שרשור הכרות מחודש

Chris Jericho

New member
שרשור הכרות מחודש

כדי לראות כמה אנשים יש פה
שם: גיל: מין: עיר מגורים: שיער בצבע....: פירסינגים: קעקועים: משקפיים: הדבר הראשון שעושים שקמים בבוקר: הדבר האחרון שעושים לפני השינה: קפה/שוקו/תה/נס/ כל דבר אחד. עוד פורום שאתם חברים בו: מי לדעתכם השחקן הכי טוב בארץ נהדרת: והשחקן הכי פחות טוב בארץ נהדרת: מי יותר מצחיק/טוב, אלי או מריאנו: פרידמן או קיציס: עלמה או אורנה:

Chris Jericho

New member
אני עונה

שם: דוד גיל: 14 וחצי מין:
זכר עיר מגורים: חולון שיער בצבע....: חום פירסינגים: אין, יש רק עגיל באוזן קעקועים: אין משקפיים: אין הדבר הראשון שעושים שקמים בבוקר: משתין הדבר האחרון שעושים לפני השינה: משתין קפה/שוקו/תה/נס/כל דבר אחר: שוקו עוד פורום שאתם חברים בו: האבקות WWE מי לדעתכם השחקן הכי טוב בארץ נהדרת: מראינו/פרידמן/קיציס/עלמה והשחקן הכי פחות טוב בארץ נהדרת: אין מי יותר מצחיק/טוב, אלי או מריאנו: מריאנו פרידמן או קיציס: אותו דבר עלמה או אורנה: עלמה בקצת (אני מתכוון לאורנה של אנ"ה)

ק י צ י ס

New member
אני

כדי לראות כמה אנשים יש פה שם: איתמר אפלבוים גיל:11 מין:זכר עיר מגורים:פתח תקווה שיער בצבע....:חום כהה פירסינגים:לא קעקועים:לא משקפיים:כן הדבר הראשון שעושים שקמים בבוקר:ישן עוד קצת הדבר האחרון שעושים לפני השינה:אומר להורים שאני לא רוצה לישון קפה/שוקו/תה/נס/ כל דבר אחד.שוקו+תה עוד פורום שאתם חברים בו:הפאב הצהוב (פורום של מכבי ת"א באתר הלב הצהוב מי לדעתכם השחקן הכי טוב בארץ נהדרת:עלמה והשחקן הכי פחות טוב בארץ נהדרת:אייל קיציס מי יותר מצחיק/טוב, אלי או מריאנו: מריאנו פרידמן או קיציס:פרידמן עלמה או אורנה:עלמה

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אני ../images/Emo13.gif

שם: גילי גיל:12 וחצי
עיר מגורים:ת"א שיער בצבע....: פירסינגים:לא קעקועים:לא משקפיים:יש.. מנסה להתעלם הדבר הראשון שעושים שקמים בבוקר:מצחצחים שיניים (?) הדבר האחרון שעושים לפני השינה:חחחח.. לא משנה
אתם לא תבינו.. קפה/שוקו/תה/נס/ כל דבר אחר. עוד פורום שאתם חברים בו:קצרים.. אבל כבר לא ממש.. אין לי כל כך הרבה זמן לאחרונה.ואני רק בפורום הזה וזה גם הפורום היחידי שאני אוהבת (בתפוז) מי לדעתכם השחקן הכי טוב בארץ נהדרת: חח אני זה לא דוגמא- אורנה בנאי והשחקן הכי פחות טוב בארץ נהדרת:אין כזה דבר.. כולם טובים. מי יותר מצחיק/טוב, אלי או מריאנו:שניהם גדולים ומוכשרים בשלהם. פרידמן או קיציס:קיציס לא מצחיק הוא שנון..וזה המצחיק אצלו.. עלמה או אורנה:אני חולה על עלמה אבל אני ממש ממש ממש חולה על אורנה (עוד מימי רב"י) ושתיהן גדולות ומצחיקות..

noname202

New member
אניי

שם:גלי גיל:13.5 מין:נקבה עיר מגורים:קרית מוצקין שיער בצבע....:חום פירסינגים:אין קעקועים:אין משקפיים:יש...
הדבר הראשון שעושים שקמים בבוקר:מצחצחים שיניים
הדבר האחרון שעושים לפני השינה:מצחצחים שיניים
קפה/שוקו/תה/נס/ כל דבר אחד:תה שליטה
חח עוד פורום שאתם חברים בו:צופים מי לדעתכם השחקן הכי טוב בארץ נהדרת:טל פרידמן והשחקן הכי פחות טוב בארץ נהדרת:אמממ...קשה...נגיד עלמה מי יותר מצחיק/טוב:טל פרידמן אלי או מריאנו:אלי פרידמן או קיציס:קיציס עלמה או אורנה:אורנה

למעלה