שרשור הכרות!

Linushit

New member
שרשור הכרות!

לטובת החדשים
שם:לינוי כתה:י"א גיל:16 עיר:ת"א חולה על נינושית
תשימו תמונות, לי אין במחשב...

ג ב ש ו ש

New member
אני../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שם
גבי כיתה
י"א גיל
16 וחצי עיר
אשקלון חולה מטורף אוהב ומה שאתם רוצים על נינה שלייי

MoYaL MaMi

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: מורג כיתה:ח' כמו הרוב חיחי גיל:14 עיר:עכו...
חולה על נינו'ש המדהימה אין עליהה נחסוך לכם תתמונה חיחי

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifאני

שם
אפרת גיל
עוד חודשיים בערך 15
כתה
ט' עיר
קרית אתא מתה על נינוווש
אם תשימו תמונות אז גם אני אשים

זוערית עכשיו!../images/Emo187.gif

שמי זוהר =]
אני בת 13, כמעט וחצי
לומדת בכיתה ח'
גרה בחור שכוח אל ליד ירושלים
אני אחסוך לכם תמונה
אהעאהעאהא אני רוצה כבר שיהיו סופות
ים בחוץ!!! X_X

השנה הזו, מבחינת בצפר,../images/Emo187.gif

היא בערך הכי רעה שלי. בצפר עושה לי רע כמו שהוא בחיים לא עשה. אז כן יש שם דברים טובים, והכרתי כמה ילדות ממש נחמדות, אבל בצפר ברצינות עושה לי רע. ומעמיסים עלינו בטירוף, ואני לא בנאדם מסתגל וכל זה, קשה לי...

גם שלי,

שמת לב שנאחנו דומות? חחחחח השנה הזו אצלי היתה הכי מפחידה, אני לא לומדת למבחנים.. שלא תגידו בחנים אבל מבחנים וברובם אני דווקא מצליחה
אין לנו השנה לשון בגלל שהמורה יצאה לשמירת הריון, ואז היא תצא לחופשת לידה, ואין לנו מורה מחליף לה ככה שאין לשון.. לא יהיה גם תושב"ע ותנ"ך תכף כי הן גם בהריון ויצאו תכף לחופשת לידה.. ועלק הבצפר שלנו השני הכי טוב בעיר.. עלקק

ממ...../images/Emo187.gif

אני אף פעם לא לומדת למבחנים...
השנה רק למדתי למבחנים בגאומטריה, אלגברה, ועוד משהו לא זוכרת, כי זה היה נחוץ ביותר. X_X ואני מצליחה טוב במבחנים.
לנו במליא אין תושב"ע...
אם שלכם השני הכי טוב בעיר, אני לא רוצה לדעת מה הולך באחרים XD

MC MoRaNa

New member
זוער תנוחי../images/Emo28.gif

כיתה ח' זו חגיגה.. את לא בכיתה ט'.. אנחנו יותר מקבלים הרצאות על כך ששנה הבאה אנחנו תיכון מאשר לומדים חח הגזמתי? כן.

בכיתה ט' בקושי לומדים../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

בכלל מפסח כבר לא לומדים, בקושי אנשים מגיעים לבצפר מט' בזמן הזה... בכיתה ח' מפציצים אותנו בחומר וזה ממש מעצבן. =[

ממש לא..את יודעת כמה מבחנים יש לנו?

זה כזה לחץ! כל יומיים מבחן... ועוד החליטו על חוק חדש בביצפר שלנו!!! כל שבוע עושים עבודת הגשה שבועית ב-כ-ל מקצוע!! ככה שיוצא הרבה... ואמרו זה כמו שיעורי בית שנותנים רק מגישים אותם על דף! וזה כזה לא נכוןןן הם נותנים מלא דברים לעבודה הזאת
והם גם החליטו שעכשיו כל מורה חייבת לתת שיעורי בית בכל שיעור שהיא מלמדת כי אנחנו צריכים להתחיל להכין שיעורים והמורה תעבור בין מחברת למחברת כדי לראות שהכנו שיעורים!!! וזה יוצא פולללללל שיעורים!!!!! ועוד עושים את זה רק לשכבת ט'....
בעע ביצפר מטומטם!! *חפרתי*

X_X../images/Emo187.gif

אז הבצפר שלך מתעלל בכם
אמאלה! בכל מקרה, לנו בחודש האחרון היה לפחות מבחן אחד כל שבוע, מתחילת השנה יש לנו נונ-סטופ בחנים, עוד נשארו לנו מבחן או שניים לרבעון הזה ועוד פחות מחודש יש תקופת מבחנים חדשה
אבל אני מסכימה שמצבך הרבה יותר גרוע. :|

MC MoRaNa

New member
מה את רוצה כאפה מסוחררת ישר לפנים

היפות שלך?! +
את יודעת שאת עושה בגרויות על דברים שלמדת בכיתה ט' [כמו לדוגמא לשון] יש לך מבחנים בקצב מטורף, פוול חומר שהמורים צריכים להספיק.. ועוד לחשוב לאן את הולכת בתיכון?! [מגמת פסיכולוגיה?!שטו?!] בקיצור כפרעלייך, תנוחי ותהני מכל יום בכיתה הקלה הזו..

למעלה