שרשור הכרות מחודש

wicked witch

New member
שרשור הכרות מחודש

וואו, כרגע דפדפתי קצת בפורום והגעתי למסקנה שיש פה פשוט מלא אנשים שאני לא מכירה! זה לא בסדר! לדעתי כדאי שנעשה שרשור שכל אחת תספר קצת על עצמה. אני יתחיל: קוראים לי דניאל אני בת 16 (היום
) התחלתי לראות את הסדרה מהפרק ה3 בעונה ה1. הדמויות האהובות עלי הן בריאן ובן.

->

גילי בת עוד מעט 17 רואה את הסדרה מהפרק הראשון בעונה הראשונה...
אוהבת את בריאן......! וג'סטין...:))))

batchen17

New member
../images/Emo163.gif

בת-חן, בת 17.5 .. רואה את הסידרה מפרק 11 בערך (לא זוכרת ממש..) ואני חולה על התחת החמוד של ג'סטין, למרות שבדרך כלל הוא בכלל לא הטעם שלי..

danared

New member
../images/Emo9.gif

היי אני דנה ואני אלכוהוליסטית
... סתם... ננסה שוב- היי אני דנה כמעט בת 21 ואני רואה את הסידרה מהשניה שהיא יצאה לאויר העולם! אני מטורפת על גייל הרולד האלוהי (בריאן) עד כדי איבוד תחושות ואי שליטה בחושים- וזהו- חולת נפש בקיצור.. מתה על הפורום הזה

אז ככה...

אז ככה יעלי בת 17...מכורה לסדרה!!! פשוט תוכנית משולמת.ואיך לא בעצם שגייל הרולד החתיך משחק שם הא :) מאוהבת בו עד עמקי נשמתי חחח וזהו

זקנת הפורום (בגיל).

היי, אני מהפאסביות (פשוט אין לי להוסיף על מה שנאמר כאן), מכיוון שהזמתם להציג אז ככה: שמי אילנית אני בת 33 -לא להיבהל, נשואה + ילד. רואה את התוכנית מפרק 1 , זוג השכנים שלי הומואים והקשוח בניהם דומה 2 טיפות מים לבראיין (כבר ציינתי את זה- הוא גם מודע לזה)מה שמוסיף לכייף. בכל מקרה המון זמן רציתי להגיד לכן, תודה על הפורום המעניין. אילנית.

ofrikit

New member
הממ

עופרי גרעיני בת 16 עוד מעט.. דמויות אהובות בריאן ואמט זוג אהוב בריאן וג'סטין(כמה לא מקורי) לא אוהבת במיוחד את מייקל ובכלל לא את טד

manchk

New member
../images/Emo8.gif טל פרידמן

אבל לא הידוע.. אני בת 23, מכורה לסדרה הזו כבר מלא זמן ולא רואה את ההתפכחות באופק..אני סטודנטית, תל אביבית, חיה עם הבן זוג הנשמה שלי (לפני שבועיים הלכתי איתו למספרה ולקחתי תמונה של בראין כדי שיספרו אותו בדיוק..חחחחחחח... הוא התפדח בטירוף, אבל יש לו שיער מהמם עם פוטנציאל, אז הגשמתי חלום..) וזהו, אולי עכשיו נשתדרג למפגש??

אני בעד.. ../images/Emo45.gif

וצרפי תמונה של חבר של שדומה לבריאן.. חח שנחליט אנחנו...

coocoola

New member
מורן

בתת 21 יוצאת לטיול בהודו עוד חודש. מכורה לסדרה אחרי השידורים החוזרים בערוץ שלוש... רואה את העונה השלישית בלי הפסקה.. בוכה בלי הפסקה... מהתרגשות ועצב.. וזהו..

shani harold

New member
שלום לכולם!

טוב, אז אני שני, אני בת 15, ורואה את הסדרה מהפרק ה-1 עד עכשיו (איך לא?).. אני אוהבת את בריאן המושלם ואת אית'ן (אבל רק ביופי, כי הוא הרס לי את סוף העונה השניה ואת חצי מהעונה הרביעית...

למעלה