שרשור הכרות

אממממ כן....

זה ממש טוב יש לכל אחד יחס אישי... זה מעולה : ) גם בתלמה בתחילת השנה היינו 15 בתחילת השנה עזבה מישהי נשארנו 14 ועכשיו אני עזבתי אז הם רק 13..

ככה..

בלהקה הייצוגית של נס ציונה אנחנו להקה של 40 וזה פול זה כזה מעצבן אין מקום לזוזזז.... ובמגמת מחול בקציר אנחנו 11...

אההה...

טוב לפחות במגמה אתם מעט! גם זה משהו! 40 זה נוראי! אני לא מבינה איך אפשר לעבוד ככה? איך אתם מצליחים לעשות משהו? אתם מספיקים משהו?

בעקרון בגלל שזו תחילת שנה..

אז יותר חוזרים על חומרים ישנים בשביל האנשים שעלו ללהקה השנה שזה בערך 12 ועזרו שנה שעברה רק 5... אבל במקביל גם עובדים על ריקוד חדש... אנחנומצליחם לעבוד כי אין בריריה אנחנו להקה ייצוגית ויש הופעות, מי שקולט קולט מי שלא באסה לו...כל אחד ישתלב בשמנו ואני מאמינה שלאט לאט כשהאנשים החדשים ישתלבו ברמה יהיה יותר קל לעבוד כי לא יהיו שאלות מטופשות והמורה יצתרך להדגים כל דבר 800 פעם ואז גם ברור שנספיק יותר..

אחלה!

העיקר שאתם מתמודדים! אנחנו לא ממש, במיוחד חברה שלי, היא ממש מתעצבנת מזה שאנחנו הרבה ופחות נהנית לעבוד ככה! המורה שלנו אמרה לנו שזה אתגר לעבוד בקבוצה גדולה, זה באמת קשה ולא כיף במיוחד, אבל אני לא יודעת אם אנחנו לוקחות את זה כאתגר.... גם מה שאמרת שצריך לחזור על כל דבר מלא פעמים זה מעצבן נורא, צריך לחזור קצת כי לא התאמנו בחופש ולהמשיך הלאה, אני חושבת שמי שמצטרף מאוחר צריך לקחת אחריות ולנסות להשלים בעצמו כדי לא לעקב את הקבוצה...

שעשינו שרשור

על רזון מישהי אמרה שמכריחים את הבנות שהולכות למגמה שם להיות במשקל מסויים זאת אומרת שאם את קצת מלאה או לא במשקל שמתאים להם הם מכריחים אותך לרזות והרב שם הופכות לאנורקסיות...

כן ראיתי את השרשור הזה..

וגם הגבתי בו... זה ממש לא נכון... זה גם מה שאמרו לי לפני שהלכתי לשם...זה באמת לא ככה ואל תקבללו רושם מוטעה... דבר אחד נכון .. המגמה מעודדת לאנורקסיה זתומרת שהם כן יותר אוהביםם את אלה שרזות ,אבל אלה שמלאות, ויש כאלה לא יעופו מהמגמה בגלל משקל וגם לא יכריחו אותם להרזות אלה יגידו להם לשמור קצת יותר על אכילה מסודרת או משהו

כל כך בולשיט../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שאלתי את חברה שלי שלומדת בתלמה (למרות שהיא בתיאטרון), והיא אמרה שזה כזה שטויות
.

אמממ שאלה קשה אבל..

די קשה לי למקד את התשובה שלי... אבל אני אשתדל.. באתי לבחינות רק בכיתה י' שכעקרון הביצפר מתחיל בכייתה ט' . עכשיו.. בכיתה י' לא מקבלים הרבה אנשים ובעצם המתקבלים נכנסים לקבוצה שכבר פועלת שנה שלמה. כל קבוצה שעובדת ביחד, במיוחד אם עובדים מעל ל30 שעות בשבוע מתגבשים, ולמישהו שבא אחר כך קשה להקלט. לי היה קשה מאוד להקלט במגמה מבחינה חברתית וזה גם הקשה עליי בחינה מקצועית לא הרגשתי בנוח לעשות את המקסימום שלי כי כל הזמן האנשים במגמה בחנו אותי, זו לפחות הייתה ההרגשה שלי. אחרי כמה זמן במגמה כשכל הזמן כביכול הסתכלתי עליהם מהצד כי לא ממש התחברתי איתם גם גיליתי שהן ממש צבועות אחת לשנייה- וצביעות מגעילה אותי. התחברתי עם הרבה אנשים מהמגמה ועם כל אחד מהם היו לי שיחות. ואז פתאום התברר לי כמה שכל אחד שונא את האחר אבל שהוא נמצא איתו אז הכל בסדר והם החברים הכי טובים. זה דוחה לדעתי. חוצמזה יש את העניין של התחרותיות שמיותר בכלל להזכיר כמה שהמגמה בתלמה תחרותית וזה פוגע בהנאה מהריקוד, אומנם זה מקדם וחשוב שתהיה תחרותיתות אבל ברמה. אני גם גרה מאוד רחוק מהביצפר (נס ציונה) ולקום כל יום ב5 וחצי בבוקר כדי לתפוס את הרכבת של 6 ועשרים שיוצאת מרחובות ולחזור כל יום ממש מאוחר (הכי מוקדם שהגעתי הבייתה זה 7 וחצי בערב הכי מאוחר יכל להגיע אפילו ל10) שמלבד הביצפר יש לי עוד להקה 6 שעות בשבוע וכמובן שצריך גם להמשיך ללמוד- זה קשה. אז צריך לעשות סדר עדיפויות ולחשוב אם "תלמה ילין" זה המקום היחיד שבזכותו אני אוכל להגיע ללהקות גדולות של מחול ולהבין שלא. אז אני יותר אתאמץ בלהקה ואהיה במגמה ברמה פחות טובה, אבל אני אהנה מכל רגע וגם אוכל לשמור על ציונים טובים, אני חושבת שזה הרבה יותר חשוב מלהגיד "אני בוגרת תלמה ילין" אבל כל אחד לשיפוטו!

TheNimpa

New member
*חדשה*

שם: בר :) גיל: 17 (יב') מחדרה. תחביבים..... כתיבה, נגינה, הלחנה, ציור.. (ד"א.. זה לא כבוד להגיד "התקבלתי לתלמה ילין".. בחרתי לא ללכת..) רוקדת ג'אז, קלאסי, מודרני.. אייס- 267728405

אמנם השאלה לא אליי אבל אני אענה חח

לשאול אם הבחינות קשות זה הכל תלוי ברמה של הרקדן... אני כעקרון באתי להבחן לכיתה י'.. הבחינות הראשונות היו שיעור קלאסי ומודרני ממממש קלים... מממש... ואז היינו צריכים להציג קטע אישי שזה כעקרון כדי לראות איך את זזה.. אם עברת את השלב הראשון יש עוד שלה של מחולל שזה שוב שיעור קלאסי ומודרני אבל ברמה יותר גבוהה בל עדיין לא גבוהה מידי, לשלב הזה מגיע כמובן רק מי שעבר את השלב הראשון.. אם עברת את שני השלבים האלה- התקבלת למגמה.. אבל זה לא מספיק, יש לך גם מבחנים פסיכוטכניים ואם הרמה של התוצאות שלך טובה יזמנו אותך לפגישה עם דייטשמן (המנהל)/ תמר (הסגנית מנהל והיא גם למדה מחול בגוליארד)/ יועצת והם ידברו איתך ובסוף הפגישה יודיעו לך אם התקבלת או לא... מקווה שעזרתי.. : ) אההה טבקשר ללמה לא הלכת אני לא יכולה לענות כי אני כן הלכתי חח

למעלה