שרשור הכרות 2007

משפט הפלחניקים

שם : חן משפחה : מזרם דגי הלקס גיל:23 קיבוץ:"אל הגבעה שלנו אנו עולים" כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר : לא אלו ולא אלו...גו'קים בעיקר מסר לאומה: המשפט של 9910 רשום גם על משרד הגד"ש במסריק.....

9910

New member
זה לא אני המצאתי

זה אחד מגדולי הפלחו-משוררים שקמו לתנועה הקיבוצית: מאיר אריאל ז"ל, זה המשפט שפותח את המנון הפלאחים בס בבלון מתוך הדיסק רישומי פחם.

MsUnderstood

New member
../images/Emo13.gif

שם:דנה
משפחה:אושלא
קיבוץ:יגור
כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:שפני סלע בבסיס זה נחשב
מסר לאומה:פעם הייתי כותבת ליד יגור
מאז הספקתי לגדול ולהבין שזה לא ממש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חנבצים!

שם:אדוה
משפחה:אי אפשר להגות את זה נכון
קיבוץ:
גאווה|
כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:בלה החתולה של השכנה
מסר לאומה:אל תתגייסו לצבא

boazgilad

New member
אני

שם:בעז משפחה: גלעד גיל:19 וחצי קיבוץ:משמר הנגב(מחניים לשנה הזאת) כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:סוס מסר לאומה:החכמולוגים זה לא הפיתרון והקפיטליזם שובר את החזון

עכשיו תורי עכשיו תורי!

(ללא קשר לשיר הזה שיש עכשיו בגלגלצ כל הזמן...) שם: נעם (לא מאי, זה רק בגלל זאת מהמומינים. אבל נראה לי שאף אחד לא הבין את זה...
) משפחה: לא אוהבת להגיד ככה גיל: 21 קיבוץ: עוד יותר לא אוהבת להגיד ככה חיה: כלבה וחתול מסר לאומה: נכון בננה היא הפרי שעושה הכי הרבה רעשים מגעילים כשאוכלים אותו?

שמחה שהבנת. ועוד יותר שמחה

שמישהו קרא את מה שכתבתי. למרות שאת המנהלת, אז את בטח קוראת כאן אפילו את הפרסומות

MsUnderstood

New member
פחחחחח ממש לא../images/Emo6.gif

סתם בימים האחרונים משעמם אז אני פה
סתם...בשירשורים כאלו אני מנסה להכיר את החדשים.. ככה שנגיד את של בוזי אני לא אקרא כי אני מכירה אותו מעולה...

אצלנו כחולה מתקשר ישר

לא, לא למשהו גס. אבל לנוער העובד והלומד. יש שיגידו שזה לא יותר טוב (אני לא ביניהם!!!) אז תיזהרי עם המילים שלך

MsUnderstood

New member
אייייייייייייייייייייייייייייייייכס

נועל!!!!!!!!! בוזי הולך להרוג אותי... איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס

היי לא...

כמה מהחברות הכי טובות שלי הן כחולוניות. אני הייתי כחולונית! הן בסדר. יש הרבה מעצבנים, אבל לא נורא...

אני שמה מאה שקל

אם מישהו הבין את זה בעצמו
(מה אכפת לי, זה לא שאתם יודעים איפה אני גרה
)

למעלה