שרשור הכרות

שרשור הכרות ../images/Emo140.gif

שם: גיל: מהיכן: עיסוק: תחביבים: נקודות האור שבי: אשמח להכירכן

אני אתחיל

שמי : יעלי .פ בת 39 וחצי - אמא ל 3 מתוקים [בן 16 ותאומים בת ובן בני 8 וחצי] גרה באשקלון מקצוע: חינוך מיוחד בשעות הפנאי [ מדיטציה וספא לנפש [אני בסדנא], קריאת ספרים, אינטרנט , הליכות, תשבצי הגיון] נקודות האור שבי: מלאת אנרגיות ושמחת חיים, אוהבת לתת חום ואהבה לסובבים,נתינה אין סופית, קבלת השונה והחריג,סובלנות . יעלילייט

אם כבר אני פה והתינוקי ישן אז... בת 34 (עוד חודש וחצי 35...כבר??? ../images/Emo10.gif ), נשואה עם שניים (מתוקי בן 4 כמעט ועוד בונבוניירה בן 3 וחצי חודשים). גרה בקריות, במקצועי מאבחנת לקויות למידה, אוהבת לקרוא, לצפות בסרטים, לאפות ופעם גם אהבתי נורא חדר כושר (לא רואה מתי חוזרת לזה בקרוב, אולי כשהילדים יהיו בצבא ../images/Emo3.gif) נקודות האור שבי? כולי עששית מהלכת, מה זאת אומרת? (האמת לא הבנתי למה הכוונה../images/Emo3.gif)

12רוניתי

New member
אני

שם:רונית גיל:49 מהיכן:מרכז עיסוק:חינוך תחביבים:קריאה, מחשב, בילוי עם חברות,שופינג. נקודות האור שבי:נתינה אין סופית,אוהבת ילדים והם מתחברים אלי, צחוקים עם החברים- לנפש.

אור685

New member
גם אני -

שם : אורית
מהיכן : יישוב קטן באזור ואדי ערה
עיסוק עיקרי : אמא ל-5 ילדים מקסימים-בת 15,בן 12,בן 7 , תאומים-בן ובת-בני 4
עיסוק משני : עובדת כמזכירה בחצי משרה
תחביבים : טיולים,בישול (מנסה להמציא מתכונים דיאטטיים שיהיו גם טעימים.לא תמיד מצליח), לדבר בטלפון עם החברה הכי טובה שלי
נקודות האור שבי : אוהבת לעזור לכל מי שסביבי,גם לאנשים שלא מכירה, אוהבת להקשיב לאנשים שרוצים להשמיע, אופטימית כרונית , משתדלת תמיד לראות את הטוב שבכל דבר ומצב.

יעל י

New member
ואני...תמיד נעים להכיר

שם: יעל גיל:40 מהיכן: איזור בנימינה עיסוק: בונת ציפורניים תחביבים: בניתת ציפורניים,מטבח על כל גווניו,מחשב ושיש לי זמן לקרוא ולסרוג נקודות האור שבי: תמימות ורגשנות (שלפעמים הם חסרונות) , אהבה לאנשים

אתי77

New member
מתפקדת שוב...

אתי, בת אוטוטו 32, ממושב קרוב לירושלים, עקרת בית - אמא לשלושה, ומעבירה חוג הכנה לכיתה א', ... תחביבים? החוג שלי, סריגה...

אני

שם:צבית העצבנית -אני לא עצבנית בכלל זה השם שלי מתקופת ההריון-אז הייתי גיל:32 נשואה + 2 מקסימים גיליים 3ו-8 בת ובן מהיכן:ב"ש עיסוק:מנהלת חברה תחביבים:כל מה שקשור בשתי המילים היפות "החיים הטובים" נקודות האור שבי:טוב לב,כבוד לזולת. טיפ: תחייכו לחיים, החיים יחייכו אליכם

הי אני איריס

שם: איריס גיל: בת 32 מהיכן: מגן יבנה עיסוק: גננת תחביבים: לבלות עם משפחתי האהובה בעלי ושני ילדיי - תאומים בני ארבע נקודות האור שבי: אוהבת לצחוק, להצחיק. אוהבת לעזור ולתת

חדשה כאן - נעים להכיר../images/Emo140.gif

שמי: שירלי - נשואה - אמא לשלושה מלאכים, בן 7, בת 4 ובן חצי שנה.הגעתי לפורום בעקבות יעלי, מקווה להישאר, לתרום ולרזותתתתתת. גיל: בת 35 (בקרוב). מהיכן: מושב בשרון. עיסוק: מנהלת משרד בחצי משרה. תחביבים: לבשל ולאפות, לקרוא המון ולבלות עם משפחתי האהובה. כרגע התחברתי לקבוצת תמיכה בכללית ומאוד חמד ועוזר - מנהלים יומן אכילה יומי, צועדת בין 3-4 פעמים בשבוע. מקווה לרדת למשקל קדם ההריון שלי. בהצלחה לכולנו נקודות האור שבי: מקשיבנית, אוהבת לתרום ולהירתם.

שלום לכן, אשמח להצטרף

שמי גיתית בת 33 אמא של בר (10) ומאי (6) המקסימות מהמרכז מזכירה במשרה מלאה אוהבת לאפות,לקרוא,מסעדות ולעשות חיים נקודות אור: אוהבת לצחוק, לעזור , ולהנות אני צריכה להוריד 26 ק"ג , נלחמת כבר 10 שנים ולא ממש מצליחה אולי מכאן תבוא הישועה שיהיה לכולכן יום נפלא

למעלה