שרשור הכרות ^^

שרשור הכרות ^^../images/Emo108.gif

well..
שם:
עיר:
כמה זמן אתה בפורום:
תאריך יום ההולדת שלך:
ראית סאקורה?
ראית טסובאסה?
מה עדיף? סאקורה או טסובאסה?
דמות אהובה:
אילו עוד תוכניות אתה רואה?
תמונה?
מסר לחיים?
אתה אוהב אותי! >; תודה! לאלאלא, באמת תוסיפו תמונה. כל תמונה, אפילו לא של עצמכם. [השאלון מנוסח בלשון זכר ומתאים רק לזכרים. תמותו ><. טוב לא. גם הנקבות שביניכן תענו]

אעה.. ../images/Emo108.gif

שם: שאיה
כיתה: י
עיר: באר שבע
כמה זמן אתה בפורום: שנתיים, נראה לי
תאריך יום ההולדת שלך: 28.10
ראית סאקורה? ברור ^^
ראית טסובאסה? :X
מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? סאקורה [?] המקור תמיד עדיף. (נגיד?)
דמות אהובה: טויה/קרו, המ
אילו עוד תוכניות אתה רואה? אינויאשה כמו הפקאצות בפורום של אורן, ברוטס באסקטס, טוקיו מיו מיו, התחלתי אפילו פול מטאל ^^
תמונה? ברור.
מסר לחיים? אופטימיות וצופים
אתה אוהב אותי! >; תודה! ברור.

BaBy AnImE

New member
עונה. כאילושאנחנולאמכיריםאחדאתהשני

אבלמיילא=] שם: נוע גיל: 14. וקצת!! :O כיתה:ט' עיר: אישם בצפון כמה זמן אתה בפורום: שנה.. וחצי, כמעט תאריך יום ההולדת שלך: 29.7.91 ראית סאקורה? יאפ ראית טסובאסה? חצי... ^^" מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? סאקורה. יותר פרופורציונלי מבחינת ציור :| דמות אהובה: קורוגנה ^_^ ופיי ^_^ ולא מוקונה, כי הוא חמוד-עד-עצבים. אילו עוד תוכניות אתה רואה? בטלויזיה? כלום. :}} תמונה? צורפה <: מסר לחיים? "my world is painting with the colors of the rainbow!! *-*" אתה אוהב אותי! בערור :]]

keep smiling

New member
<: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[כי גםלי הקודם התפקשש. ;;] שם: אע. קרןאור, אבל כלהעולם מכיר אותי בתור קיפי]; גיל: אני? 13. >> [17. נו. >:] כיתה: יא'. עיר: ישוב. שהם. כמה זמן אתה בפורום: אע. אמ..אמ...אבל, הייתי פה פעם. באמתבאמת. הייתי פה פעם בתור פקאצה קטנה, אבל הייתי. אז הגעתי לפה לפני...יותר משנה? O: תאריך יום ההולדת שלך: 15.10 ראית סאקורה? דעע. [: ראית טסובאסה? מחכה שמישהו יצרוב לי. [אור, כפרעליך? >>;] מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? אע, סאקורה, אני מניחה? -.- דמות אהובה: לא'דעת. כולם. [חוץ מאריאול.
] אילו עוד תוכניות אתה רואה? כלמני. נו.]; תמונה? חתוליייייי <: [הוא אומר מעומעו. ^^] מסר לחיים? keep smiling[?] אתה אוהב אותי! >; תודה! [תחדשי לי משהו?
] -חסר לו שלא יצא נורמלי. >:-

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

שם:מתן גיל:12 כיתה:ז' עיר:חסוי כמה זמן אתה בפורום:לא יודע תאריך יום ההולדת שלך:10.7.93 ראית סאקורה?כע ראית טסובאסה?לע מה עדיף? סאקורה או טסובאסה?סאקורה דמות אהובה:סאיורן וסארקורה אילו עוד תוכניות אתה רואה?אינויאשה ופרוט באסקט תמונה? מסר לחיים?אם תירצו אין זו הגדה

sharoshit

New member
עונה ^^

שם: שירי גיל: 15.5 כיתה: י עיר: י-ם כמה זמן אתה בפורום: בערך מיולי האחרון... תאריך יום ההולדת שלך: 6/2 ראית סאקורה? מה אתם חושבים?...
ראית טסובאסה? עדיין לא :< מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? לבנתיים סאקורה P: דמות אהובה: כולם ^^ אילו עוד תוכניות אתה רואה? סרטים מזדמנים בערוצי הסרטים :)

JeeChan

New member
אני עונה =]

שם: אור גיל: 18 ו8 חודשים. כיתה: סיימתי =] (מותר לסקול). עיר: רחובות. כמה זמן אתה בפורום: פחות משבועיים. תאריך יום ההולדת שלך: 10.2.1987ץ ראית סאקורה? לצערי לא =[ אבל אני אראה ביפנית D:. ראית טסובאסה? כן DDDDDDDD:. דמות אהובה: שאורן. אילו עוד תוכניות אתה רואה? יותר מדי (קרוב ל30 בו זמנית), אבל העיקריים כרגע הם נארוטו, בליץ', רקספון, ואיישילד 21. תמונה ? העליתי D:. מסר לחיים? חייכו כל עוד אפשר. אתה אוהב אותי! >; תודה! : אני אוהב את כולם =] כי הם אוהבים אנימה D: וקיפי ^^ אני אצרוב לך ברגע שתהיה לי הזדמנות =]

../images/Emo15.gif *שרה את המנון העילגים*

אורטאיצ'ו! יאייייי! מה תכתוב לשלט הזה- פורום טסובוסה אומשו כזה? כי אותנו הפכת לפורום בליף בעילגותך הנסגדת! *ניצנע הולכת להשתגע בפינה שקטה* *הפינה כבר לא שקטה* *אבל ניצנע ממשיכה לברבר לפוסטר ביאקויה שלה*

Morysan

New member
ממ..אוקיי :]

שם: מור גיל: 14 כיתה: ט' עיר: חולון כמה זמן אתה בפורום: דיי הרבה חח תאריך יום ההולדת שלך: 24 בדצמבר 1990 ראית סאקורה? יאפ! ראית טסובאסה? לא :&#39
מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? סאקורההה מטוב בטוח בטוח! דמות אהובה: טומויו אילו עוד תוכניות אתה רואה? מממ אינויאשה ופרוטס באסקט תמונה? שלי? בסוף :p מסר לחיים? תראו בחתימה! חח אתה אוהב אותי! >; תודה! בטחח!

Morysan

New member
אה וממ הנה תמונה ../images/Emo9.gif

אה תפחדו ממני חחחחחח אבל אני אומרת השתנתי מאז זאתי הכי הכי קרובה שיש לי...(במחשב)

coral chan

New member
אני D:

שם: קורל גיל: 14..ומשו כיתה: ט1 T^T עיר: חור ששמו גבעת מושאל כמה זמן אתה בפורום: נממ..יומיים? ^^'' תאריך יום ההולדת שלך: 1.7.91 כ'תמוז ראית סאקורה? כן ראית טסובאסה? קראתי את שלושת הוליומים הראשונים D: מה עדיף? סאקורה או טסובאסה? סאקורה דמות אהובה: טומויו אילו עוד תוכניות אתה רואה? פמ"א,בליצ',וולפס ריין,פרובה. אבל יש לי עוד המון סדרות צרובות לראות ~הלוואישאמצאזמן ;-;~ תמונה? האי D: מסר לחיים? מיאו! ^O^ אתה אוהב אותי! >; תודה! ממ..מיאו? םם;

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifתורי -_-"

שם:חן גיל:15 וחצי כיתה:יא כמה זמן אני בפורום:כמעט שנתיים או שזה יותר משנתיים? לא זוכרת יומהולדת:6.12 ראית סאקורה?דא ראית טסובאסה?לא מה עדיף? בנתיים סאקורה דמות אהובה:יואה תמונה:

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifסתומה

מסר לחיים:חייה ותן לחיות את אוהבת אותי? לא אני חולה עלייך (שאיה=סגידה)

למעלה