איך חזרנו בתשובה
אמא שלי ז"ל הגיעה מבית דתי וחזרה בשאלה. כשהייתי בכיתה ד' היא חלתה בסרטן ובזכותו התקרבה מאוד לה' בקריאת תהילים בהפרשת חלה ואח"כ בשמירת הלכות אני הילדה הקטנה במשפחה והייתי צמודה אליה כל הזמן וכך עברתי לבית ספר דתי אבל היא אף פעם לא לחצה עליי אפילו לא טיפה עשיתי תמיד את הבחירות שלי בעצמי ועברתי תהליך ארוך וממושך- כמו שגם היא עברה. אח"כ אמא שלי החלימה וה7 שנים האלה שבין הפעם הראשונה לשניה היו השנים הכי יפות בחיים שלה היא ניצלה אותם עד הסוף ונהנתה מכל רגע. מאז שאמא שלי נפטרה היה ברור לי שאני ממשיכה בדרך שבה בחרתי בגלל שאני מאמינה בה ולא בגלל שאני מרגישה מחיובת או משהו כזה אני מסתדרת מצויין עם המשפחה הם מוותרים על כ"כ הרבה דברים למעני ותמיד דואגים שיהיה לי טוב ו גם אני מקילה בדברים מסויימים בשביל האחדות המשפחתית (לא בהלכות מפורשות) אבל לא מקריבה בשבילם כמו שהם מקריבים בשבילי-בקיצור באמת שלא יכולתי לחלום על משפחה יותר מדהימה ותומכת מזאת שיש לי. כתבתי פה פעם דעה שלי לגבי אהבה שאינה תלויה בדבר ושאני אוהבת כ"כ את המשפחה שלי והם באמת הדבר היחיד שנשאר לי והדבר הכי חשוב לי בעולם-לא משנה מה הם יעשו!