שרשור הכרות קטן :)

שרשור הכרות קטן :)

בשביל שנוכל להכיר אחד ת'שני יותר טוף אז בואו נעשה שירשור היכרותת =)) סבבה?? ואללה לא שואלת'כם חהחה
שם: גיל: מקום מגורים: איסיקיו: מסנג'ר: למה אני חושבת שאני פאקאצה- מה זה בשבילי פאקאצה- ולהוסיף תמונה בבקשה =)) מי שבאלו... וזהוו..=)) מואהה

prins2

New member
לא עשו את זה כבר - לא חשוב עונהההה

שם: ברבו'ש גיל:14.5 מקום מגורים: גו יבנה (אזור אשדוד) אי סי:234757519 מסנג'ר: אין לי ..|
למה אני חושבת שאני פקצה: אני חמודה וכוסית ואני שווה לאלללהההה!!! מזה פקאצה בשבילי: אני, והחברה הכי יפה והכי מושית שליייי דליייתתתוו''ששששש (שאגב גם בפורום..) מממוווואאאאההה!!!

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עשו את זה כבר לא..? בכל זאת../images/Emo3.gif

שם: ינוריייי(אירנה
) גיל: 12 וחצי מקום מגורים: כפ"ס
איסיקיו: 225246953 מסנג'ר: [email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה- אני לא חושבת שאני פקאצה
מה זה בשבילי פאקאצה- לאיודעת
ד"א... התמונה באיכות גרועההההה>< אבל לא הייתה לי אחרת.. כשיהיו לי תמונות חדשות וטובות יותר אני אשים^^

../images/Emo47.gif

שם:רונה
איסיקיו:324127526 מסנג'ר:אין לי כוח מי שרוצה במסרים
למה אני חושבת שאני פאקאצה-אני לא פאקצה.. מה זה בשבילי פאקאצה-לא יודעת.:S ואני לא רוצה בדיוק לשים תמונה..טוב נו אחתP: [אבל יצאתי גרוע כן
] אוי אני כל כך לא פוטוגנית

ChOcOlAtE gIrL2

New member
רונההה../images/Emo6.gif

תמונה קורעתתתתתתת איזה מאמיייייייייייי
נא לכתוב לכוסית הזאת תגובות שהיא פצצה נשמה ומהממת. מי שלא כותבת-מתה

ChOcOlAtE gIrL2

New member
שתקי!!!שתקי!!שתקי!!

לא למחוקקקקקקקקקקקק!!! נו באמת המנהלת את תשללי מהבנות פה מראה כל כך יפה.. לא יפה מצידך!!

ChOcOlAtE gIrL2

New member
סיתמי את פיך.

לא למחוקקק!!! מי שמוחקת שרמוטה
סתם לא אבל לא למחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לא לשלול מהבנות פה לראות מישהי מושלמת כל כך כמו הרונה המושלמת הזאתתתתתת

אוקיי אני

שם:רועי גיל:16 מקום מגורים:רמת גן איסיקיו:252525148 מסנג'ר:[email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה-אני אמרתי שאני פקאצה? =\ הביתה מה זה בשבילי פאקאצה-נו באמת תחשבו לבד =\ ולהוסיף תמונה בבקשה =)) מי שבאלו... למה שאני יוסיף פה תמונה שהפקאצות יקומו איככסססססס לך הביתה יא מכוער וכל החרא הזה והם בעצם נראות כמו עומרי שרון אחרי ג'קוזי עם כושי הומו

Dalit Mamy1

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם:דלית נדה כהן עזרא...(כן כן
) גיל:14
שולט
אזור מגורים:עמק לעולם לא...
איסי:212271978 מסנ':[email protected]|בלונדי| למה אני חושבת שאני פקאצ'ה(
)- כי אני סקסיתהכי שבעולם מהמת יותר מכולן
ו...כי אין עלי
.
מזה בשבילי פ'קאצה(
)-ברושששש' הכוסית
זה מה שהיא
prins2 ה100מאמת איזה
...מאמי...

אני:]

שם:רינת גיל:16 וחודשים עוד מעט:] מקום מגורים:נתניה
איסיקיו:מסר
מסנג'ר:מסר
למה אני חושבת שאני פאקאצה-אני לא חושבת שאני פאקצה..:]..אני פה בשביל הכיף
וכי מיכלי כפרעליה
חברה שלי
מה זה בשבילי פאקאצה-ערסית שלובשת ורוד

עונה../images/Emo9.gif

שם:מלודי שוורץ גיל:12 מקום מגורים:כפר יונה:] איסיקיו:285761404 מסנג'ר:[email protected] למה אני חושבת שאני פאקאצה-כי אני פאקצהה נוו בלי שאלותת ביינים :] מה זה בשבילי פאקאצה-חולת ורוד .. טיפהה סנובית .. ויורדת על מי שמעצבן אותהה בטירוףף
ועוד ועוד ועוד ..

למעלה