שרשור הכרות ^^

the Farseer

New member
אני חדשה.. :^_^

שם: נעמה "kurai" לויצקי
כיתה:ט'
עיר:מודיעין (יאק..)
כמה זמן אתה בפורום: מ-ע-כ-ש-י-ו! ^_^
תאריך יום ההולדת שלך:19.12.05
ראית סאקורה? עונה ראשונה והשאר חםיף
ראית טסובאסה? ראיתי 4 פרקים ראשונים והמנגה הראשונה
מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? טסובסה ^______^
דמות אהובה:
אילו עוד תוכניות אתה רואה? blood+ ועכשיו בידיוק ליפני יומיים ראיתי את הפרק האחרון של sukisyo!
תמונה? התמונה הזאת צולמה בחדר שלי בשעות הדימדומים אז אני נראת מוזר... ואני גם הסתפרתי אז עכשיו אני נראת יותר מגניבה..(סליחה שהי מקושקשת אני פשוט כל היום מציירת על התמונות שלי בצייר...)
מסר לחיים? יו יו אני כזאת מדליקה שמהזעה שלי אני מחליקה!.... בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה.. שאין לי מסר לחיים! XD

well..

שם:סנדרה גיל:14 כיתה:ט עיר:חיפה כמה זמן אתה בפורום:וואיי.. אני לא זוכרת.. עוד ככשידרו את סאקורה בפעם הראשונה נדמה לי תאריך יום ההולדת שלך:22.9 ראית סאקורה? בוודאי ראית טסובאסה?רק פרק אחד.. מה עדיף? סאקורה או טסובאסה?אממ.. שניהם מדהימים.. דמות אהובה:סאקורה אילו עוד תוכניות אתה רואה?הרבה.. אין לי כוח לפרט תמונה?אוקיי מסר לחיים?'לא בריא לחיות מתים מזה'

../images/Emo15.gif הכירוני

שם: ניצנע גיל: 13 כיתה:ח עיר: אבן יהודה כמה זמן אתה בפורום: מימי אנטיוכוס תאריך יום ההולדת שלך: 26.6.1993 ראית סאקורה? נה נו דע! ראית טסובאסה? כעעעע*__* נסגד לחלוטין. מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? טסובאסה!זה כל כך... גררר! אפילו שוכלם מעוותים וקורוגנה צריך להתכופף כדי לדבר לסאיורן הגבוה להפחיד שמגיע לו בערך לבטן. דמות אהובה: סאקורה! לאלאלא פאי! סאיורן! בעצם קורוגנה! או קורוטן.... אני אוהבת את כולם! אילו עוד תוכניות אתה רואה?פרוטס באסקט, אינויאשה, פולמון, בליץ' תמונה? הנה===> תתחילו להזיל ריר! מסר לחיים? אקונע בטטה!

JeeChan

New member
אני מכיר אותך ? השם נשמע מוכר

ניצן DDDDDDDD: ברוכה הבאה =]

Saint Jane

New member
מיאו

שם: ג'יין הקדושה. גיל: 17 וחמישה חודשים. כיתה: י"ב. עיר: אשקלון. כמה זמן אתה בפורום: אני לא בפורום! אני פה רק כי אני מכירה פה אנשים! באתי לבקר! תאריך יום ההולדת שלך: למה אתם רוצים לדעת אותו?! אה?! שאי כבר יודעת אותו. ראית סאקורה? יפ! ראית טסובאסה? נופ! מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? -_-; דמות אהובה: המממ.... אין ממש... נראה לי שיואה. כי הוא בישי! אילו עוד תוכניות אתה רואה? הממ... טוקיו מיו מיו [לעזאזל, נראה שהדיבוב יהיה זוועתי.] תמונה? אל תזכירו לי. מסר לחיים? החיים הם מחלת מין - מתחילים במגע מיני ונגמרים במוות. אתה אוהב אותי! >; תודה! אותך? תמיד!

ketty the sheep

New member
טוב, גם לי בא לענות.

(מה תעשו לי?
) שם: קטיה. גיל: זקנה. כיתה: צוות 1!
בלע, אני מורה. ;; עיר: אשדוד. כמה זמן אתה בפורום: מאז שחר הימים?
תמיד צפיתי בכם מהצד. תאריך יום ההולדת שלך: 27 ליולי. ראית סאקורה? כן! ראית טסובאסה? כן, אבל לא הכל. אני קוראת את המנגה, though.
מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? תלוי במצב הרוח, באמת. שני דברים שונים לחלוטין. דמות אהובה: פיי.
אילו עוד תוכניות אתה רואה? פרינס אוף טניס! D: אר, אין לי זמן לעוד דברים כרגע. >_> תמונה? אוקיי.
שימו לב איך אני אונסת את המנהלת שלכם. מסר לחיים? ראיצ'ווווווווווו. המ. אתה אוהב אותי! >; כן!

למעלה