שרשור הכרות קטן :)

ותמונה../images/Emo26.gif

victoria777

New member
שיהיה

שם:ויקטוריה גיל:17 מקום מגורים:אשקלון איסיקיו:לא משנה מסנג'ר:כנ"ל למה אני חושבת שאני פאקאצה-מי אמר שאני חושבת ככה?
מה זה בשבילי פאקאצה-בעיקר מישהי שהיא קרבן אופנה ומתעסקת בעיקר בשטויות.אה וכמובן-צעקנית. ולהוסיף תמונה בבקשה =)) מי שבאלו...לא באלי

NeTa141

New member
יכיכיקג

שם:נטע גיל:עוד מעט 16 מקום מגורים:איזור חדרה איסיקיו:בחתימה מסנג'ר: למה אני חושבת שאני פאקאצה- אני פקצה? מה זה בשבילי פאקאצה- אחת שתופסת מעצמה יותר מדיי.. ובדרך כלל אין לה כל כך ממה .. אבל לא משנה כל אחד שיהיה מה שבא לו להיות, העיקר שטוב לו עם זה...

prins2

New member
Dalit Mamy1 יאאאפפהה שלייי!!

חוווולללההה עעעללליייךךך כווווסססיייתתת אחחחתתת שששיילליליל!!!!

אאאאאננננניייייי../images/Emo70.gif

שם: הילע הררי גיל: 14 מקום מגורים: מכפתלכם? איסיקיו: מסנג'ר: למה אני חושבת שאני פאקאצה- אנלא פקאצה אבלללללל אני חולעעעע על צבעעע ורווודדד ועל בנייייםםםם
מה זה בשבילי פאקאצה- פרחה שצועקתתת הרבבהההההה וזונעעעע וחולעעע על ברינטנייי ספירסססס ולהוסיף תמונה בבקשה =)) מי שבאלו... איןןןן תמווונננננההההה!! וזהוו..=))

עונהה..

שם: ליהי גיל: 12 ורבע
מקום מגורים: ראש העין סיטטייייי (ראש העין החדשה..) איסיקיו: לו'זכרת.. מסנג'ר: [email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה- אנ'לא!
מה זה בשבילי פאקאצה- פרחה קרציה צועקת הרבה
חחח סתם..

GILADOS

New member
ט!2 שם: גלעד גיל: 18 וחצי מקום מגורים: כדור הארץ איסיקיו: 0 מסנג'ר: הוא לא עובד, אז מזה משנה ../images/Emo3.gif למה אני חושבת שאני פאקאצה- JX* פKק3ה????????%%???^&????@@???? מה זה בשבילי פאקאצה- !7!ד ../images/Emo99.gif!!!!111111

mamasitaa

New member
אנייייייייי

שם: יאנה גיל: 14 ושבועיים!!!! =P מקום מגורים: כרכורררררר סיטי איסיקיו: 244031376 מסנג'ר:[email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה- חחחחחחח לא דעת!כי אני אוהבת בריטני, גיים בויז, ואני מתלהבתתתת מכל הבניםםםםםםםם חייחיחיחי ואני מכורה לורוד! מה זה בשבילי פאקאצה- דבר יפההההההה =]

למעלה