שם:נטע גיל:עוד מעט 16 מקום מגורים:איזור חדרה איסיקיו:בחתימה מסנג'ר: למה אני חושבת שאני פאקאצה- אני פקצה? מה זה בשבילי פאקאצה- אחת שתופסת מעצמה יותר מדיי.. ובדרך כלל אין לה כל כך ממה .. אבל לא משנה כל אחד שיהיה מה שבא לו להיות, העיקר שטוב לו עם זה...
שם: הילע הררי גיל: 14 מקום מגורים: מכפתלכם? איסיקיו: מסנג'ר: למה אני חושבת שאני פאקאצה- אנלא פקאצה אבלללללל אני חולעעעע על צבעעע ורווודדד ועל בנייייםםםם
מה זה בשבילי פאקאצה- פרחה שצועקתתת הרבבהההההה וזונעעעע וחולעעע על ברינטנייי ספירסססס ולהוסיף תמונה בבקשה =)) מי שבאלו... איןןןן תמווונננננההההה!! וזהוו..=))
ט!2 שם: גלעד גיל: 18 וחצי מקום מגורים: כדור הארץ איסיקיו: 0 מסנג'ר: הוא לא עובד, אז מזה משנה ../images/Emo3.gif למה אני חושבת שאני פאקאצה- JX* פKק3ה????????%%???^&????@@???? מה זה בשבילי פאקאצה- !7!ד ../images/Emo99.gif!!!!111111
שם: יאנה גיל: 14 ושבועיים!!!! =P מקום מגורים: כרכורררררר סיטי איסיקיו: 244031376 מסנג'ר:[email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה- חחחחחחח לא דעת!כי אני אוהבת בריטני, גיים בויז, ואני מתלהבתתתת מכל הבניםםםםםםםם חייחיחיחי ואני מכורה לורוד! מה זה בשבילי פאקאצה- דבר יפההההההה =]