שרשור הכרות

הלנה

New member
שרשור הכרות../images/Emo24.gif

למען חברי הפורום החדשים או החוזרים... אני הלנה, אמא של ערן בן 12 שלוקה בטוראט קל. הוא אובחן לפני שנה וחצי בערך ואני חברה בפורום מחודש ינואר לדעתי...

mazy

New member
נעים מאד...../images/Emo24.gif

אני מזי, אימו של דור, בן 12 וחצי, לוקה בטוראט קל, אובחן לפני כשנתיים. חברה בפורום המדהים הזה מינואר. מברכת כל יום על פתיחת הפורום הזה, שהציל ועדיין מציל הרבה נפשות.
מזי.

אני אמם של נופר (16.5) ובר (13.5) >

שניהם מתמודדים עם טוראט מגיל 5 שנים. אצל כל אחד מהם הטוראט מתבטא אחרת ועדיין איננו מכירים את כל התופעות עליהן שמענו בפורום. זה רק מלמד עד כמה התסמונת מגוונת ,רחבה ומעניינת.

ש ל י ק

New member
אני אמא של מתן בן כמעט 10

אני כאן בפורום ה מ ד ה י ם מחודש ספטמבר ולצערי לא לפני כן.

horeshe

New member
אתי אמא של

נעמה בת 11. אובחנה כלדה עם טוראט קל בינואר. מאתגרת אותנו כל יום מחדש.אני חברה בפורום לא באופן רציף אך נעזרת בו . מקל עלי ברגעי משבר.

tamim

New member
אני אמא של רז...

בן 11.5, לוקה בטוראט קל ומאתגר. אובחן בינואר השנה ומאז אני כאן. תמי

אני תיקי אמא של אוראל../images/Emo140.gif

בן 11+ לוקה בתסמונת טוראט יחסית באופן קל. הקמנו את הפורום (בעלי זיו ואני) ב5/12/2003 . נהנית מכל רגע בחברתכם

לארה5

New member
שלום לכולם...

אני בת 26, חיה עם טוראט מגיל 5. לאחרונה סיימתי ללמוד עבודה סוציאלית. אני די חדשה בפורום ולא פעילה באופן רציף, אבל זו פעם ראשונה שאני חולקת את הטוראט עם טוראטניקים אחרים. זה מאוד משמעותי בשבילי.

yasha31

New member
אני יעל

אמא של עומרי, בן 5, שאובחן כלוקה בטוראט ביולי, אך הסימנים הופיעו כבר בגיל שלוש. אני משתתפת חדשה בפורום בערך מאז שאובחן ואני ממש שמחה על כך.

y a e l c 1

New member
אני יעל מהדרום בני בן 10 אובחן לפני

5 שנים. לא אובחן בגלל אי ידיעה על טוראט מקבלת המון ידע מהפורום מאז שנפתח מזל שלי

זהבה נ

New member
שמי זהבה ואני אם לשתי שובבים

מתבגרים שלא אין להם טורט אלא הפרעת קשב לאחד קלה ולשני קשה מאוד. אני מלווה הורים של לילדי טורט מזה כמה שנים בעקבות פעילותי הציבורית(הקמתי ת עמותת ביחד עם אימא נוספת שהיא גם חברה טובה, בעבר ניהלתי כאן את פורום ADHD לקויות וזכויות והיום אני מנהלת את פורום זכויות הורים ותלמידם), את שביק ועוד נפשות הפועלות איתה בעמותת אסט"י אני מכירה מקרוב מפעילותי הציבורית למען אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים. לא מפסיקה ועוקבת מקרוב ומרחוק בפורום המקסים שלכם וממשיכה גם אם אני לא טורט. מאחלת לפורום יום הולדת שמחף שיצמח ויביא הרבה שמחה לילדים ולנו. תמשיכו להיות מקסימים ותומכים כאן אחד בשני, אתם לא מתארים לכם כמה מחמם את הלב לקרוא אתכם. יישר כוח לכולם.

שביק

New member
שמי בת-שבע, "שביק" ואני לבן בגיל

34 הלוקה בטוראט. יש לי עוד 3 בנות בלי דפקטים, מקסימות. 2 נכדות. הקמתי את עמותת א.ס.ט.י לפני 18וחצי שנים, אני עומדת בראשו לאורך כל השנים. פועלת בהתנדבות. אוהבת אנשים וילדים. נמצאת פה עבורכם - כאן ובבתי הספר, עושה ככל יכולתי להקל ולתת כלים להתמודדות. זהבה, היי! אכן, זכיתי להכירך ולפעול מדי פעם בשיתוף למען האוכלוסיות שלנו. מאחלת לכולנו שנמשיך לפעול כל עוד יעמוד לנו כוחנו! שבוע טוב לכולכם.

mickya

New member
שמי ד"ר מיקי אברמוביץ

אני מומחית להבטים חינוכיים וחברתיים בתסמונת טוראט וממונה מטעם משרד החינוך על הנושא. אני כאן בפורום כדי לעזור ולתמוך.

שלום לחדשים...

שמי דני ואני ואשתי אלונה, הורים לגיא , בן 11.5 לוקה בטוראט. יש לנו עוד 3 בנות מקסימות: יובל אופיר ונועם, לא לוקות בטוראט, אבל לכל אחת יש את ה"דפקט" שלה.

../images/Emo54.gifברוכים הבאים לחדשים!!!!!

שמי שמה ואני אבא ללביא ילד בן 13 שאובחן לפני שנה כלוקה בטוראט וגם OCD. מתגברים על הבעיה לאט לאט. כמו כן אני הגזבר וכל אחד שכותב פה צריך לשלשל לכיסי 180 ש"ח דמי חברות שנתית.
שיהיה לכם שבוע טוב חברים!!!!!

ksarit

New member
שלום לכולם

שמי שרית ואני אמא לשרון (26), עמית (19.5), ניצן (11.5), רז (9). שניים מילדי לוקים בטוראט (עמית וניצן) שסימניו היו כבר מגיל מאד צעיר וטופלו בשיטת NAET כשהיו בני 8 בערך והפסיקה את הטיקים אצל עמית ואילו אצל ניצן את הטיקים הקוליים וכעת בדרך לסיום הטיקים האחרים, ולכולם יחד ADHD ולקויות למידה שונות. אני מברכת את הפורום הזה שהיכרתיו לפני זמן קצר בלבד וחבל שלא לפני כן. תבורכו על הפעילות הנהדרת והתורמת כל כך!!!

lati1

New member
אני טלי, אמא של דור, בן

12 עם טוראט מגיל 3. אני לא כותבת בפורום לאחרונה, אבל משתדלת לקרוא כמה שאפשר. כשאני קוראת כאן על הורים שלהם שני ילדים עם טוראט, אני פשוט מצדיעה לכם, זו נראית לי התמודדות כמעט בלתי אפשרית, בעיקר מבחינה רגשית.

yakovs

New member
אני יעקב

נעים מאד. אני הבעל של אשתי, אבא של הילדים שלי, והמורה של התלמידים שלי. אני אוהב לכתוב כאן על התחושות וההרגשות שלי, וגם לשמוע מאחרים על התחושות וההרגשות שלהם.

השגיא

New member
אני גלית

אם לשי בן 10 , הטוראטניק שלי, לאופיר בת 6, ולאביב בת שנה וחצי. אני בפורום מיום היווסדו, שי אובחן בערך חודש לפני כן... גלית

למעלה