אהלן יש נוכחים? ספרו לי מי אתם , אשמח להכירכם. ברוכים הבאים... QT
Q qt1 New member 7/1/04 #1 אהלן יש נוכחים?../images/Emo24.gif ספרו לי מי אתם , אשמח להכירכם. ברוכים הבאים... QT
ט טוארג New member 7/1/04 #2 אהלן... אהלן, אני יובל, 19, תל אביב, ואני מכור לשבתות וחגים. ("...כולנו תומכים בך יובל...") (שימו לב לחתימה שלי, ותוסיפו את השורה הזו כולכם!!)
אהלן... אהלן, אני יובל, 19, תל אביב, ואני מכור לשבתות וחגים. ("...כולנו תומכים בך יובל...") (שימו לב לחתימה שלי, ותוסיפו את השורה הזו כולכם!!)
I infatuation New member 7/1/04 #5 רק באתי לאחל בהצלחה../images/Emo9.gif למנהלת המקסימה החדשה שלכם! תהנו!
Q qt1 New member 8/1/04 #11 infatuation ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה מתוקה, מקווה לראות אותך בין המשתתפים.
י יעל אוריילי New member 7/1/04 #8 גם אני אציג את עצמי../images/Emo70.gif יעל, 17 (עוד 4 חודשים בדיוק 18 ) פתח תקווה. ו...כמו כולם, מכורה לשבתות וחגים ולדורון.
גם אני אציג את עצמי../images/Emo70.gif יעל, 17 (עוד 4 חודשים בדיוק 18 ) פתח תקווה. ו...כמו כולם, מכורה לשבתות וחגים ולדורון.
Q qt1 New member 8/1/04 #13 אהלן יעל אוריילי ../images/Emo141.gif ברוכה הבאה מזל"ט בעוד 4 חודשים בדיוק!!! דורון? משבתות וחגים?