שרשור הכרות...

בגושח

New member
הנה קצת רקע עלי

קוראים לי יבגני, אני בן 19 בקרוב. אני מנצרת עילית ( עיר המגבלות הבלתי אפשרויות). פעם שמעתי אצל חבר סונטה והתאהבתי בהם , זאת להקת מטאל יחידה שאני שומע כי לרוב אני שומע רוק מ ה 70. התנוחה האהובה היא 69
מספר האי סי קיו שלי 132586306.

והנה אני, שוב ../images/Emo9.gif

שם: JULY גיל: המממ... גיל מדויק זה הכרחי? צעירה פוחזת, מן הסתם צעירה מרובכם או אפילו מכולכם... מאיפה אני: YEMEN CITY איך התוודעתי לסגנון: אח שלי שיחיה, בזכותו נחשפתי ל - BLIND GUARDIAN והשאר באו באופן די טבעי... לסונטה התוודעתי היום בשעה עשר בלילה, אחרי שראיתי את הפורום הזה ונראה לי מעניין... כלי נגינה: אממ... ניגנתי כמה שנים בפסנתר, והפסקתי. היום אני "מנגנת לאנשים על העצבים". מה התנוחה: "אין תגובה" (אני אמורה להיות עדיין צעירה ותמימה...) ואיי סי קיו: (אזהרה, למזוכיסטים בלבד) 176545852

Pidimenopolis

New member
נאממ, כן גם אני כאן!

אררר, כתבתי הודעה ותפוז פשוט לא העלו לי אותה, הזונות הקומוניסטיות האלה. אז בואו נראה, אני אנסה לשחזר...אז כן, דבר ראשון - אני נקבה. שם - דניאל (כן,ששש..) גיל - ממ..15..ששש...!! מאיפה - שיקגו, שם ליד. איך הגעתי לסונטה? ישנתי אצל חברה, ושמענו כל מיני דברים, ואז כשחזרתי הבייתה החלטתי להוריד כמה שירים שלהם כדי להקשיב לבד ולהחליט מה דעתי. נאממ. משום מה אין לי הרבה מה להגיד על עצמי..

danihell7734

New member
היי,לכולם

אני...דניאל בן 15 וחצי מחולון,לסגנון התוודעתי לפני כמה שנים...מת על פאוור! מנגן על חשמלית כבר חצי שנה איזה יפה היא...
הקיצר אה...שלום לכם,אחלה פורום!

CabriA

New member
בלה

אדם. גיל... 16 עוד מעט וחצי, י"א. עיר הפשע והרשע..... ראשון
חבר הביא לי שיר שלהם. אני מנגן על תופים ושיש זמן פנוי (וגם שאין) אני פוזל גם לעבר הגיטרה.

CabriA

New member
גטו עמית עמל...

נשבר לי מהביצפר השכונה הזה! לא מלמדים אותנו חומר לבגרויות, עושים לנו מגנים לא לפי המיקוד של הבגרות... נמאס לי כבר!!!!!

Aviad1987

New member
LOLL.. גטו... באמת בית ספר

שכונתי ביותר אני לומד בגימנאציה הריאלית , לא יותר טוב תאמין לי

Synthetic mE

New member
אני

גיתית, 17 מרחובות גיליתי את סונטה בזכות ידיד שלי.. לפני כשנתיים למרות שאת הסגנון אהבתי עוד מעט לפני כן זהו בערך.. אייסיקיו? 122707548

אהוינק!

אני דור, בן 15 מרמת גן, בירת העיראקים של ישראל. את הפאוור מטאל הכרתי דרך חברים היפיים ומשעשעים משהו. סונטה הייתה בין הלהקות שהכרתי, עוד הרבה לפני שהיא הפכה להיות כל כך מוכרת ואהודה (התחלתי לשמוע אותה קצת אחרי שיצא SILENCE). סונטה זה הצד היותר רך וקליל של מה שאני שומע. אני נהנה גם מלהקות כבדות יותר , כמו Opeth, Dismember, Slayer, Nightfall ועוד, ומצד שני אוהב גם Radiohead, Pink Floyd ומדי פעם מוזיקה אירית (איכות!). יש לי טעם מוזיקלי די מגוון, אני לפחות משתדל לשמור על גיוון. אני מנגן על גיטרה קלאסית. יש לי חשמלית (שחורה וקשוחה!), אבל עוד אין מגבר, אז זה לא עוזר הרבה. בנוסף אני גם כותב בבמה וב"לגוז" (אני גם מנהל שם פורום מוזיקה! בואו בהמוניכם! הקישור מצורף), צמחוני מושבע, ורוצח זקנות בזמנו הפנוי (מואהאהאהא). טוב, זהו נראה לי. אה, שכחתי תנוחה. אני מציע שחברת פורום נאה במיוחד תבדוק את העניין בשבילי

למעלה