שרשור הכרות!!!!!

shirakl

New member
שרשור הכרות!!!!!../images/Emo124.gif

ברוכים הבאים לפורום שמיניסטים!!!!
אם אתם תלמידי כיתה י"ב, או אפילו סתם חולמים להיות תלמידי כיתה י"ב (לא שאני חושבת שיש כאלה...) - הגעתם למקום הנכון!!!!
אני שירה, ואני כמובן שמיניסטית. אני מירושלים ו..זהו בינתיים... אם יש לכם שאלות, תשאלו ואני אענה כמיטב יכולתי...
יש לי שותפה בניהול הפורום, קרין, והיא תציג את עצמה באופן רשמי ביום שישי הקרוב. בינתיים כדאי שתדעו שקרין היא לא שמיניסטית והיא יותר גדולה מאיתנו. היא תתרום לנו מהנסיון...
בינתיים, כדי לפתוח את הפורום באופן רשמי, בואו נעשה היכרות קטנה... אז קדימה, שכל אחד ירשום את השם שלו, תאריך לידה (אני אוסיף את כולם ללוח האירועים של הפורום שכבר מכיל את כל החופשות הצפויות לנו בהמשך שנה"ל), עיר מגורים, מקצועות שנואים (בביה"ס כמובן), מקצועות אהובים, מאכל אהוב, צבע אהוב, וכל דבר אחר שעולה בראשכם ומתחשק לכם שנדע אותו...

shirakl

New member
עוד משהו קטן...

אל תשכחו לכתוב מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי

shirakl

New member
ועוד תוספת אחרונה...

מי שיש לו מסנג´ר/אייסיקיו/שניהם, שישרשר כתובת לכאן, ונעשה לוח גם לזה...

מאיושית

New member
אני ראשונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

שלום......... אני מעיין, שמיניסטית (דה!
) מישוב קטן בארץ. נולדתי ב15/5/85 (יום היסטורי
) ואני די שונאת את בי"ס... כמו הרוב אני מניחה. המקצוע היחיד שאני אוהבת זה אחד המורחבים שלי- קולנוע ותקשורת....האהבה הגדולה שלי
. המקצוע השנוא- מתמטיקה.........איכסססס
אני לא עושה הרבה בזמני הפנוי - כי אין לי הרבה זמן פנוי
, חוץ מללמוד אני גם מנהלת 2 פורומים בתפוז (שלמה ארצי וחטיבת בני המושבים- כולכם מוזמנים
<-----פרסומת סמויה
), ובין שניהם צריך גם למלא אחר הדרישות של כל המורים שחושבים שהם היחידים (אבל לא צריך לגלוש מהנושא...). אז, זהו.....אני מקווה שהצגתי את עצמי מספיק בהרחבה

hadasbaril

New member
שלום

אני הדס ממושב קטן מאוד. אני אוהבת את בברחבות שדלי:ביולוגיה ספרות וסובלת בספרות בכיתה. הגעתי לאחרונה לידיעה שבית ספר עכשיו זה בזבוז זמן ענק בשבילי. אבל בגלל האחוזים אני צריכה לבואץ בגלל שבה"ס זה סתם אני משקיעה בתחביבים:תנועת בני המושבים, חוגי סיור, ספרים ואינטרנט. ואחרון חביב: ICQ:70731425

היי לכככולם!

אני שירן.. בת 17 וחודשיים בערך מאשדוד! אני שונאת.. שונאת אזרחות!!!!! זה מקצוע איכסה!!!!! אז.. תהיו בקשר : אייסקיו 175753459

עוד משהו

תאריך לידה 22.11.85 אני אוהבת שווארמה.. אני יכולה לבלוע בכמויות!!! ואני חולה על הצבע סגול!! (כמו הילדים בקטנים)...

ƒire

New member
שלום לכולם!

ראיתי את ה"פרסומת" לפורמוכם בפורום "זיהוי שירים" אז סתם באתי להגיד שלום! בכל מקרה שיהיה לכם יום טוב,שבוע טוב,חודש טוב,שנה טובה וחיים טובים.

שלום לכל השמיניסטים באשר הם ../images/Emo6.gif

אני דנה , מאיזור המרכז סיימתי י"ב לפני שנתיים (כן ... ישישה ממש) נראה לי פורום ממש נחמד, אז שיהיה לכם המון בהצלחה ואם אוכל לעזור במשהו - אני אשמח

עוד משהו ...

שכחתי המקצוע השנוא ביותר - היסטוריה. בעעעעעעעעעעעע והמקצוע המוגבר והיחיד שבאמת אהבתי - מחשבים.
י"ב הייתה השנה שהכי נהניתי בה, אומנם יש המון לחצים ומבחנים, אבל גם המון כיף. ככה לפחות היה אצלי אז לכל נבחני הבגרויות למיניהן - המון המון בהצלחה

../images/Emo20.gifברכותיי על פתיחת הפורום,../images/Emo20.gif

אז הנה אציג את עצמי, שמי אייל, מר"ג. אני לומד פיזיקה,כימיה, מחשבים,ערבית. כרגע בצבא ממויין למודיעין (ערבית) נשוי שבועיים וחצי (סתם יש לי חברה שבועיים) תיאור חיים: חי משנייה לשנייה...מנצל על שנייה על היקום כדי לבלות.

apl

New member
ברכותיי על פתיחת הפורום,וערב טוף!

אז ככה: אני ענת,ממרכז הארץ. לומדת בכתה י"א(בניגוד לרוב חברי הפורום היב"ניקים),במגמות כלכלה-סוציו´. וספרות(משנית).לא מחבבת בכלל את המקצוע(המתועב)-תנ"ך,ולא מתה על מתמטיקה. זה,בעניין הלימודי(והמקצועי שלי)... בינתיים עושה חיים,מבלה (בין מבחן למשנהו),ומתכננת להתחיל שבוע הבא ללמוד לקראת הרשיון המיוחל-ומקווה לסיים הכל לפני תחילת החופש הגדול. בעניין הצבא...אני במאבק שרק החל נגד המערכת האטומה והשוביניסטית הזו בעליל... על זכותי לשרת בקרבי...אך ורק קרבי! שואפת להגיע למערך הנ"מ כלוחמת מן השורה,ומקווה שזה יתאפשר לי. "אם אני לא טסה,אף אחד לא טס"!
נ.ב: הרבה קטעים מצחיקים רצח קרו לי בבצפר,חוויות שיהיו זכורות חוץ ממה שיהיה לי בטונות שנה הבאה-שנתי האחרונה והדובדבן שבקצפת... וזהו,בהצלחה לכולם ומקווה שתקבלו אותי לפורום למרות היותי *קטינה(אך רק בכתה)...

shirakl

New member
כל עוד תדבקי בנושא הפורום

שהוא השמיניסטים והשנה האחרונה בביה"ס, כמובן שנקבל אותך!!!! כמו שאמרתי - הפורום הוא לשמיניסטים או לכל אדם שמתעניין ב"איך זה להיות שמיניסט"...

apl

New member
אין הבדל ממשי בין שנה 11 ל-12!

ונושאי ההתעניינות כמעט זהים! אבל אני אתמיד...

shirakl

New member
ההבדל הוא עקרוני..

אנחנו מסיימים בסוף השנה ואתם לא... חחחחחחחחחה סתם - אני בטוחה שתשתלבי כאן מצויין, אני פשוט מבהירה שחייבים לדבוק בנושא, כי אם לא פשוט יסגרו לנו את הפורום...

חיפושיט

New member
בטח שיש הבדל..

כשתגיעי לי"ב תרגישי איזו הרגשה מיוחדת כזאת.. הכל נגמר עוד מעט, עוד שנייה צבא, התבגרות.. הכל בעירבוביאדה כזאת. י"א זה אחלה (זאת השנה הכי טובה בביצפר מלבד י"ב), אבל י"ב זאת ה-שנה. לא יודעת להסביר

shirakl

New member
את יודעת משהו?

כ"כ נהניתי לקרוא את ההודעה שלך כרגע.. פשוט עשית לי את היום!!! זה בדיוק מה שאנחנו חשבנו כשהגשנו את הבקשה לפתיחת הפורום הזה.. הרגשנו שאפילו שיש פורום תיכוניסטים, ועוד המון פורומים מסביב לנושא הזה של בי"ס, שום דבר זה לא כמו פורום שעוסק כל כולו בשמיניסטים. בהתחלה הנהלת הפורומים בכלל לא רצתה לפתוח את הפורום הזה, כי הם טענו שהוא לא ייחודי.. היינו צריכות לשכנע אותם (וזה לא היה קל) שהשנה האחרונה של בי"ס היא חוויה מיוחדת כזו, שהיא הרבה מעבר לכל שנה אחרת בביה"ס, ובסוף הצלחתי.. ועכשיו קראתי את ההודעה שלך, וראיתי שבאמת לא רק אני וקרין חושבות שפורום שמיניסטים הוא פורום ייחודי, אלא יש עוד שחושבים כמונו - וזהו בהחלט המקום המתאים בדיוק לנו!!! אז באמת - סוף סוף יש לנו פורום משלנו! אז בואו ננצל אותו כמו שצריך!!! י"ב זו באמת ה-שנה, והדובדבן שבקצפת - אנחנו נמצאים על קו הסיום... עוד מאמץ אחרון, ונוכל לקטוף את הפירות של כל העמל הזה שנמשך כבר 12 שנים!!!

היי לכם חברה

אני חדשה כאן בפורום הזה שהוא בכלל גם חדש.... סתם רציתי לומר לכם שגם אני כמו כולם כאן שמיניסטית מבאר שבע- כן שפ כול כך רחוק בנגב נחמד לדעת שיש פורום עם אנשים בני גילך סתם רציתי לאחל לכם בהצלחה ומזל טוב על הפורום החדש מקווה שאהיה כאן לעיתים קרובים

למעלה