שרשור הכרות...

שרשור הכרות...../images/Emo24.gif

איזה יוזמה תפסתי היום, לא מתאים לי...
שם (
) גיל (
) מאיפה אתם (
?) איך התוודעתם לסגנון/לסונטה (
) אתם מנגנים על משהו? (
) מה התנוחה האהובה עליכם? (
מה הקשר?!!! תתעלמו, זה היה בצחוק
) ועוד... מה שבא לכם... אל נא תרגישו מוגבלים!!!!

../images/Emo123.gifready or not, here I come

קוראים לי טל, בת 18 (באוגוסט!
) מרעות, ליד מודיעין (מכירים?). התחלתי לשמוע פאוור רק בשנה האחרונה, בזכות חבר שלי (
) שהתעקש להשמיע לי דברים בסגנון (וגם סגנונות מטאל אחרים
... *שיעול* קריידל.. *שיעול*..). בהתחלה זה לא מצא חן בעיני שהוא מנסה לשנות את הטעם שלי במוסיקה, ותכלס, גם לא ממש הבנתי שמטאל זה יותר מצווחות ורעש... (
). כבדתי את מה שהוא שומע, אבל לא התכוונתי לשמוע את זה גם.. אבל הבחור עקשן, וכל פעם הוריד לי למחשב שירים... השיטה שלו היתה להתחיל לאט ובדברים קלים... אז הוא השמיע לי כל מיני להקות עם סולניות בנות, לא כבדות מדי (סגנון mother earth של within temptation) ואהבתי את זה מאד...
. כשהוא קלט את זה נתן לו ניצוץ תקווה והוא הוריד לי את tallulah של סונטה הנוסף לעוד דברים... (לא שלהם). אבל tallulah איך שהוא תפס אותי. זה לא היה כבד לי מדי (לא הייתי רגילה, כאמור, למוסיקה כזאת) ואהבתי את המילים והלחן והכל... חשבתי לתת לסונטה צ'אנס והורדתי שירים שלהם, צרבתי מהחבר את "סיילנס" ו.... זו תחילתה של ידידות מופלאה.
אחר כך המשכתי להתעניין בעוד להקות בסגנון הפאוור, במקביל להתעניינות בגוטי (after forever, within temptation, on thorns I lay, lacuna coil, the gathering ועוד..
). חוץ מזה, אני מנגנת כבר שמונה שנים (
מגיל 10...) על גיטרה... אין לי חשמלית, אבל יש לי קלאסית ואקוסטית שאני מאד אוהבת (יקרה ושווה במיוחד....בחירה שלי על פני חשמלית). אני מנגנת הרבה דברים בסגנון, וגם עם חבר שלי (שגם מנגן) אנחנו עושים כל מיני coverים צנועים......
אז זהו. חוץ מזה אני אוהבת אמנות (המון המון
), תאטרון (פליטת "נוער הבימה", "ביכורי העיתים" וכו'
), מוסיקה (נו, שמתם לב
) ו.... עוד הרבה (
). אני מוסיפה ציור שלי בתור דוגמא.......
יאללה, מחכה להכיר אתכם, חבר'ה!

THE FATRIX

New member
well...

קוראים לי ראובן aka כרוב בן 16 עוד מעט אני גר שני מטר לידך
במודיעין מגנן על חשמלית כבר יותר משלוש שנים הכרתי את סונטה דרך ידידה שלי שהכריחה אותי לשמוע את זה וגם בליינד גוארדיין. בהתחלה לא התחברתי (שרים כמו פאגים).. אבל אחרי כמה זמן התחלתי להשתגע על זה
feedback rulz
סתם..

GuitaRock

New member
כרוווובי!! מה המצב??

נפגשנו במודיעין...!! הייתי אצל בת-דודה שלי..! בכל אופן... אני נעמה, עוד מעט בת 16 מכפר שמואל. מנגנת על גיטרה (כמובן) כבר 5 וחצי שנים.. מטאל!!! אוהבת מטאל, רוק ופאנק. סונטה היא אחת משתי הלהקות האהובות עליי!!!!! SONATA ARCTICA RULES!!!

THE FATRIX

New member
וואי!! כל הפריקים שם ../images/Emo13.gif

סתם.. הכל בצחוק... הייתי רוצה לגור שם

meiritamir

New member
אווו! אווו! אני ראשון!

נשמעתי כמו קוף בהתחלה, הא?! שם: טמיר (כן, ב-ט') - אני מיוחד... גיל: באוגוסט אחגוג 18 אביבים... מיקום בארצנו הקטנטונת: הרצליה! איך התוודעתי לסגנון: סטרטובריוס היו להקות הפאוור הראשונה ששמעתי. איך התוודעתי לסונטה: במקרה הורדתי שיר שלהם, והתאהבתי. כלי נגינה: גיטרה, כמובן. תנוחה אהובה: אין כמו דוגי-סטייל :) תחביבים: מוזיקה, גיטרה, ספורט, סקס פרוע ואורגיות, ים, בריכה, טלויזיה, להסתובב בפורומים ולהיות הטיפש התורן. אני לא מרגיש מוגבל! :)

הא! ועוד משהו!../images/Emo13.gif

אם מישהו פספס את הcover של סונטה לשיר the wind beneath my wing של בט מידלר להוריד מיד! (מיד אמרתי
).... (נראה לי שהוא לא מופיע בשום דיסק, אבל אני לא בטוחה).

meiritamir

New member
הוא בונוס באחד הסינגלים...

שיצאו בגרסה מוגבלת ביפן... אבל אחלה קאבר באמת... אני וחברים שלי מנגנים את זה לפעמים בחדר חזרות... ושיט, רציתי להיות ראשון!

svety

New member
אוי אני אוהפת את השיר הזה...

ממש טופי :) מעניין איך הגרסה המקורית של בט "החזה והאישה" מידלר נשמעת

נשמע בסדר

אין לי בעיה עם הגירסא של בט מידלר (שמעתי אותה הרבה לפני הcover) אבל אין מה לעשות, סונטה עשו את זה טוב לאללה
, ואני אישית מעדיפה את הגירסא הסונטיקאית...

רק לא קאברים.

אני מתבייש בקאברי הסונטה(לא בגלל שהם לא טובים, בגלל שהם קאברים, אבל הקאבר של סטיל לאבינג יו ממש עלוב). עדיף שהם ישארו עם חומר מקורי.

black_light

New member
וגם אני, החדשה!!! :)

קוראים לי אנה, בת 18, מקריית גת (החור שבאמצע שומקום). מטאל אני שומעת כמה שנים, התחיל מהשפעת חברים. בהתחלה היה מטאליקה ואז הם התחילו להימעס וגיליתי שיש המון להקות שנשמעות טוב יותר, כמו dream theater, nightwishh, within temptation, gamma ray, theater of tragedy, ועוד המון להקות ששככתי עליהן כרגע.
אני מנגנת על גיטרה אקוסטית וחשמלית (לצערי אין כרגע הרבה זמן לזה). ו... זהו!

svety

New member
*דוחפת את כולם*

אנוכי אורית. אבל מותר לכם לקרוא לי עוריט
נמצאת על פני כדור הארץ הזה 16 וחצי אביבים. 16 וחצי יותר מדי אם אתם שואלים אותי
אנוכי מאריאל, או Arihell, אם לדייק. איך התוודעתי לסגנון? זה פשוט...אתם מכירים את המנהל? יפה...עכשיו תשאלו אותו למי הוא תרם את הדיסקמן יומחד. שאלתם? יפה...מה ענו לכם? נכון
ליייי
אנוכי מנגנת רק על גיטרת אוויר
תנוחות אהובות? אל תשאלו

למעלה