שרשור הכרות!!

suggarr

New member
שרשור הכרות!!

חח ככה עשו בעוד כמה פורומים... וזה יהיה טוב גם פה.. אזז:: שם: גיל: מקום מגורים: (לא חובה.. אפשר גם אם לא רוצים עיר אז רק מרכז\צפון\דרום..) הגדרה עצמית: חח הומו\דו\לסבית..בארון...וכו'.. טוב אז אני: שם: *** גיל: 15 וחצי מקום מגורים: ראשון הגדרה עצמית: דו.. בארון... כולם לכתוב!! שנכיר אותכם..חח

suggarr

New member
אה ואם בא לכם אז אפשר להוסיף מסן..

או אייסי..(עדיף מסן.. לכולם יש..)

כי משעמם ליייייי.....

ואתם פורום של מממממממזה עצלנים... חחחחחחחחחחחחחבל על הזמן!!!
מורן בת 19 מחולון מממ אני דו בערך כזה.. נראלי לסבית.. אנערף:] ומחוץ לארון... בערך:] וסתם תמונות שלי עם אחותי כי היה לידיד שלי משעמם והוא עשה לנו בוק:\

osiiiii

New member
נו טוב..

אני אוסי 16.8 (חחח התלהבתי..) מקדימה.. אני בערך דו.. וברור שבארון!! (למה לי לצאת???) איסי-199928086 מסנגר- [email protected] זהו.. :))

ForbiddenSoul

New member
אני אכתוב זאת - שוב....

אני מתן, גר בנס ציונה, אני "מגדיר" את עצמי כגיי, ולא בארון, הICQ שלי הוא 113363567 והמסנג'ר שלי [email protected] אני אוהב לשחק משחקי תפקדים לאור השקיעה, ולצלילי Muse!!!! סתם סתם
(זה תמיד מצחיק אותי שזה נשמע ממש כמו אלו שאומרים שהם "ספונטנים"...
) מתן

אני../images/Emo54.gif

טליה, בת 16 מת"א, בי, כמעט לגמרי מחוץ לארון. ואני לא ממליצה לכם לכתוב פה מסנג'רים ואייסיקיו, לי כבר קרה שהטריד אותי אדם שקרא פה.

אני לא זוכרת../images/Emo54.gif

הכינוי שלו היה The King ובתמונת התצוגה שלו היתה בחורה שופעת למדי בחזייה בלבד. הוא שאל אותי אם אני קוקסינלית...

suggarr

New member
חח מה זה הטריד? אפשר לחסום!!

אני מוסיף ונותן לכולם להוסיף אותי.. אפחד לא יכול להטריד.. ואם כן, אז אני יכול לחסום!!

חסמתי אותו../images/Emo54.gif

בהתחלה הוא סתם דיבר איתי, ורק אח"כ התחיל להטריד. חסמתי אותו, אבל אני ממליצה לכם לא לכתוב כאן את המסנג'ר שלכם. תשלחו אותו לאנשים במסר אישי.

TigerWarri0r

New member
סקררררררררר

שם: איגור. גיל: 22. מקום מגורים: אזור העמקים שבצפון. הגדרה עצמית: לא מוגדר.

יאללה!!

שם: רותם
הגדרה: אני דו... בארון... מסנג'ר- הוספתי אותך... (תאמין לי יותר בטוח לא לפרסם פה...)

למעלה