שרשור הכרות שכל אחד יכתוב את השם, גיל, מאיפה הוא (אם הוא רוצה) אני יתחיל עידו 18 מושב בנגב
Y YUDLM New member 24/9/02 #1 שרשור הכרות שכל אחד יכתוב את השם, גיל, מאיפה הוא (אם הוא רוצה) אני יתחיל עידו 18 מושב בנגב
K karepi New member 24/9/02 #2 יא... קוראים לי קרן אור אני בן אל תתלבלבו בן 15 מבאר שבע נווה נוי לומד במקיף א´.
B Bamba Ben New member 24/9/02 #3 ועכשיו אני ... חח קוראים לי בן ספר אני מב"ש אני לומד במקיף ו´ שכונה ט´ אני כיתה י´ב icq : 136999895
ט טאלנה New member 25/9/02 #5 והנה שלי... אמממ אני טאלנה מקיף ו´ כיתה י´ גרה בדינור בן ציון(לא שזה עוזר לכם) זהו לא..? נ.ב- בשביל מה השרשור הזה בכלל? הוא ממש מיותר כי כולם מכירים א כולם פה... אבל בכל מקרה כתבתי..(מפגרת לא..?) טאלנה...
והנה שלי... אמממ אני טאלנה מקיף ו´ כיתה י´ גרה בדינור בן ציון(לא שזה עוזר לכם) זהו לא..? נ.ב- בשביל מה השרשור הזה בכלל? הוא ממש מיותר כי כולם מכירים א כולם פה... אבל בכל מקרה כתבתי..(מפגרת לא..?) טאלנה...
T TURMALINA New member 30/9/02 #15 טורמלינה אני בת 19 (הכי גדולה בנתיים, לא?), משרתת בחיל רפואה, ביחידה ליד ב"ש...
C crovee New member 30/9/02 #16 לא נראה לי... מסתבר שיש פה גם אנשים בני 26. חבל שהם לא מראים את פרצופם...