שרשור הכרות

g a g a

New member
יו, אתה קופי של תלמיד אחד בבי"ס

שאני מלמדת
חבל שאני לא יודעת מה השם המלא שלו
+ LMAO@לבן כמו קיר ישן עם כל מיני כתמים מוזרים

אניאניאניאני

שם: מתן תאריך לידה: 9.7 מיקום: מרכז
צבע שיער: חום צבע עניים: חום צבע עור: חום - סתאאאאאם...
גובה: 1.60 ומשהו פירסינגים: 3! ספטום,הליקס ולוב.. מתו דאיית' וסמיילי O: קעקועים: על הצוואר! כמה זמן בפורום: שנה בערך, אבל מלא מלא זמן לא כתבתי.... (יגאל תכתוב כבר יא סמוי!) חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: ממ.. "תפוז משוב- פורומים" דמות סאות'פארק חביבה: קני פרק חביב: נו... זה שדומה למלאך המוות ורוצה להרוג את קני... תמונה עדכנים: אולי...

אני, למרות שאני לא כותב הרבה...

שם: אדי תאריך לידה: 15.2.89 מיקום: ערד צבע שיער: שחור צבע עניים: חום צבע עור: בהיר גובה: 1.79 מטר פירסינגים: אין קעקועים: אין כמה זמן בפורום: בעקרון שנה, אבל אני פעיל רק כשמשדרים פרקים חדשים XD חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: תיקים באפלה, CSI. דמות סאות'פארק חביבה: מממ קארטמן פרק חביב: Die Hippie, Die תמונה עדכנים: מצורפת...

richter

New member
באיחור אופנתי קל

שם: ע' (השם המלא שמור במערכת.. כלומר, בארכיון :p) ת. לידה: עוד מעט, ב-2/6, אני אחליף קידומת (בפעם השניה...) מיקום: אי שם (מעבר לקשת?) צבע שיער: חום-שחור צבע עיניים: חום צבע עור: לבן ;((. בקיץ נוטה לאדום
גובה: כ-1.80 פירסינג: (עוד)לא קעקועים: כנ"ל ובחשיפה (טוב, לא בדיוק חשיפה) ראשונה על גבי הפורום, תמונה שלי! או יותר נכון, תמונה של השיער הארוך והזקנקן-הג'ינג'י שהיו לי בתקופת האוניברסיטה. צולם לפני מספר חודשים בבוקר, רגע לפני שיצאתי למספרה. היום, מן הסתם, אין לי לא את זה, ולא את זה (צבא..:() חדי העין יוכלו להבחין גם בכלב שלי מסתתר לו איפהשהו בתמונה. למי שתהה, הכלב לא השתנה מאז התמונה. שלומו טוב, תודה

MegaMan

New member
מצטרף ....

שם:אלון תאריך לידה:16.11.1989 מיקום:ב''ש עיר החרא צבע שיער:שחור באור רגיל ,חום כהה באור חזק צבע עניים:ירוק כחול חום כזה ,קשה להסביר ...אבל יפה (לפי מה שבנות אמרו) צבע עור:לבן ,בקיץ -שזוף גובה:1.75 פירסינגים:לא,שונא את זה קעקועים:שוקל לעשות אולי כמה זמן בפורום:שנה חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:רוחות והעולם הבא,חייזרים ועב''מים ,מטאל ,זיהוי שירים,ICITY דמות סאות'פארק חביבה:קרטמן ,קייל פרק חביב: הפרק עם שף בעונה ה10 תמונה עדכנים:יש 3 ,הראשונה --------->

MegaMan

New member
תמונה 2

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה