שרשור הכרות 2007

horse 1212

New member
שרשור הכרות 2007../images/Emo183.gif

שם:
משפחה:
כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:
מסר לאומה:

שלי

שם: אמרי משפחה: מלשטיין גיל: 21 קיבוץ: מצר כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: כלבה מסר לאומה: תהגרו

moranka

New member
פיתות עם זעתר זה טעים

שם: מורן משפחה: עוד לא הקמתי גיל: 24 קיבוץ: עסיסים כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: פרעושים של הכלבה מסר לאומה: פוט דה גידען טו טארענספוארטר. (איתן יכתוב: "בשר זה רצח", זכרו מה אמרתי)

Tinkit16

New member
סחטיין על השרשור../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם: אביטל משפחה: מילי (סתם
) גיל: 16 וחמישה חודשים קיבוץ: בארי כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: שפן סלע מצוי
כלבה פינ'צרית-תחש מעורבת מקסימה, ו-ווסטי יפהפה וקטן. מסר לאומה: אני הולכת היום לרופא שיניים! ;[

horse 1212

New member
../images/Emo183.gif

שם:גלי.משפחה:מלמן.גיל:ממקיבוץ:נצר סרני.כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:3 חתולים.מסר לאומה:.סרג'יו, עוד מילה אחת על מוטי בננה... אני מדביק אותך לדלת של הנגריה עם דבק מגע ומחזק את זה עם חבילה מסמרים!

horse 1212

New member
אעעע תפוזנה P=

שם:גלי. משפחה:מלמן. גיל:ממ קיבוץ:נצר סרני. כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר:3 חתולים. מסר לאומה:.סרג'יו, עוד מילה אחת על מוטי בננה... אני מדביק אותך לדלת של הנגריה עם דבק מגע ומחזק את זה עם חבילה מסמרים!

shahf

New member
והציטוט הנכון...

"עוד מילה אחת על מוטי בננה אני מדביק אותך לדלת של הנגרייה עם דבק מגע ומחזק את זה עם חבילה מסמרי 10 הבנת אותי?"

../images/Emo192.gif

שם: איתן. משפחה: הקטן. גיל: 26 וחצי. קיבוץ: כלשהו. כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: כלב. מסר לאומה: בלה בלה בלה. מסר למורן: נחשי את מי ראיתי אתמול

moranka

New member
אית'ן

מסר לאית'ן: את מי ראית אתמול??? יש בעולם הרבה אנשים... קשה לי לנחש...

moranka

New member
אהההההה

אבל היחיד בעולם, שלא חשבתי עליו. איזה מלך. לפחות היה מעניין?

אני

שם: עודד. משפחה: ויס. גיל: 17.5. קיבוץ: יטבתה. כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: חתולה זקנה ועצלנית. מסר לאומה: מי זאת אומה? תכירו לי אותה...היא שווה?

....

שם: יונתן משפחה: בשיא (או פשוט בשיא הטבעיות) גיל: אוטוטו 19 (אוי ווי) קיבוץ: חסוילנד מאוחד/איחוד כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: כלב ושלושה אחים מסר לאומה: קח פרי תהיה לי בריא

9910

New member
רק בגלל שחברתי לקיבוץ הגיבה

שם:99 משפחה:10 גיל: מבוגר עד קשיש קיבוץ: חסוילנד מאוחד/איחוד כלב/חתול/תוכי/שרקן/ארנב/אוגר/אחר: הכל+גרמלין מסר לאומה: כל החטאים מלבינים בכותנה הנפתחת

9910

New member
הקטן יופי

אומר אבא אמא, זוחל בשיא המרץ ומנסה לרדוף אחרי הכלב בכל הבית ובעיקר צוחק בקולי קולות פשוט אושר אמיתי. נראה לי שחזרתי מההקפאה שגזרתי על עצמי.

למעלה