שרשור הכרות ~2~

m L m

New member
שרשור הכרות ~2~

השרשור הקודם היה לפני חצי שנה אז הגיע הזמן לחדש. לא? אני אתחיל.... שם: מירי רון גיל: 24 תאריך לידה: 22.4.80 או ו' אייר תש"מ מספר ICQ: 348955230 הכרתי את שאניה... כשראיתי את הקליפ של any man of mine והתחלתי להתעניין...ד"א- לאחרונה נזכרתי שזה בכלל לא היה בVH1 אלא בערוץ [V] מישהו זוכר אותו???? שיר החרוש ביותר של שאניה: זה משתנה כל הזמן. כרגע- come on over אבל כמו שאמרתי- זה משתנה ללא הפסקה. (ד"א השאלה הזאת היא במקום איזה שיר הכי אהוב כי זה באמת לא אנושי לשאול שאלה שכזאת) דיסק מועדף: the woman in me - גם נתון שמשתנה ללא הפסקה כי מה לעשות כל הדיסקים שלה מעולים! (טוב, אולי SHANIA TWAIN לא כ"כ
) כחול, ירוק או אדום? ירוק! דפנטלי ירוק! קליפ ישן של שאניה : טוב, כולם יודעים שאני אוהבת מאוד את if you not in it for love i'm outta here - ולא , זה עדיין לא השתנה
קליפ חדש של שאניה: UP! - אהבתי את הקפציות של שאניה בו. שומע/ת כל יום שאניה? בוודאי! החברים שלי כבר משתגעים! אמממ.... נראה לי שזהו... אם למישהו יש מה להוסיף- מוזמן!

../images/Emo13.gifהיייייייייי

שם-ניר גיל-18 תאריך-1,9,85 איי סיי קיוו- 311167121 איך הכרתי את שאנייה- ראיתי את הקליפ "זה לא מרשים אותי כל כך" ונידלקתי. אבל אחשיו אני לא סובל את השיר! אחרי שראיתי את הקליפ קניתי את הדיסק של שאנייה (ותתפלאו גם אותו איבדתי(כמו up)) אחרי איזה חצי שנה היה את השיר "איש אני מרגישה כמו אישה" נידלקתי על השיר (וגם גיליתי ששאנייה שרה את השיר "אתה עדיין האחד"(שיר שניגן לי הרבה בראש)) וקניתי אותו שוב פעם!! שיר החרוש ביותר של שאנייה-אני אוהב את כל השירים של שאנייה וכל פעם אני חורש על שיר אחר !!! למשל בזמן האחרון"home aint wher his hart is" דיסק מעודף-כל הדיסקים של שאנייה למעט הדיסק הראשון הראשון ! כחול\אדום\ירוק-נוו מה אתם חושבים?!?! ירוק!!!!!!!! אבל בכל זאת אני שומא את האדום למרות שאני מעדיף את הירוק! קליפ ישן אהוב- "the woman in me" קליפ חדש אהוב- "im gonna getcha god" שומע כל יום שאנייה- לא ממש שלוש ארבע פעמים בשבוע! (אין לי זמן)

mmhbk

New member
כבר עברה שנה*0.5?

שם: גדי (יבגני) גרינברג גיל: 20 תאריך לידה: 8.9.83 א' תשרי מספר ICQ: 117471609 הכרתי את שאניה: מקליפים TDIMM ו-YSTO אבל לא ידעתי אז שזו אותה זמרת. Come On Over הוא גם הדיסק הראשון שקניתי אי פעם. פשוט לא היה לי נגן דיסקים לפני זה, וביום הולדתי ה-16 קיבלתי במתנה מערכת סטריאו ובאותו יום הלכתי וקניתי לעצמי את הדיסק במתנה. שיר החרוש ביותר של שאניה: Up! דיסק מועדף: Up! קליפ ישן של שאניה : If You Not In It For Love קליפ חדש של שאניה: I'm Gonna Getcha שומע/ת כל יום שאניה? לא. האמת מזמן לא שמעתי שום דיסק שלה. הייתי עסוק בלהתאהב בג'ול ובלימודים (ניסוח לא טוב של המשפט: לא התאהבתי בלימודים, הייתי עסוק בהם וגם עכשיו אני עסוק בהם), וגם החדש של בריטני ממש טוב.

Katherine

New member
איזה מהר הזמן עובר...

שם: סיגל בכר גיל: 17 תאריך לידה: 19.8.86 icq: 171578335 הכרתי את שאנייה: יו אני מתחילה לשכוח,
אני לא מאמינה... אני חושבת שזה היה from this moment שהושמע הרבה לתקופה מסוימת שיר חרוש ביותר: גם אצלי זה משתנה, כרגע זה fafa, ומירי תודה על ההתחשבות כי באמת קשה להחליט שיר אהוב, חסכת לי הרבה כאב ראש! דיסק מועדף: כרגע come on over כחול/ירוק/אדום: לא שמעתי את האדום אז ירוק!! הכחול בכלל לא אופציה קליפ ישן: what made you say that אני פשוט חולה עליו(נכון לעכשיו) תחזרו אליי שוב בנוגע לזה קליפ חדש: fafa אהבתי את הקונספט ואת הלוק היחסית טבעי של שאנייה שם שומעת כל יום וכל היום! כל מי שסביב כבר משתגע ואפילו אמא שלי התתחילה לשמוע שאנייה בגללי!!

Eilleen

New member
שלוששששש :)

WELL... שם: גל בונקובסקי- (חח אחר כך אני בודקת מי מצליח לבטא את זה...!
) גיל: 16 ת.לידה : 18/11/1987 מס' ICQ - 155516063 (אבל יש לי בעיה איתו) שיר החרוש ביותר של שאניה: If you're not in it for love I'm outta here דיסק מועדף: Come on over כחול, אדום או ירוק: ירוק (כמובן!) קליפ ישן של שאניה: Man! I feel like a woman קליפ חדש של שאניה: When you kiss me שומע/ת כל יום שאניה? - ברורררררר :))))))))))) !

למעלה