שרשור הכרות

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
שרשור הכרות

אז ככה כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב ושמידע על כל חברי הפורום יהיה מסודר אני פותחת שרשור הכרות. אני מבקשת לשרשר רק דברים שקשורים לזה ולא סתם הודעות כמו: צודקת וכאלה. בשביל שאני יוכל להכניס לזה קישור אז נתחיל: שם:ניר גיל: 14 מקום מגורים: קיבוץ בצפון הנגב, 4 ק"מ מעזה. אייסיקיו: 113673930 E-mail [email protected] ציטוט נבחר: "תתנו למוסיקה להוביל אתכם לעולם טוב יותר", הרבה שמחה ואהבה מוסיקה היא התרופה שלום על העולם, אמן!"-דנה ברגר. שיר אהוב של היהודים:ג´קי, לפעמים ורשימה ארוכה שתסתכם בכולם. דיסק מועדף של היהודים:תלוי לאיזה מצב אבל בעיקרון היהודים בדרך-כלל . וכל דבר אחר שתרצו להוסיף.

Heavy Thought

New member
הנה אני... ../images/Emo13.gif

שם: מור
מקום מגורים: מקום עלוב ליד נתניה
אייסיקיו: 121316276 חופשי אנשים
E-Mail: [email protected]
ציטוט נבחר: אממ... יש המון
אבל של היהודים זה.. אממ... "אולי היום, הדם יפסיק לזרום, והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה... לאן שרק תרצה..." נה נה נה נהנהנהנה
שיר אהוב של היהודים: בעיקר לפעמים וג´קי
דיסק מועדף של היהודים: מציאות נפרדת

אזזזזזזז ככה...

ורק בגלל שאני רוצה לעצבנ את ניר... "צודקת וכאלה..." אז נגיע לנקודה...קבלו
רוני הסטלנית ל. (כאילו שאתמ לא יודעימ...)
גיל 14.5
חור שניקרה לו באר טוביה...זה מושב בינ אשדוד לקרית מלאכי...
149784940
אינ לי...אז קבלו את של אבא שלי..אני מישתמשת בוא[email protected]
"למד אותי למות תראה איכ שאלמד..."-לעופ...
אמרתי את זה לא מזמנ...כל השירימ חוצ מיופגוט טו ליב מי... אבל במיוחד לעופ המאה ה-20 ליפעמימ עידנ האלוהימ ליפול ובקיצור הכל
..
היהודימ,מציאות ניפרדת ופחד מוות..קשה להחליט איזה הכי הרבה...אז כניראה שזה היהודימ רק ביזכות אינטרמת ולעופ וליפעמימ ועידנ האלוהימ וכל השאר..
נו תגידו עכשיו שאני לא מתוחכמת...
וזהו.. בהביי ובהצלחה לי מחר במטמתיקה... (דנה, תגידי איזה חכמה אני..
) ממני רוני הסטלנית ל.

קומיקס

New member
תורי...

שם:חן(בן)... גיל:14 מקום מגורים:ב"ש אי סי קיו:145022337 אי מייל: HEN53.HOTMAIL.COM ציטוט ניבחר:אין משהו מיוחד... של היהודים אבל יש מלא של להקות וזמרים אחרים... כמו בחתימה... שיר אהוב:יש המון אבל המיוחדים... "לפעמים" ,"עוד ארון אחד" ,"הימים שלנו" , "פעמון מלחמה" , "תענה לי"... דיסק מעודף: כולם טובים ללא ספק אבל אני השני מפגר קצת מאחור לדעתי במרוץ... וגם לי תגידו בהצלחה מחר במיבחן במתמטיקה...

RiNaTiT

New member
מאז שאני פה....

זאת הפעם המיליון שאני עושה שירשור הכירות..אבל חפיף!!!
שם:רינת גיל:16, כן אני יודעת שאני בין הזקנים פה..חיחי
מקום מגורים:אשדוד איסיקיו:165387760 אי מייל:לא רוצה להביא לכם...אם אתם רוצים אותי אז אני באיסי
ציטוט ניבחר: אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת שיר אהוב של היהודים:אמן, פעמון מילחמה, קח אותי, באויר דיסק מועדף של היהודים: היהודים

niraf

New member
הבית שלך ברצועה?!?

אני
שם: נירית
מקום מגורים: רמת השרון
אייסיקיו:120528146
אימייל: [email protected]
ציטוט נבחר: "freedom is just another word for mothing left to lose..." Janis Joplin
שיר אהוב של היהודים: אולי קח אותי או עוד מעט
דיסק מועדף של היהודים: היהודים.
ועוד: אולי השאר יכתבו איזסה מוזיקה הם אוהבים חוץ מהיהודים? אני אוהבת פרוג.

L a y L a

New member
מוווואה !

שם: אביגיל גיל: 14 מקום מגורים: בת ים < בלי דעות קדומות בבקשה > אייסיקיו: 163602111 ציטוט נבחר: "מה קורה מטורפיםםםםםםם ?" תום :) שיר אהוב של היהודים: יש כמה :).. פעמון מלחמה , הבלוז , ליפול , לפעמים וכו´ וכו´ ... :) דיסק מועדף של היהודים: מממ... ת´אמת גם אצלי זה תלוי ... אבל נראה לי שמציאות נפרדת ..:)

guitar lan

New member
או קיי...

שם: ניר (מקורי לא?) גיל: 14 מקום מגורים: זכרון יעקב איציקיו: 156636452 תתחברו חופשי דואל: [email protected] ציטוט נבחר: אממ.. זה לא בדיוק ציטוט: אל תגיד מן הסתם כי מין זה לא סתם שיר אהוב של היהודים: כרגע האהוב עליי הוא לפעמים, אבל אניאוהב כמעט את כולם!! דיסק מועדף: מציאות נפרדת זהו.. זה אני

נוב 01

New member
מה זה???!!!!!!!!!!!!!!!

כולם פה כאלה צוציקים???????!!!!!!!! יש מישהו יותר גדול ממני - 17 ו-10 חודשים-?. אגב הציטוט האהוב עליי, יש לי כמה: "אולי גם תרביץ לו כמו שעשו לה כדי שתלמד מתי לשתוק ומתי לצרוח" "ואם אני מאמסטרדם הולך ומה שרואים משם לא רואים מכאן כמה זמני וכמה שאני קטן" "תמשיך להתפלל לחירש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד" "אנ´ לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע" "you got to be free" "תראי איך אני שר לך מה נשאר לך" "כולם אמרו הוא טיפוס שקט אחד כזה שיש לו לב" "לא קל מישהו קם וחותך הולך לא קל תודי את פוחדת" כל הדיסקים טובים מבחינה מוזיקלת. כי מדובר בלהקה מקצוענית בנגינה ובשירה. להקה אחת המשקיעות... באמא שלי הם משקיעים כל כך הרבה שזה עצוב לפעמים. ויש לפעמים שאני מרחם עליהם. סתם... אוקצור אני יותר התחברתי לשניים הראשונים ואני שומע אותם לפי מצב הרוח שלי אני אוהב את שניהם ככה באותה מידה. הדיסק השלישי לפי דעתי פחות טוב מהשניים הראשונים, אבל למרות זאת אני שומע כרגע יותר שירים מהדיסק השלישי כי זה יותר חדש ופחות נמאס.

ronnin

New member
מה תורי???

טוב אז אני כנראה הכי גדול פה אני בן 18 לפני צבא.. מקום מגורים: ראשון אי סי קין: לא מותקן כרגע... E-Mail: [email protected] ציטוט: "מה אני מאניק" שיר אהוב: אני אוהב את כולם דיסק: תלי במצב רוח....

Superunknown1

New member
הה... נאי לא ממש קבוע פה בפורום,

אבל שיהיה
שם: שחר בן-ישי. גיל: 14.5 מקום מגורים: זכרון יעקב. middel of nowhere.. אייסיקיו: 139153780 אי.מייל: [email protected] ציטוט: הה... טוב, ניקח שניים. -"זיין אותי! זיין אותי כאילו אין מחר!" [ק. פרידמן] ואחד רציני: -""אל תרקוד עם השטן. השטן לא ישתנה בשבילך, הוא ישנה אותך" [8 מ"מ] שיר אהוב של ה-ג´ווז: הה.. גניבה? בלוז? נו. שניהם
דיסק: מציאות נפקדת. רגע! נאי גם הייתי בהופעה של היהודים

ליליללי ../images/Emo79.gif

אני די חדשה כאן..... וגם אני פתחתי שרשור הכרות אני חושבת... אבל בכל אופן.....
שם: אור[ושה] או דובית
מקום מגורים: כפר - יונה
אייסיקיו: 158105628
אימייל: מה זה?...
ציטוט נבחר: "בלו בלו, והכל אתה יכול, בלו בלו, יותר לא לסבול, בלו בלו, נותן לך הכל, בלו בלו, הכדור הכחול"
שיר אהוב של היהודים: אוףףף... זה מבלבל נורא. יש כל כך הרבה. אני אוהבת את סופהעולם, הימים שלנו, ג´קי, עוד ארון אחד, אינטרמת, פעמון מלחמה..... את הכל
דיסק מועדף של היהודים: מציאות נפרדת, פחד מוות.

yuli c

New member
טוב אז ככה...

שם:יעל גיל: עוד חודש 18 (נראה לי שאני בין הזקנים פה...) מקום מגורים: גבעתיים אי סי קיו: אולי בשלב מאוחר יותר... אי מייל: [email protected] ציטוט נבחר: מה שעולה לי לראש כרגע זה... "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח" שיר אהוב של היהודים: יואוו יש הרבה אפשר לאמר שכמעט כל שיר משהי האלבומים הראשונים... דיסק מועדף של היהודים: "היהודים"

Jiglly

New member
קצת באיחור.. אבל הנה אני../images/Emo26.gif

שם: רוני גיל: 13 [אני יודעת שאני פיצית
] מקום מגורים: גן-יבנה [חור ליד אשדוד] אייסיקיו: 115146058 [אם תרצו להוסיף, אז בבקשת אישור תכתבו שאתם מהפורום
] ציטוט: "אני רוצה להאמין בעצמי, כי אין אחרת" ועוד המון.. הרבה שירים שלהם מדברים אליי. שיר אהוב של היהודים: אני לא יכולה להגיד אחד מסויים.. כי כולם מצויינים.. דיסק מועדף של היהודים: תלוי במצברוח.. בעיקרון כולם.. כל הדיסקים אצלי באותו מקום. פעם אהבתי יותר את מציאות נפרדת, אבל אח"כ התחלתי לאהוב יותר את היהודים ואת פחד מוות. לא יודעת מה המועדף שלי.. ו.. זהו
רוני.

E l i a n

New member
ובכן..הקוראת הנעלמת של הפורום..

שם: אליאן.
מקום מגורים: קיבוץ ליד רחובות
אייסיקיו:..רק למי שמבקש יפה,במסרים האישיים.
אימייל:כנ"ל.
ציטוט נבחר:ראו בכרטיסישי (=כרטיס אישי), וכל מה שנימרוד לב אומר.
דיסק מועדף של היהודים: לרוב "פחד מוות", אבל אני אוהבת את שלושתם,כל אחד בייחודיות שלו.
משהו אחר להוסיף.. הכל כמעט כתוב לי בכרטיס האישי..אבל..בא לי (וכדאי לי..)..ויש לי רשות מהמנהלת היקרה של הפורום,שאני מתה עליה,לפרסם כאן את הפורום שלי..פורום נמרוד לב ..כי הוא..בסכנת סגירה.. אוהבת את כווווולכם! ותמיד קוראת,למרות שלא תמיד נקראת.. Eli@n

S h i R l e y

New member
לבקשתך מנהלת יקרה שלנו...

שם : שירלי גיל : 16 וחצי מקום מגורים : אילת אי סי קיו : 93935078 ציטוט נבחר : אתה , זה לא מה שאתה חושב שאתה. אתה זה גם לא מה שאחרים חושבים עלייך. אתה , זה מה שאתה חושב שאחרים חושבים עלייך! שיר אהוב של היהודים : אמן דיסק אהוב : פחד מוות ומציאות נפרדת בקשה קטנה לי לכולם : אם מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את הגרסה המלאה של השיר "מלחמה שקטה" באי סי קיו אני אודה לו על כך עד עמקי נשמתי... תודה!
(אני אוהבת את הפרצופים של תפוז!!!)

UTERO

New member
למרות שאני לא כותב הרבה בפורום...

שם: עמית גיל: 15 מגורים: יבנה ציטוט: מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים שיר: ג´קי אינטרמת ועוד ארון אחד דיסק: פחד מוות ומציאות נפרדת אי סי קיו: 149458409

Dark Star03

New member
למרות שמזמן השירשור!

לא נכנסתי אז: שם:ליבי. מגורים:חיפה. ציטוט:חיים רק פעם אחת. שיר אהוב:ג´קי ואני אוהבת את הדיסק הראשון שלהם. איי.סי.קיו:157499360

caspergirl

New member
שיהיה....../images/Emo4.gif

דנה
14
קיבוץ בצפון הנגב
123477126
אז זהו שלא!!!
"אה כפרה?" (דודה, רוני הסטלנית)
יש המון שירים.... עידן האלוהים, לפעמים, ליפול.... ועוד...
כל הדיסקים טובים.... זה בא בתקופות! דודה שלי... דייי להיות פרחהההה!!!!!!!!!!!! וניר... כלום!

למעלה