שרשור הכרות

שרשור הכרות

שם- מרים פנוי/תפוס- פנויה מאוד גיל- 15 וקצת מאיפה- ירושלים צבע אהוב- סגול, שחור, אדום, אדום יין, כחול עמוק (כחול כהה-שחור) שיר שאהבתי- im gonna getcha good- shania twain סרט טוב- הארי פוטר, ראיתי אתמול- היה פצצה!! סרט רע- the ya ya sisterhud עם זאתי מאיזה מין שוטרת.. תכניתTV- רק בישראל!! מוטו- אם אנשים קטנים עושים צל גדול סימן שה שוקעת חיה ותן לחיות צריך לנשק הרבה צפרדעים עד שמוצאים נסיך (הוווו) משהו שלא ידעתם עלי- אני עדיין (!) יושנת עם הורים שלי כשאני מפחדת בלילה(או פשוט יושבת איתם)!! זה עוזר לי להרדם!! ועכשיו תורכם!! ואם אתם עצלנים- תעשו העתק-הדבק ותשנו את מה שכתבתי... יומנעים!!

GirlFriend

New member
אני../images/Emo41.gif

שם- אורית פנוי/תפוס- פנויה גיל- 14 וקצת מאיפה- ירושלים צבע אהוב-כחול שיר שאהבתי- the calling- where ever u will go סרט טוב- יש המון, אבל בעיקר סרטי קומדיה ומתח סרט רע- אמממממ..
תכניתTV- חברים מוטו-´´תמיד נחמד להיות חשוב, אבל הכי חשוב להיות נחמד´´
´´המקום היחיד שההצלחה באה לפני עבודה הוא המיון´´ משהו שלא ידעתם עלי- אני מכורה למוקה יטבתה...

GirlFriend

New member
תיקון

המקום היחיד שההצלחה באה לפני עבודה הוא המילון

Charmed by love

New member
אווווווווווווווו../images/Emo15.gif

שם-שרון\שירי... תקראו לי איך שבא לכם... פנוי\תפוס-תפוסה...*אושר* גיל-13 וחצי מאיפה-מושב משמרת... אל תשאלו... צבע אהוב-כחול-אפור כזה... משו יפה בקיצור... שיר-כל דבר של דה קולינג (the calling) ווסטלייף +בערך כל השירים בעולם.... אבל היכ הכי, אני אוהבת את If I let you go סרט-שר הטבעות רולזזזזזזזזז! והדסון הוק!!!! ראיתי אותו 10 פעמים לפחות!!!!! תוכניתTV-מכושפות!!!! מוטו-אהבה היא כמו שוקולד, תמיד משאירה בפה טעם של עוד. משו שלא ידעתם עלי-אני בנאדם ישיר, אמרתי לו שאני דלוקה עליו ואחרי יומיים נעשינו חברים....! אייקון מאומץ-

אפשר גם? :)

שחר, 18, מחפש שותפה להתנסות בתורת העונג ההודית. ואני רציני, פשוט אני לא יכול לעשות את זה עם מישהי שאני רק מכיר, כי צריך לתרגל הרבה זמן, עד שמגעים לאורגזמות "מיוחדת". מאיזור השרון.

תרשה לי להגיד משהו...

איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

I am a freak

New member
היכרות קצרה,

שם- שי פנוי/תפוס- תפוס גיל- 15 מאיפה- איזור הדרום, ליד אשדוד צבע אהוב- כחול מרוקו... (כחול כהה ועמוק) שיר שאהבתי -יש יותר מדיי סרט טוב- הפנטזיה של הל סרט רע- כל הסרטים של צ´ארלי צ´אפלין!!! תוכנית טלויזיה- מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת-!-!-! (היום בשעה תשע ורבע) משהו שלא ידעתם עליי- יש משהו שאתם יודעים עליי חוץ ממה שרשמתי?! הבא בתור.... נעים להכיר את כולם שבת שלום,

flowers girl

New member
../images/Emo26.gifאניי../images/Emo36.gif

שם:נעה פנוי/תפוס:פנויה מאודדד.. גיל:13.. קטנה, הה? מאיפה:תל אביב.. צבע אהוב:ורוד תינוק ותכלת תינוק, לבן בוהק ושחור מבהיק... חח... שיר אהוב:DIRRTY-Christina aguilera סרט טוב:לא רק בלונדינית (כן, קיטש.. אז מה
תהרגו אותי
- בעצם, אל תהרגו אותי..) סרט רע:Not another teen movie! תכניתTV:רק בישראל, דודו טופז, המורדים... (אז אני שטחית, אז מה?) מוטו:בסוף יהיה טוב. ואם עדיין לא טוב - זה לא הסוף עוד מוטו, אפשר? שאתה נכנס לשדה פרחים איזה פרח אתה קוטף? את הכי יפה ... זה גם מה שאלוהים עושה... משהו שלא ידעתם עלי:אני מאמינה שלכל דבר ודבר יש סיבה.. וגם- אני מפחדת מהלא נודע (בור ללא תחתית, מקום חשוך שלא יודעים מה יש בו, וכ´ו וכ´ו...) מקווה שנהנתם! נעה

nobodys girl

New member
בלה בלה בלה?

שם- אדוה תפוס/פנויה- תפוסה. ארבעה חודשים היום :) גיל- 15 וחצי וקצת מאיפה- פ"ת צבע אהוב- ורוד שיר שאהבתי- too good to be true סרט טוב- ממ.. ממנטו סרט רע- אה.. לא יודעת. שבילי תהילה- סרט דבילי שלמדנו בשיעור היסטוריה תכנית- המורדים, קטנטנות ולחיי האהבה, אני חיה לפיהן מוטו- הכל הבל הבלים (קהלת היקר אמר) או.. ממ.. משהו של פוליקר- פחות ועדיין עדיין פוגע.. וזה תקף לגבי כל דבר רע שעשו לי משהו שלא ידעתם עלי- ממ.. בלה. ענארף?? אין לי לא טלויזיה ולא מחשב בחדר וזה כי בעצמי הוצאתי אותם!!

../images/Emo36.gif אני חדשה פה... ../images/Emo26.gif

שם- שמרית פנוי/תפוס- תפוסה גיל-17 וחצי מאיפה- תל אביב צבע אהוב- כחול וירוק שיר שאהבתי- Faith Hill - There You´ll BE סרט טוב- ריקוד מושחת סרט רע- הכישרון של מר ריפלי תכניתTV- חברים ודוסון כמובן מוטו- יש דברים קלים, יש דברים קשים אך אין דברים בלתי אפשריים! משהו שלא ידעתם עלי- יש הרבה דברים כי אני חדשה פה... עם הזמן תגלו הרבה ואם לא - אז פשוט תשאלו
וכן, עשיתי העתק הדבק

Katy Cat

New member
../images/Emo65.gif אפשר להצטרף? ../images/Emo60.gif

שם: קטי בסגול וחיריק פנוי\תפוס: תפוסה (חבר מקסים, בקרוב שנתיים). גיל: 17 וחצי מקום מגורים: חולון צבע אהוב: כחול שיר שאהבתי:HEAVEN- BRYAN ADAMS סרט טוב: שרק, ממש מקסים! סרט רע: האלמנט החמישי... נרדמתי באמצע! תכנית TV: בנות גילמור.

I am a freak

New member
../images/Emo8.gif

איך נרדמת באמצע? החייזרית זמרת האופרה לא העירה אותך? בכל מקרה, זה היה סרט ממש יפה... למה לא אהבת? "בום בום, ביד בדבום...."

למעלה