שרשור הכרות

שרשור הכרות../images/Emo42.gif

נראה לי שהוא יעזור פה קצת.... אז שם, תחביבים (חוץ ממחול, כמובן), מה אתם רוקדים.. ואם היה אחד כזה אז תמחקו את שלי. ממש ממש מצטערת..

......

אמממ לא ממש הבנתי לא חשוב קיצר תחתביבים לא יודעת אין לי תחביבים זה כזה מוזר ....אוף משעמם לי..מי ער?

livlovit 4dance

New member
livlovit 4dance../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא הבנת? נו טוב תחביבים - פורמים , אייסי , מסנג'ר אבל ממש אין לי זמן בזמן הלימודים לממש את התחביב הזה , רק לפעמיים !! רוקדת בעיקרון ג'אז וגם בלט אבל פחות . אממ......רוקדת ארבע שעות שבוע .שלוש שעות ג'אז ושעה בלט .וזהו

אני../images/Emo110.gif

קוראים לי לירון תחביבים אממ איסי מסנג'ר וכל זה צופים טלוויזיה חברות..וכמובן לרקודד. אני רוקדת ג'אז מודרני קלאסי וקומפוזיציה.

sylphide

New member
טוב..

קוראים לי טל-אור.... והתחביבים שלי הם לרקוד...הייתי חייבת.., לקרוא,צופים ו..נראה לי שזהו.. ואני רוקדת קלאסי מודרני וקומפוזיציה..

ליזיגי

New member
../images/Emo6.gif

אני ליאור, תחביבים <חחחח אתם יודעים כבר- לרקוד>, צופים, מחשב, חברים.. אני רוקדת קלאסי וג'אז..

טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אז שמי בישראל הוא דלית
. חוץ מלרקוד אני גם מנגנת על חליל צד (מתחילה שנה שישית
), גולשת באיטרנט (מן הסתם
), שנה שעברה הדרכתי בתנועה ויש סיכוי שגם השנה אני אדריך
, ללכת ביערבים למוסד ולועדה במוסד
. אני רוקדת קלאסי, ג'אז ופלמנקו
.

תורי

שקוראים לי שיר. התחביבים שלי הם נגינה בגיטרה ובכלל התעסקות בכל מה שקשור למוזיקה, אני כ"כ אוהבת מוזיקה! עוד תחביב זה מחשב. אני רוקדת קלאסי, מודרני וג'אז. וזהו.

עכשיו אני =)

טוב אז ככה.. קוראים לי בשמת... אני בת 16 וחצי... מנס ציונה... אני רוקדת מגיל 3 בבית ספר למחול בנס ציונה... כיתה י' למדתי במגמת מחול של תלמה ילין (לא מומלץ חח) עכשיו אני רוקדת במגמה מחול של קציר.. ובלהקה הייצוגית של נס ציונה אני רוקדת בלט מודרני אצבע וקומפוזיציה חוץ מלרקוד אני מנגנת בחליל צד.. ואני אוהבת לשמוע מוזיקה.. לדבר בטלפון, מסיבות.. דברים רגילים : ) זהו... אל תפסיקו לרקוד : )

מ א ג ר ט

New member
וווא

קציר. אז את בקציר רק מהשנה? בית ספר מדהים... עד כמה שבית ספר יכול להיות. באיזה כיתה את?

מ א ג ר ט

New member
אהה...

אני בכיתה ט' בקציר, ואני כבר שלוש שנים... אני מכירה את השכבה שלך והם היו מודל לחיקוי שלנו, הן היו ממש טובות בכיתה ט'.

למעלה