שרשור הכרות.

Slow Cheetah

New member
שרשור הכרות.

חשבתי שיהיה נחמד אם נכיר אחד את השני, ככה שאני אשמח אם תענו על הכל
שם: גיל: איזור מגורים: תמונה: מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): עיסוק בחיים: מקווה שתענו, ושבוע טוב לכולנו ^^

Slow Cheetah

New member
אני.

שם: לילך, רוצה לשנות ל-לי... צריכה לחכות לגיל 18 עד אני אוכל לשנות. גיל: 16 וחצי. איזור מגורים: ישוב ליד ירושלים. תמונה: D=. סתם, בצד
- הערות על התמונה למטה. מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: [email protected] - תגידו שאתם מפה אם אתה מוסיפים. פייסבוק וכאלה במסרים. איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה: שמתי לב שאני נמשכת לנשים כבר בכתה ו', אבל נמשכתי גם לגברים ולא הכרתי את המושג בי. ואז בחטיבה ובכתה י' תהיתי אם אני באמת נמשכת לנשים או סתם מסתכלת או אם זה הגיוני שאני אמשך בכללי יותר לגברים - בסוף מצאתי את ההגדרה הנכונה לעצמי
עיסוק בחיים: תלמידה, כתה י"א. [הסברים על התמונה, כי הייתי חייבת: *אני לא מעשנת, זה מסטיק בצורת סיגריה וזה היה מצחיק לצלם את זה
*התמונה ממסע ישראלי. *אני יותר יפה בחיים, אני לא פוטוגנית. *התמונה מחודש שעבר, ככה שהיא עדכנית
]

nog5

New member
מ.. אפשר להשתתף בשירשור ההיכרות מבלי לענות על

שאלון ההיכרות?? :) כי מאד רציתי לאמר- הי, אני פה, או בעצם- פה קצת יותר אקטיבית (אני קוראת פה כבר איזו תקופה). נראה לי שהגיע הזמן להציג את עצמי. ככה, בלי שם. אפשר להצטרף?

Slow Cheetah

New member
את יכולה, רק שנכיר אותך יותר טוב אם תציגי את

עצמך
את יכולה להשתמש בשם בדוי ולכתוב גיל, מסן ועיסוק ועל השאר לוותר... זה לא ממש חושף משהו.

Bi Free

New member
עונה

שם: אלון גיל: 23 איזור מגורים: ירושלים (סטודנט( והרצליה תמונה: לא כרגע מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: בפרטי (יש לי את כולם רק צריך לבקש....)-: איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): התאהבתי בחבר (הכל כתוב בבלוג שלי( בכללי אני זורם עם מה שבא אבל לפני חודש בא מישהו מדהים ומאז אנחנו ביחד...
עיסוק בחיים: סטודנט לצילום וצלם

no one10

New member
היי=)

שם: עינב. גיל: 18+ איזור מגורים: פ"ת -_- תמונה: מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: EINAV YEMIN איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): התאהבתי. עיסוק בחיים: מוכרת ברנואר, בגרויות=\

t i t i13

New member
סבבה=]

שם: מעיין גיל: 18 איזור מגורים: חולון (ואני לא ערסית חח) תמונה: נחסוך את זה ממכם. מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: בפרטי=] איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): לא יודעת, פשוט הבנתי את זה. עיסוק בחיים: יב' שבוע מעולה גם לך=]

גיאצו89

New member
זורם..

שם: גיא גיל: 20 איזור מגורים: נתניה תמונה: לא ניראה לי הכי חשוב מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם:מוזמנים לבקש בפרטי איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): פשוט גיליתי, פעם חשבתי שאני הומו, פעם סטרייט עד שנחתי איפושהו באמצע.. אין העדפה לגברים\נשים עיסוק בחיים: ביום אני חייל רגיל, משרת בקרייה, ובלילה אני לובש גלימה וסוחט מיצים למען הצדק!

אוהדאדם

New member
שלום לנמצאים

שם (בדוי): אוהד גיל (אמיתי): 28 איזור מגורים: תל-אביב איך גילית על הנטייה שלך: יצאתי עם מישהי כשהייתי בן 16, היה לי חלום אירוטי על גבר, חשבתי שאני הומו, נכנסתי ל-IRC ופגשתי בחורים הומואים ושכבתי איתם, בזמן שאני ממשיך לצאת עם בחורות (למרות שלקח כמה שנים עד שגם התחלתי לשכב איתן...), ובסופו של דבר (נניח סביב גיל 20) החלטתי שפשוט מגוחך להמשיך לחכות עד שהנטייה שלי "תתיישב" על גברים או נשים והחלטתי להמשיך עם שניהם. איכשהו זה נהיה יותר פופולרי בימינו להכריז שאתה בי...

איצקו111

New member
הכרות

שם: משה גיל:16.5 איזור מגורים: מרכז תמונה: תצטרכו לבקש בפרטי מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: [email protected] שלחו לי דברים מעניינים ודברו איתי קצת כי משעמם לי איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): את האמת אני לא כ"כ נמשך לבנים יותר לבנות אבל היה לי קטע פעם שאני חעוד חבר הבאנו ביד ביחד ואז זה התגלגל לכיף קטן ומאז אני חם על בנים אבל מעדיך את הבנות כמובן... עיסוק בחיים: תלמיד יא'. דרך אגב אני פנוי אז מי שמעוניין\ת שישלח במיייל

SSAAMMEEYY

New member
אני

איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות) : בגיל 13 נכנסתי בטעות לאתר אינטרנט שיש בו חומר הומוסקסואלי ומייד הבנתי שאני נמשך גם לגברים משיכה לנשים תמיד הייתה ורוב הזמן זה גם היה הצד הדומיננטי במשיכה.

SSAAMMEEYY

New member
שאר הפרטים

את שאר הפרטים אני יכול לתת רק בפרטי אז אתם מוזמנים לבקש :)

-

שם: אייל גיל: 24 איזור מגורים: מודיעין-מכבים-רעות מסנג'ר/פייסבוק/כל דרך שאפשר לתקשר איתכם: רק במסרים או במסנגר. איך גילית על הנטייה שלך וכל דבר מיוחד שקשור לזה (לדוגמא, אם אתה נמשך יותר לבנים מאשר לבנות): עברתי אונס, וככה התגלגלו הדברים, אבל אני לא ממש נמשך לגברים, רק התנסתי קצת איתם. עיסוק בחיים: עיצוב אירועים, מחפש עבדה.

למעלה