שרשור הכרות

perhay

New member
סליחה! אני ילידת מאי 1945

אז
של זקן הפורום הוא שלי! אבל מסכימה להכריז עליך כסגנית זקן הפורום.

גילי 10

New member
שלום לכם

בעקבות הודעה של חיים לוי בפורום שכן, גיליתי פורום זה. אני עובדת במערכות מידע כמנתחת מערכות, למדתי לימודי מידע באוניברסיטה בר-אילן, ויש לי תואר שני. חושבת על דוקטורט, מגששת עדיין ללא כיוון מדויק. שבוע טוב לכולם

סקיפי

New member
קוראת שקטה

ובעיקר בשביל ללמוד. אני מתנדבת בספריה אצלנו, ועדיין לומדת

חוטהשני

New member
עכשיו תורי ../images/Emo140.gif שרה, בוגרת לימודי תעודה בבר-אילן ותואר שני בלימודי מידע. עובדת בספרית בי"ס תיכון בשרון כמעט 10 שנים.. לפני זה עבדתי במכללה, ובעצם תמיד אהבתי להיות בספריה.. וגם לעבוד בה ../images/Emo9.gif כך שבשירות הלאומי התנדבתי בספריה של הישוב בו עשיתי את השירות, ובשנה השניה הפעלתי את הגרפוטק <גם עבודה ספרנית ../images/Emo8.gif> ובלימודים שלי באוניברסיטה עבדתי כמה שעות בספריה.. (עוד לפני לימודי התעודה ../images/Emo8.gif)

erango2

New member
ספרן יעץ

שמי ערן בעל תואר ראשון במזרחנות ותעודת ספרן מוסמך מאונ' חיפה. עובד שלוש שנים בספריית אונ' חיפה בשתי מחלקות:יעץ וקוראי חוץ. נהנה נכל רגע,במיוחד להדריך סטודנטים חדשים שמגיעים ללמוד.

sashkashurik

New member
ספרנית יעץ ../images/Emo13.gif

בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה עם מסלול משני במידע וספרנות ותואר שני במידע וספרנות מאוניברסיטת בר-אילן. עבדתי בכמה ספריות בטכניון בתור סטודנטית, עבדתי גם בטלדן, ו3 שנים עבדתי בספריה אקדמאית בארה"ב. כרגע לא עובדת בגלל שנולד לי בן, אבל מקווה מאוד לחזור עוד מעט לשוק העבודה. האם זה יהיה בארה"ב או בארץ, את זה אני לא יודעת.

למעלה