../images/Emo123.gifready or not, here I come
קוראים לי טל, בת 18 (באוגוסט!
) מרעות, ליד מודיעין (מכירים?). התחלתי לשמוע פאוור רק בשנה האחרונה, בזכות חבר שלי (
) שהתעקש להשמיע לי דברים בסגנון (וגם סגנונות מטאל אחרים
... *שיעול* קריידל.. *שיעול*..). בהתחלה זה לא מצא חן בעיני שהוא מנסה לשנות את הטעם שלי במוסיקה, ותכלס, גם לא ממש הבנתי שמטאל זה יותר מצווחות ורעש... (
). כבדתי את מה שהוא שומע, אבל לא התכוונתי לשמוע את זה גם.. אבל הבחור עקשן, וכל פעם הוריד לי למחשב שירים... השיטה שלו היתה להתחיל לאט ובדברים קלים... אז הוא השמיע לי כל מיני להקות עם סולניות בנות, לא כבדות מדי (סגנון mother earth של within temptation) ואהבתי את זה מאד...
. כשהוא קלט את זה נתן לו ניצוץ תקווה והוא הוריד לי את tallulah של סונטה הנוסף לעוד דברים... (לא שלהם). אבל tallulah איך שהוא תפס אותי. זה לא היה כבד לי מדי (לא הייתי רגילה, כאמור, למוסיקה כזאת) ואהבתי את המילים והלחן והכל... חשבתי לתת לסונטה צ'אנס והורדתי שירים שלהם, צרבתי מהחבר את "סיילנס" ו.... זו תחילתה של ידידות מופלאה.
אחר כך המשכתי להתעניין בעוד להקות בסגנון הפאוור, במקביל להתעניינות בגוטי (after forever, within temptation, on thorns I lay, lacuna coil, the gathering ועוד..
). חוץ מזה, אני מנגנת כבר שמונה שנים (
מגיל 10...) על גיטרה... אין לי חשמלית, אבל יש לי קלאסית ואקוסטית שאני מאד אוהבת (יקרה ושווה במיוחד....בחירה שלי על פני חשמלית). אני מנגנת הרבה דברים בסגנון, וגם עם חבר שלי (שגם מנגן) אנחנו עושים כל מיני coverים צנועים......
אז זהו. חוץ מזה אני אוהבת אמנות (המון המון
), תאטרון (פליטת "נוער הבימה", "ביכורי העיתים" וכו'
), מוסיקה (נו, שמתם לב
) ו.... עוד הרבה (
). אני מוסיפה ציור שלי בתור דוגמא.......
יאללה, מחכה להכיר אתכם, חבר'ה!