שרשור הכרות

tabali

New member
../images/Emo20.gifאני ענבל אחות לטורטניק

שאובחן בגיל 3, (היום כבר בן 17) יש לו טוראט קל! אבל בתקופה שהוא אובחן לא היתה מודעות לתסמונת ולכן עברנו איתו המון קשיים. היום תודה לאל כבר בקושי מרגישים ומי שלא מכיר אותו לא יזהה את התסמונת (בימים מסויימים). דרך אגב עכשיו חזרו לו מצמוצי העיניים. אני נמצאת בפורום בערך חודשיים וכל יום אומרת תודה לאל על שמצאתי את הפורום הזה והכרתי את כל האנשים המדהימים שנמצאים פה

שלום לכולם../images/Emo11.gif

אני אבי. בן 41 , יש לי טוראט מגיל 10. מרגע שגיליתי את הפורום משתדל להיות פעיל בו, למרות שלא תמיד יש לי זמן.

jon boy

New member
שלום שלום הלוואיי והייה זה חלום

סוף סוף ובמיקרה חזרתי ליקרא בפורום אני בגיל 45 עם טיקים טוראטים מגיל 13 אב ל3 ילדים מקסימים שמרוב אהבה אליהם מעט מאוד מהתיסמונת ניספגה אצלהם ומקווה שתחלוף לה במהרה (ייתכן) תמיד פנוי לעזרת טוראטים בכל שאלה חיזקו ואימצו..

סוניה

New member
סוניה אמא של

אמא של עידן בן ה6 אובחן לפני כ 3 חודשים תודה לחברי הפורום על הפתיחות והכח

שלום אני שקד

בת 15 וחצי עם טוראט מגיל 4 שאובחן גיל 6... התחלתי לכתוב בפורום בערך ממאי או יוני וזה ממש עוזר ותמוך לדעת שיש פה אנשים שתמיד יהיו כאן בשבילך פשוט פורום מדהים

היי כולם אני אמא לשניים../images/Emo24.gif

בני בן ה-12 אובחן ביולי השנה. בני השני בן10 ללא טוראט. הגעתי לפורום כחדשיים לאחר האבחנה ,הייתי שבורה מאד ,לא מצאתי את עצמי. תחילה רק קראתי את מה שכתבתם ,אני רוצה לומר ששאבתי המון כוחות,הבנתי שאני לא לבד,עם הטוראט ועם התסכולים. אפילו צחקתי על השטויות שנכתבו מדי פעם. הורים שמגלים דבר מה על הילדים זה כואב וטוב שהיה מי שיקשיב ויחבק
לכל מי שנמצא כאן

נעים מאוד שמי אלונה

אשתו של דני, אמא של גיא הלוקה בטוראט, או.סי.די וקשב וריכוז. אמא לנועם בת שנה ונועם, אופיר בת שומנה ויובל תאומה של גיא. גיא אובחן לפני שנה וחצי, הגעתי לעמותה לאחר שגיא עבר תקרית קשה בבית הספר שלמד. וזה שוב המקום להודות לד"ר מיקי אברמוביץ שעזרה לנו מאוד והרימה את הפרוייקט של העזרה לנו, למשפחה לאחר התקרית. לפורום הגעתי במרץ, ואכן קבלתי משפחה חמה ואוהבת. אלונה

sun shan

New member
../images/Emo42.gifשלום, אני אמא של שני הנפלאה|חי

שני לקתה בטוראט בגיל ארבע. במרץ השנה, מצבה של שני מאוד התדרדר ואשפזנו אותה בשניידר. הרופאים שהיו אובדי עצות הציעו להרדימה או לקיים ניתוח ראש. אנחנו התנגדנו נמרצות ודרשנו טיפול חדשני במריחואנה: THC. שני היום היא היחידה בארץ שיש לה אישור מיוחד ממנכ"ל משרד הבריאות והוא מטופלת בתרופות קונבנציונליות אל גם ב - THC. זהו חומר המופק מצמח הקנביס ואינו ממכר!!! אני שמחה לספר לחברי הפורום הנפלא הזה, שבימים הקשים ביותר שעברנו, הייתם בלצידנו גם פיזית וגם וירטואלית!!!, שאנו יוצאים לניסוי ב - THC. אני מקווה שתוך זמן קצר אוכל לעדכן אתכם בפרטים מדויקים לגבי הניסוי, שיערך בארץ!!! אוהבת ומעריכה כל כך את העידוד שכולנו שואבים כאן!!! אילנה

אני ליז אמא של אריק בן 14.5

אריק אובחן בגיל 7, ויש לו טוראט בינוני מלווה בO.C.D.,ADD ובעיות רגשיות . בערך מאותו זמן אני חברה בעמותת א.ס.ת.י. חברה בפורום כמעט מיום הווסדו ולא מפסיקה להתפאל מהאנשים הנפלאים שמשתתפים בו, בכח התמודדות שלהם עם קשאים ותמיכה ואהבה שהם מעניקים אחד לשני... תיקי, בת שבע,ענת וכל מי שלקח חלק ביוזמת הפורום - תבורכו !

למעלה