שרשור הכרות

חייםלוי

Member
מנהל
שרשור הכרות

הגיע הזמן כמו שאמרה קיפי זגול שנדע מי בפורום. נתחיל אתי: חיים לוי (מי שלא רוצה לא חייב להזדהות כמובן) בן 54 ועובד כל החיים בספריה. עובד בספריה הלאומית בירושלים בקטלוג העברי עם תורנויות ביעץ. אני גר ליד תל אביב ונוסע כל יום לירושלים וחזרה כבר 22 שנה. לפני הספריה הלאומית עבדתי כסטודנט ואח"כ כספרן בספרית סוראסקי - הספריה המרכזית של אוניברסיטת תל אביב באולם הקריאה - יהדות ואח"כ אחראי על או"ק אמנות. אוהב לקרוא ואוהב מחשב ואינטרנט. המומחיות שלי בקטלוג העברי היא יידיש. אני מקטלג את ספרי היידיש (מגיעים די הרבה לשמחתי, גם ישנים וגם חדשים).

ברוריהה

New member
נעים מאד

אני ברוריה, בת 33 מקיבוץ כרם שלום. אני אשת היי-טק שהחליטה לא להיות כל כך עסוקה, מצליחה לשלב עבודה מהבית וכמה שפחות נסיעות למרכז. מהרגע שהתפנה לי זמן, לקחתי על עצמי את הספריה של הקיבוץ שהיתה נעולה ומאובקת. נהנית מאוד מהפרוייקט הזה שלי, בעיקר מספרי הילדים והנוער. מוצאת את עצמי הרבה עוצרת לרגע ומעיינת שוב בספרים שאהבתי.

perhay

New member
שמי פנינה

עובדת בהנאה רבה בספרייה האזורית ע"ש ק"י גולן בכדורי בגליל התחתון. עוסקת בכל העבודות בספרייה, אבל עיקר עיסוקי זה הקשר עם בית-הספר היסודי, שעת סיפור ועידוד קריאה. פרטים אישיים מלאים בכרטיס האישי. התחלתי את עבודתי כספרנית בבואנוס איירס, עיר מולדתי, ובארץ עבדתי בספרייה של בית-הספר האזורי בקיבוץ יפעת וכבר שבע שנים אני בכדורי. גם אני קיבוצניקית, ומדי פעם מספרת סיפורים לילדים של גיל הרך בקיבוץ.

נועה ירושלים

עובדת בספריה הלאומית בירושלים, בעיקר מקטלגת את כל מה שקשור למולטימדיה, חומר לא ספרי: קלטות וידאו, DVD קלטות שמע ועוד, חומר שמגיע לספריה הלאומית על פי חוק, וקיטלוג עבודות מ.א. ירושלמית מאוד. המון חוש הומור, אוהבת נסיעות לחו"ל, בגדים, נעליים, ספרים טובים, סרטי טלוויזיה רומנטיים וגרופי של חיים לוי.

perhay

New member
גם אני רוצה להוסיף משהו

לפני שנה התחלתי קורס למספרי סיפורים בתיאטרון אל לאג'ון בנצרת. ואני מאד פעילה בפורום מספרי סיפורים בתפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=657 לספרנים שביניכם ולכל אוהבי סיפורים יש בפורום הזה אוסף מאד מכובד של סיפורים לפני נושאים. ובקשר לחיות בית, אין יותר יפה מהחתול שלי. כחתול של מישהי מכורה למחשבים, שמו בישראל הוא נורטון.

Sapientia

New member
../images/Emo33.gifיעץ שלום, מדברת חנה../images/Emo13.gif

אני חנה, בת 29 (ממש בסוף החודש
), מחיפה. סטודנטית שנה שנייה בתכנית ללימודי תעודה במידענות וספרנות באוניברסיטת חיפה
עובדת כבר 4.5 שנים במחלקת היעץ של ספריית אוני' חיפה. התחלתי לעבוד שם סתם כעבודה למימון שכר לימוד (לפחות חלקית...). עזבתי קצת לפני כן עבודה אחרת (הייתי מזכירה בכירה במרפאה פרטית, וכבר שם מאוד אהבתי לטפח את הארכיון שלנו...) אהבתי את הספרייה, וזה היה מאוד נוח- קרוב ללימודים והכל. מהר מאוד התאהבתי לחלוטין בעבודה, ואחת הספרניות הותיקות הציעה לי לחשוב על לימודי ספרנות. חשבתי, אבל כבר כשהתחלתי לשקול ידעתי עמוק בפנים מה תהיה ההחלטה
וככה הצלחתי למצוא את עצמי... בלי לנסוע להודו
(לא שלא הייתי רוצה...) אחרי הלימודים מקווה לשלב בין עבודה ביעץ אקדמי לעבודה עם ילדים.

Sapientia

New member
אוי, שכחתי../images/Emo9.gif

אחרי שקראתי את ההודעות שלכם, הנה כמה תוספות: תואר ראשון עשיתי ב... תיאטרון דווקא
במסלול דו-חוגי. החוג השני שלי היה BA למצטיינים
(כן, יש חוג כזה...) וכמובן- שכחתי את כלבי היקר בוני
אני בעבודה כרגע- כשאהיה בבית אשמח לצרף תמונה שלו

DGtal

New member
שלום

סטודנט למידענות תואר ראשון שנה ג' בבר-אילן. במקביל מנסה למחשב את אחת מספריות המשנה באוניברסיטה שעדיין נמצאת אי-שם באלף הקודם. לרוב תמצאו אותי באתר המחלקה הלא-רשמי, אבל קופץ מידי פעם לבקר. תחום התעניינות: ספרי קודש, הן בנייר והן ממוחשבים.

abcd80

New member
../images/Emo20.gif

בת 25, סטודנטית לקראת סיום תואר ראשון בבר אילן כרגע בחיפושים אחר עבודה בספרנות/מידענות

היכרות

שמי אביב שחק. אני לא ספרן וגם לא מידען, אלא עוסק במחקר אקדמי בתחום מדעי המידע. תחום התעניינותי העיקרי הוא האינטראקציה של בני אדם עם מידע וטכנולוגית מידע ובאופן ספציפי יותר ההטמעה והשימוש במע' מידע, בעיקר בתחום הביורפואה (בכך "אשם" הרקע הקודם שלי במדעי החיים). בימים אלו אני מתחיל פוסט-דוקטורט ב"מרכז גליל לטלרפואה ומידע רפואי" שבפקולטה לרפואה בטכניון. בסמסטר ב', אם לא יהיו שינויים לא צפויים, אלמד גם קורס אחד במסגרת המחלקה למידענות וספרנות באונ' חיפה.

ואני אור חבצלות. ספרנית בספריה

עירונית בשרון. אוטוטו בת 60 (הכינו את הבלונים). במסגרת עבודתי אני ממיינת, ממפתחת, ומקטלגת ספרי עיון. עובדת בייעץ, וגם אשת המחשבים - תקלות, שאלות, בעיות אני הכתובת ומה שאני לא מצליחה מעבירה הלאה למקצועיים באמת. תחביבי הם קריאה, גינון, טבע, טיולים. אני על רגל אחת.

בתיה4

New member
ספריה עירונית

תואר ראשון - מדעי החיים לימודי תעודה בספרנות תפקיד:אחראית מיחשוב הספריות עוסקת גם בהדרכת כיתות, יעץ, קיטלוג, מפתוח ובעצם בכל. אוהבת לפתור תעלומות של מציאת חומר בנושאים כגון : אני זוכר/ת ספר/שיר/סיפור מילדותי ........

Judi2006

New member
מזל טוב ובהצלחה

בוקר טוב לכולם ,שמי יהודית ואני ספרנית ומידענית אחראית על ספרייה ציבורית באיזור המרכז.נפלא לראות שסוף סוף יש פורם לספרנים ומידענים. אני אשוטט קצת כדי להתרשם .

ואני

דוקטורנטית בירושלים. חושבת אולי בסוף הלימודים לעשות הסבה למידענות. בעבר עבדתי כמה שנים בעבודת סטודנטים בספרייה אוניברסיטאית (שהייתה עבודה די אידיאלית - רק התעסקתי עם קהל, וכמובן שלא ביקשו ממני לעשות שום קיטלוגים וכו'). בקיצור שמחה להכיר ולשמוע אתכם.

למעלה