית אחת עיקרית. להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) =\ כל מיני סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) כנ"ל הרבה האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק? - לא חושבת האם אי פעם נשבר לך הלב? - לא שאני זוכרת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? - מן הסתם האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? - מן הסתם האם אי פעם בכית על מישהו? -
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.53 חח הרבה אנשים יותר נמוכים ממני טוענים שהם 1.58 ומעלה אז לא יודעת פריסינג: |{לא| קעקועים:
ב24 שעות האחרונות: בכית?
צחקת?
חיבקת מישהו?
עשית שטויות?
רבת עם מישהו?
קנית משהו? ארטיק
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בעע לא דעת האדם האחרון שהתקשר אלי- חח אחת שרוצה שאני אעשה על הילדים שלה בייביסיטר. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי=) המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי הסטיה שלי היא: יש הרבה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אמא תכונה טובה שלי: חח יש כזאת??? תכונה רעה שלי: לחץץץ לחץץץ לחץץ שמטריף את כל מי שמסביבי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?יש סיכוי =\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח כמעט כל הזמן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? מין צהוב כזה חח נראה לי קוראים לזה צהוב אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? בקושי משתמשת אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום o_O עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית? בליל סדר קנית בגד? בשני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? מזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? הדיבורים בבית מה היה הדבר הראשון שאמרת? צרחתי "אמאאא" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את כולם מדברים מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום שירים מה אכלת? מצה עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עם ללכת לטיול או לא. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא ממש את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא נראה לי את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? קצת בזבז/נית או חסכנ/ית? חסכנית
בנאדם ש: שונא/ת: זה עושה לי חלומות לא טובים בלילה אז מנסה כמה שפחות
אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: בנות שאנחנו הולכות להתפרק =\ חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברות קרובות הכי מצחיק: אם אני אגיד שמות יעזור?
הכי דפוק: כנ"ל
הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: ושוב לא יעזור להגיד שמות יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא\ בר איזה צלצול יש לך? מעפן הקול הכי יפה ששמעת? לא דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חחח ת'רגיל של הויידואוז את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כל מיני פורום אהוב: זה שכרגע אני כותבת בו את השאלון הארוך הזה באיזה פורומים את כותבת: היו פעם כממה כרגע רק בזה לפעמים פעם ב - באחרים יש לך חברים בפורומים? קצת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? 0_O את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ֻ
מה את/ה שומע/ת? ת'טלויזיה מה הסרט האחרון שראית? הכדור מת מצחוק מה התוכנית האחרונה שראית? - הפיג'מות
מה הדיסק האחרון ששמעת? - מזמן לא שמעתי דיסק ^^ מה החלום שלך?- יש הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
^^ בנית טירה מחול?ניסיתי >< היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?- לא שאני זוכרת היית בחקירה משטרתית?

../images/Emo12.gif מעולם לא שתית אלכוהול?

אמגאמגאמג ושוב,אמג! איך אפשר? מעולם לא שתית בירה?

צוף בו

New member
../images/Emo3.gif

כנראה שלא , אם לא זכור לי. חח אולי איזו בירה שחורה (אם אני לא טועה אין בזה אלכוהול) אז לא יודעת
חח עזבו אותי מזה

מוזר לי לראות אנשים שלא שתו.

אני מסתובבת רק בחברת כאלה שכן שתו. (למרות שגם ורד לא בדיוק שתיינית ) אם את מנסה אלכוהול,אני מציעה לך ללכת על סמירנוף/רד סקוור/בריזר. אל תשתי בירה.

ורדונה2

New member
לא יצאנו אתמול בסוף! ../images/Emo10.gif

(אחלה תמונות, ד"א) והיי, אני השתכרתי מיין קידוש!

ורדונה2

New member
הייתי קטנה והיה לי טעים

אז שתיתי שתי כוסות יין אדום מתוק מלאות (הכוס הגדולה של הקידוש). לא קשה להשתכר מזה, האמיני לי.

צוף בו

New member
אוו../images/Emo3.gif

גם את החפירה הזאת שמעתי|צוחק| אומנם חפירה קטנה יחסית אבל כיף להגיד לך שאת חופרת

chi12

New member
יין קידוש!

עוד לא השתכרתי ממנו, או שכן ואני לא יודעת מה זה להשתכר.

למעלה