שרשור הכרות

aolib

New member
שרשור הכרות

1) שם: צאלה 2) סגנון רכיבה: ווסטרן 3) כמה זמן את/ה רוכב/ת: 3 שנים 4) כמה זמן את/ה בפורום: 6 חודשים 5) הסוס האהוב: שון וניק 6) חוות רכיבה: חוות איתן 7) הכינוי ולמה קוראים לך ככה: aolib על שם הכלבה שהייתה לי

i love INDIANA

New member
אני....

שם: חמוטל פרידמן סגנון רכיבה: ווסטרן כמה זמן רוכבת: עוד מעט סוגרת שנה רביעית כמה זמן בפורום: אממ שנה? שנה וחצי? הסוס/ה האהוב/ה: אינדיאנה ושון! חווה: חוות איתן הכינוי: נו זה לא ברור.....(סוסים אהובים)

shaililo

New member
../images/Emo117.gif

1. שם: שי 2. סגנון רכיבה: אינגליש 3. כמה זמן את/ה רוכב/ת: 5 שנים בערך 4. כמה זמן את/ה בפורום: חצי שנה בערך, קצת יותר... 5. סוס אהוב: כפיר (
) ולפעמים אוטי(
) 6. חוות רכיבה: משמר העמק 7. הכינוי ולמה קוראים לך ככה: shaililo זה השם שלי(דהה)

Ryo oki

New member
../images/Emo13.gifנראה שאני...

שם- שחר, אבל ריו, או ריו אוקי יספיק. סגנון רכיבה- ניי..אינגליש+ווסטרן
כמה זמן את רוכבת- לא רצוף- 5 שנים רצוף-3 שנים (זתומרת ששנתים באתי לפעמים כל החודש ואז חודשיים לא באתי בכלל..וגם לא למדתי הרבה בשנתיים האלו..אבל שיהיה.) כמה זמן אני בפורום- הצתרפתי לפני איזה חודש.. אבל לא כתבתי מאז ורק עכשיו דיי חזרתי.. סוס אהוב- בחווה שבמשמר העמק (אינגליש)- נראה לי שגיל..הוא חמוד..אבל אני לא רוכבת אליו..רק על רוקי
בחווה אצלנו בקיבוץ (ווסטרן)- אריזונה המלאכית.
למרות שאני עדיין שומרת חלק מלבי לנבדה..
חוות- החווה שבמשמר העמק (אינגליש) והחווה שבקיבוץ הזורע (ווסטרן..) כינוי- RYO OKI ... שזה דמות(חיה יותר נכון..) אנימה מסדרה ששחכתי את שמה..

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif•../images/Emo9.gif•../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

שם: שי
סגנון רכיבה: אינגליש
כמה זמן רוכבת: 6 וחצי שנים....
כמה זמן בפורום: כמעט שנה!!! מעמוד 7 או 8
הסוס האהוב: אוסטישששששששש
חווה: חוות הפארק.
הכינוי: Sweet SuGaR לא יודעת למהההההה......

אנייי.... ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif....

שם: דרור
סגנון רכיבה: אינגליש
כמה זמן אני רוכבת: 5 וחצי שנים
כמה זמן אני בפורום: אני מה-1 בספטמבר.. כלומר אני פה כמעט 7 חודשים!
הסוס האהוב עלי: אפולו כמובן.. והסוסה האהובה עלי היא אוסטין המלכה!
חוות רכיבה: חוות הפארק
הכינוי ולמה קוראים לי ככה: כי אוסטין היא אכן מלכה.... אבל אני צריכה שנות את הכינוי בהזדמנות אבל אין לי כוח לפתוח עוד משתמש.. אז בינתיים נשאיר את זה...

פיצי...אני! ../images/Emo14.gif ../images/Emo85.gif

שם: פיצי, עדי.
סגנון רכיבה: אינגליש וקצת ווסטרן.
כמה זמן אני רוכבת: חצי שנה- ווסטרן ועכשיו 3 שנים אינגליש.
כמה זמן אני בפורום: ההודעה הראשונה שלי היא בעמ' 6.
הסוס האהוב עלי: קיפי, בריז'ט....
חוות רכיבה: חוות אמיר ירושלים!
הכינוי ולמה קוראים לי כך: פיצפיצון. כיח השם חיבה של זה "פיצי" אבל אני רוצה להחליף ניק....
זיהו....

Bagit

New member
רוצה עצות../images/Emo35.gif באג|

~פיצ~ In The Sky Matal לא יודעת...

Bagit

New member
מממממממממממממממממממממממממממממ ../images/Emo15.gif

1. שם: אלונה 2. סגנון רכיבה: ווסטרן 3. כמה זמן את/ה רוכב/ת: 4 שנים 4. כמה זמן את/ה בפורום: שניה
תכף... 5. הסוסה האהובה: הלנה+חווה. 6. חוות רכיבה: חוות אמיר בבאר טוביה 7. הניק ולמה ככה: Bagit. אולי ה... איקון
טוב, בטח האיקון
ית.

../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif

1. שם: יעל 2. סגנון רכיבה: ווסטרן 3. כמה זמן את/ה רוכב/ת: 8 חודשים 4.כמה זמן את/ה בפורום: בערך חודש 5. הסוס האהוב: שוקו וקווטר ולפעמים גם גוקר וספיד. 6. חוות רכיבה: חוות אצטרובל 7. הניק :יש לי כמה פיצית טינקרבל קטנטונת חייקית חייקה שוקולית- ככה קוראים לי בחווה אל יש דיי הרבה..

Bagit

New member
הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo15.gif

בינתיים לא
כןןןן! מה ה- 24/04/02 בקרוב שנה
סוףסוף מישהי שכן סובל אותי במשך 11 חודשים...

GiZmO©

New member
אני........

יאיר
ווסטרן
3 שנים
שנה אולי יותר
גיזמו!!!!!!!
חוות איתן וחוות עין רדיאן
GiZmO© נו באמת...

Bagit

New member
פחות. ../images/Emo15.gif

אתה ממש לא מאוגוסט. הההרבה פחות. מספטבר-אוקטובר.

GiZmO©

New member
טוב... אם את אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif|!

למעלה