שרשור הכרות?!

badboy3919

New member
שרשור הכרות?!

בגלל שאני לא מכיר אף אחד, וממש מתחשק לי כן להכיר ובלי לשכוח את העובדה שאני ממש נחמד ... אז תשתפו פעולה :) תודה והמשך ערב נעים P: שם: גיל: מקום מגורים: תאריך גיוס: לאן מתגייס/ת: תחביבים: ואני לא אמשיך ואשאל שאלות כמו שאלות כמו איזה צבע אתם אוהבים כי אני בטוח שזה לא מעניין אף אחד... או שכן? חח ביי :)

העתק הדבק

שם:אור דהההההההה גיל:17.8+ מקום מגורים:אי שם בצפון איפה שיש אזעקות אבל אין קטיושות תאריך גיוס:שירות לאומי 31/8 לאן מתגייס/ת:קרן תל"י תחביבים:לעשות שטויות והרבה...

אמממ

אני אגיע לבית אני אשים קישור לאתר שלהם כי אין לי כוח להסביר עצלנית!!! אבל נראה לי שאם תחפשי בגוגל אז תמצאי יש שמה תקציר פשוט מאוד שמסביר מה אני אעשה שנה הבאה!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif נושא

שם: מור
מקום מגורים:בנימינה (אנחנו צוברים פירסום בימים אלו
)
תאריך גיוס: 8.3.07 (אבל קד"צ מתחיל ב-22.10....)
לאן? סודי
תחביבים: יש הרבה יותר מדי

שכחתי לענות ../images/Emo6.gif

שם:ענבל גיל:17ואממ 8נראה לי.. מקום מגורים:רחובות תאריך גיוס:3.9
לאן מתגייס/ת:נו פאדיחה.. אבל זה ש"ל תחביבים:ואוווווווווווו הרבה.. לנגן,לשיר, לעצב,לצחוק (
),לעצבן(
),לשחות, לשחק כדורסל,לקרוא, לכתוב ו................... לא זוכרת עוד..

Marble Arch

New member
הנה

שם: אפרת גיל: 17 מקום מגורים: הוד השרון תאריך גיוס: 12.2 לאן מתגייס/ת: מודיעין- סופסוף אני יכולה לענות על זה!!!! תחביבים: הממ ריצה, ספינינג, קלפים, ספרים- כל מה שעושה טוב.

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif חדשה פה ../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל: 18וחודשיים מקום מגורים: נשר תאריך גיוס: 12.12 לאן מתגייס/ת: לא יודעת עדיין תחביבים: לישון,לבלות,להיות במחשב ולראות טלוויזיה,לרקוד ואממ לויודעת מה עוד...

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifחחחחחחחחחח שכחתי בכלל

מהחתימה...גם אותה אין לי כוח לשנות...תמיד אני אומרת אני אשנה ואז אני כזה "נהה אין לי כוח"..אני עצלנית

LuLiLoPiLaTo1

New member
למישהו יש בעיה עם המורדים?../images/Emo3.gif

וכן,גם לי אין כוח לשנות

Jos711

New member
../images/Emo195.gif

שם: מאיה\ג'יין\ג'וס, כפי שההודעה החדשה שלי במשיבון מצהירה בגאווה רבה. גיל: 18 וחודש. מקום מגורים: אשקלון - לא רק שהיא עיר הערסים, גם אין בה מה לעשות. מת פה!@!!@# תאריך גיוס: אה... טירונות ב-11 בפברואר. לאן מתגייס/ת: חיל האוויר! תחביבים: אה.... מיאו?

למעלה