שרשור הכרות 2013

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
שרשור הכרות 2013

יש כאן כמה חברים חדשים, ויהיה נחמד להכיר לפני מפגש הפורום הבא....

שם:
שם החמוס/ים:
גיל החמוס/ים:
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה:
תחביבים של החמוס/ים שלך:
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים:
משהו אחר שתרצ/י להוסיף....
תמונה של החמוס/ים ו/או שלך

WTR

New member
אני אתחיל

שם: איילת
אזור מגורים: ראש העין
שם החמוס/ים: ג'ייד
גיל החמוס/ים: כמעט 6
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה: ראיתי חמוסים בחנות חיות וחשבתי שזו חיה ממש מיוחדת
תחביבים של החמוס/ים שלך: לישון, להחביא צעצועים, לשחק עם החתולים/כלבות, לנשנש רגליים
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים: אוריג'ן

תמונה של החמוס/ים ו/או שלך

zivit1234

New member
אני שמחה להצטרף לשרשור הכרות

שם: זיוית
איזור מגורים :כפר סבא
שם החמוס: קוץ
גיל החמוס: 4
איך הכרתי אותו: סיפור ארוך ומעניין - בקיצור - עבדתי בפינת חי שהיו בה זוג חמוסים. הנקבה התקשתה לשמור על השגרים שלה בחיים ביקשו ממני עזרה וכמובן שהסכמתי. הזוג עבר אלי לתקופה שבה הם הזדווגו, והנקבה נכנסה להריון. בהמלטה היו 5 גורים 2 לא שרדו אבל 3 האחרים שרדו לאחר שהאכלנו אותם ידנית בבית ותוך כדי גם האם למדה לטפל בצאצאים. פינת החי הסכימה לתת לי את אחד הגורים בתמורה לעזרה שנתתי להם וכך קוץ נשאר שלי....ייייי....
התחביבים שלו: לישון והרבה, לשחק עם החתולים, לטייל עם רתמה וסתם להיות בבית ולהשתולל בין הניירות שאני מפזרת לו. לפעמים שוחה באמבטיה במים רדודוים וחמימים - לא לעיתים קרובות.
סוג המזון שלו: אוכל לגורי חתולים יבש, ביצים, מעט מלפפון, פלפל ותפוחים, מידי פעם לחם.
הוא חמוס מקסים שמאוד אוהב שמלטפים ומנשקים אותו - תינוק אמיתי - רך ונעים. מי שרואה אותו שואל איך זה שהוא גדול כל כך - אני מאמינה שהוא משמין מאהבה!!!

Misha180

New member
איזה כיף:)

שם: מיכל
אזור מגורים: נתניה
שם החמוס/ים: טוזיק, ומגי שהצטרפה אלינו היום :)
גיל החמוס/ים: 3-4 ו2.5 בערך
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה: התאהבתי בהם בחנות, אבל לא התאפשר לי לקחת בגלל ההורים. כשחבר שלי עבר לגור לבד, הוא הפתיע אותי עם טוזיק הקטן כמתנה לסילבסטר:)
תחביבים של החמוס/ים שלך: לעשות צרות, להחביא דברים, לחפש בשקיות. טוזיק אוהב להתרפק עליי, ומגי בעיקר מתרוצצת כמו דרקון ברחבי הבית.
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים: רויאל קאנין/פרו פלאן לסירוגין, מזון חמוסים כתוסף
וכמובן תמונה של הטוזיק שלי, מבקש מלפפון:

WTR

New member
מגי מהממת!!

וגם טוזיק (למה קבעתם את השם אגב?)
תהנו ממנה
היא נראית ממש עדינה וחמודה בתמונה

Misha180

New member
תודה:)

שניהם נמסרו בגיל בוגר יחסית, מוכנים עם חינוך ושמות :) טוזיק זה אס ברוסית, וגם שם מאוד נפוץ לכלב, ברמה של bingo was his name אז זה משעשע שלחמוס קוראים ככה.. או לפחות נראה לי שזו הסיבה :)

chatulika

New member
שרשור הכרות

שם:מיכל
אזור מגורים:תל אביב
שם החמוס/ים:ספייק ושרלוק
גיל החמוס/ים:2 וכמעט שנה
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה:תמיד רציתי חמוס:) התחלתי לגדל במסגרת לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים. בשנה שעברה נפטרו בשיבה טובה (8-9)שתי החמוסות באפי וג'ינג'ר,בסך הכל גידלתי 7 חמוסים.
תחביבים של החמוס/ים שלך:לכל אחד גיוון משלו על גניבה.ג'ינג'ר אהבה לזרוק דברים מהשולחן ולהתבונן בתוצאה. באפי גנבה דברים מהארנק(כסף,דרכון...)ושרלוק עסוק בלילות האחרונים בגניבת משטח העכבר.
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים:תערובת של מזונות פרימיום כמו רויאל קנין בייבי קאט ופרו פלאן קיטן. אוהבים חטיפים רכים של חתולים.חולים על פראטון.מלפפון וגמבה תמיד המקרר בשבילם.
משהו אחר שתרצ/י להוסיף....
תמונה של החמוס/ים ו/או שלך : ספייק משמאל ושרלוק מימין זז כהרגלו

mikonww

New member
סמוי כאן בפורום חחח

שם: מיכאל
איזור מגורים: קריות
שם החמוס/ים: לצערי היום אין
גיל החמוס/ים: ראה שורה מעל

איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה: חבר של ההורים עוד לפני הרבה מאוד מאוד שנים 25 פלוס מינוס
תחביבים של החמוס/ים שלך: היה לישון ולגנוב כל מה שניתן
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים: אקנאה חתולים
משהו אחר שתרצ/י להוסיף....: מקווה שבקרוב הגדול שוב חמוסים

זהו בגדול

WTR

New member
הו שלום כינוי מוכר מעבר.... טוב לקרוא אותך

WTR

New member
כיף להכיר את כולכם

עשיתם אחלה סיפתח... יאללה מי עדיין לא כתב על עצמו? אני יודעת שאתם קוראים!

ponzik

New member
שרשור היכרות

שם: גיא
אזור מגורים: רחובות
שם החמוס/ים: אוזי ופונזי
גיל החמוס/ים: כמעט 3
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה: לא זוכר מתי זה היה בדיוק, נראה לי אי שם בתיכון נתקלתי בחיה הזאת והחלטתי שמתישהו אני חייב לאמץ אחת. את החמוס הראשון שלנו הבאתי כמתה לחברתי (אשתי) אבל לצערנו הוא נפטר בגיל מאוד צעיר בגלל מחלה קשה (לא בדיוק ברור מה היה לנו) כמה זמן אח"כ הוטרינר שלנו הפנה אותנו להמלטה שהייתה בפינת חי שהוא מטפל בה וככה הגיעו אלינו אוזי ופונזי.
תחביבים של החמוס/ים שלך: פונזי אוהב לאכול, לישון, לנשוך מרפקים, ללכת מכות עם אחיו ולהתסער על צעצועים מצפצפים / אוזי אוהב לישון, להחביא בובות פרווה בכל מיני מקומות, למשוך אותנו כשהוא רעב ורוצה משהו יותר מעניין מהאוכל היבש שלו וסתם לנשוך אותנו גם כשמתחשק לו
איזה סוג מזון החמוס/ים שלך אוכל/ים: הם סוגרים רבים של מזונות כולל רויאל קנין ואוריגין ועכשיו הם אוכלים Go! חוץ מזה הייתה תקופה שהם אכלו אוכל בריאותי מסוג z/d כשפונזי היה חולה. הם גם מתים על האוכל בקופסא מסוג d/d (התאהבו בזה בתקופת המחלה של פונזי)

AmosOl

New member
נעים מאוד

שם: יוני
מגורים: גבעתיים
שם החמוס: עמוס
גיל החמוס: 2 וקצת
איך הכרתי/שמעתי על חמוסים: ת'אמת שלא יודע.. איכשהו תמיד ידעתי על קיום החיה אבל רק לקראת אימוץ חקרתי הרבה והחלטתי שזה זה!
תחביבים של עמוס: לישון, שקיות, שקיות, שקיות, להכנס מתחת לשמיכה ולהיות שובב...
מזון: פרו פלן קיטן והוא לא אוכל ממתקים/ירקות/פירות וכל דבר אחר שעד היום שמעתי.. כולל ממתקי חמוסים מלבד סוג מסוים של בסקוויטים של כלבים.
אני רוצה מאוד להפגיש אותו עם חמוסים כדי שיהיו לו חיי חברה :) (פולני שכזה..)

Jeinn

New member
שרשור הכרות...

שם: ג׳ני
אזור מגורים: יבנה
שם החמוסה: ג׳ויה
גיל החמוסה: היום חוגגת יומולדת שנתיים
, מקווה לארגן לילדה יומולדת כמו בשנה שעברה
איך הכרת/שמעת על חמוס לראשונה: לפני שנתיים וחצי עברתי לגור לבד ונורא רציתי איתי עוד נפש חיה ׳מתקשרת׳ בין ארבעת הקירות. לחתולים אני אלרגית (וכמו שהרופא כתב לי באבחנת אלרגיות שככל הנראה גם לחמוסים - אין כנראה כזו בדיקה בארץ בינתיים חחח) ולכלב לא היה זמן (עובדת ולומדת שעות מטורפות).. וככה נפל הפור על החמוס.
תחביבים של החמוס: שינה זו דרך חיים, ובשעות הערות לנשוך רגליים, לחפור עם הציפורניים, לרדוף אחרינו ברחבי הבית, לקפץ על המיטה, לרוץ מתחת לשמיכה, מדי פעם לגנוב דברים, להפיל דברים, לבקש חטיפי פירות, לפרק כל מה שעשוי מסיליקון/גומי רך, לבדוק תיקים ושקיות, לנשק על האף והשפתיים... ובעיקר להיות כזו מדהימה!!!
איזה סוג מזון החמוס שלך אוכל: אוריג׳ן, מדי פעם כנפיים וביצים, אבל הכי הרבה היא אוהבת פירות וגמבה, אז כשאוכלים בבית חובה להביא ביס גם לג׳ויה :)

למעלה