שרשור הכרות

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
שרשור הכרות

לכבוד יום השנה- ששרשור הכרות חדש. שם: מירי תאריך לידה: 22.4
חשוב לי שתענו על השאלה על מנת שאני אוכל לארגן לוח אירועים. הודעה ראשונה שלי בפורום:הכינוי שלי אז היה MPRB השיר האהוב עלי לרגע זה: כמו כולם זה משתנה משנייה לשנייה- אז לרגע זה - if you not in it for love הערות...

גם אני ../images/Emo13.gif

שם: רונן תאריך לידה: 27/11 הודעה ראשונה : כמה הודעות למטה... השיר האהוב עכשיו : When you kiss me מה האהוב עלי אצל שאניה: שהיא כזו צעירה לנצח , כמוני
וכן אני בחור , ודי זקן יחסית ליושבות חדר זה
בריאות

veish

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם-שני תאריך לידה-28.3 הודעה ראשונה בפורום-מי זוכר... שיר אהוב-אין כרגע,אולי -"לא קל" של היהודים.

sharabigfan

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

שם-שרית. תאריך לידה-18.7. הודעה ראשונה בפורום-אני לא זוכרת מה הייתה בדיוק ההודעה הראשונה,אני רק יודעת שגיליתי ,אם זכרוני לא מטעה אותי ,את פורום שאניה ביום של היומולדת-מה יותר טוב מזה?????
שיר אהוב-כרגע The Woman In Me

S c a r l e t t

New member
../images/Emo124.gif

שם: סיגל תאריך לידה: 19.8 הודעה ראשונה: לא זוכרת, ואין לי זמן עכשיו לחפש, אז תסתפקו בזה שאז הניק שלי היה Katherine שיר אהוב (כרגע): up, מעודד אותי מאוד בימים אלה

Eilleen

New member
לה לה לה לה לההההההההההההההההה

גל בונקובסקי- (ומחרפן אותי שאתם פונים אלי לפעמים בתור "איילין"...) גיל: 16 ת.לידה : 18/11/1987 השיא האהוב : That don't impress me much רק בגלל הערך הסנטימנטלי שיר החרוש ביותר של שאניה: If you're not in it for love I'm outta here אמממ...אני חושבת שזאת ההודעה הראשונה שלי

Eilleen

New member
טוב הכל התלבלב לי

השיא=השיר (ומחרפן אותי שאתם פונים אלי לפעמים בתור "איילין"...) - היה אמור להיות שם סמייייילי והתלבלבנו גם עם ההודעות ההודעה הראשונה זה איפה שרשום ,הודעה" ואיפה שרשום "הודעה ראשונה" זאת סתם הודעה שנדחפה

roniway1

New member
../images/Emo13.gif גם אני

שם: רוני כינוי : roniway1 תאריך לידה: 16/12 השיר האהוב עלי : Forever and for allways

Eilleen

New member
אני ממשיכה את שלך רוני :

*תחביב - להתעלם מהודעות של גל

YLgirl

New member
אני

שם: / תאריך לידה: 21.2.1990 הודעה ראשונה שלי בפורום: אממממ... איפשהו כאן... חחחח השיר האהוב עלי לרגע זה: גם אצלי זה משתנה כל כמה ימים. בואו נגיד שבינתיים: man! I feel like a woman! הערות: אני חדשה כאן בפורום, מקווה להשתלב טוב...

למעלה