שרשור הכרות

dragonit12

New member
שלי...

גיל:14 וחצי... שם:שלומית כיתה: ט' מעריצה: sclub7 busted ועוד כמה... אי סי קיו ומסנג'ר.: אם אתם רוצים תבקשו אני אביא חופשי...

אוקי אז אני.....

שם: אוהנד כהן עולה לכיתה ח' חוץ מנינט אני מעריץ את קסניה זמסקוב אריאלה עדווי הדר עוזרי ושיר ביטון איסיקיו: 227514692 מסנג'ר: ______________אין

Vegetable Salad

New member
עונה ../images/Emo42.gif

שם: שיר (ואני בת כמובן
).
לאיזה כיתה את עולה: לכיתה ט (1).
את מי אתם מעריצים חוץ מנינט? -לינדזי לוהאן, הארי פוטר ואמנדה ביינס.
אייסי: אני לא כל כך משתמשת.
מסנג'ר: [email protected] (מי שמצרף אותי להגיד לי שהוא מהפורום של נינה, תודה).

../images/Emo41.gifאניייייייייי../images/Emo41.gif

שם: שני גיל: 16 וחצי עולה ל: יא' את מי אני מעריצה חוץ מנינוש: את אושרי כהן !! אייסי: 241976503 מסנג'ר : [email protected]

עדידוש

New member
אממ..אני../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שם: עדי גיל: 13 לאיזה כתה את/ה עולה: ח' את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: עפר שכטר
ושירי
מסן: [email protected]

שלי :)

שם: טל גיל: 13 לאיזה כתה את/ה עולה: ח' את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: דיימנדז, רוני, בריטני, ג'סיקה סימפסון, השיר שלנו, אוונסנס, היהודים קצת, ואדם יוסף מהגיים בויז
אייסי: 347-779-572 מסנג'ר: [email protected]

שליייי ../images/Emo47.gif

שם:מורן גיל: 16 וחודש! =] לאיזה כתה את/ה עולה: י"א את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: אמממ יש מצב את שירי מימון, שי גבסו, הראל מויאל... אבל לא רציני... נינט הכייי אייסי: 342551787 מסנג'ר: [email protected]

saray1111

New member
עונה נה נה נה

שם:שרי גיל:17 לאיזה כיתה עולה:י"ב
את מי מעריצים חוץ מנינט:אני לא בדיוק מעריצה אבל אוהבת את מייקל ורטאן המאמם!,רן דנקר ואורלי בלום אייסי:275291373 מסנג'ר:[email protected]

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייייי

שם: עדן גיל: 20 לאיזה כתה את/ה עולה: ---- את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: הראל סקעת, רן דנקר אייסי: 247498480 מסנג'ר: [email protected]

anahi y rachli

New member
אני

שם: רחלי גיל: 17 וחצי
לאיזה כיתה אני עולה : יב' איזה כיף את מי את מעריצה חוץ מנינט : את אנהי , ואת רן , וכ"ו איסי : מי שרוצה במסר מסנג'ר : אין לי

piece of pease

New member
אני../images/Emo98.gif

שם: נופר גיל: 13 לאיזה כתה את עולה: ח'! את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: אביב גפן, היהודים, ליאור שליין, גיא זוארץ, אבריל לאבין, איריס פרחי, מיה דגן והרשימה עוד א ר ו כ ה! אייסי: 204396065 מסנג'ר: אני אתן לכם באיסיקיו. רק תגידו שאתם מהפורום

Miss Taubenfeld

New member
../images/Emo26.gif

שם: נופית גיל: 16 לאיזה כתה את/ה עולה: יא' את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: אבריל לאבין ואוון טאובנפלד אייסי: 281480664 מסנג'ר: [email protected]

dalida1988

New member
עונההה

וואי אנחנו מלא ח'ברה בטח גבי מרוצה ..חחח שם: דלית גיל: 17 (ב2.9) כתה: עכשיו אני אהיה בי"ב(לא מעכלת בכלל) מעריצה בנוסף: kelly clarkson,whitney,mariah,christina,ועודדד מלא להקות לאחרונה אני גם שומעת עברי לידר ---מושלםםם זה הכל תלוי במצב הרוח. אממממ זהו יום טוב

©big smile©

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif.

שם:ענבר. גיל:16, בנובמבר. לאיזה כתה את/ה עולה:יא'. את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?:היהודים. אייסי:אין. מסנג'ר:[email protected]

אניייי (-:

שם:שלומית גיל:18 לאיזה כתה את/ה עולה:יב את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?:אני לא מעריצה את נינט סתם אוהבת אותה בתור בנאדם מושלם (-: ... אייסי:199511819 מסנג'ר:.........אין......

דינדש

New member
עונה!

שם: דניאל גיל: 14.5 לאיזה כתה את/ה עולה: ט את מי אתם מעריצים חוץ מנינט?: כל כוכבי השיר שלנו, פלוריסיינטה, הילארי דאף אייסי: 242038279 מסנג'ר: אין

למעלה