שרשור הכרות ועדכונים

משה חפץ

New member
שרשור הכרות ועדכונים

ה-מ-ו-ן זמן לא עשינו פה שרשור הכרות/עדכון פרטים. אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז על שרשור הכרות/עדכון פרטים. הסבר קצרצר לחדשים ולאלו שלא זוכרים: כל גולש/ת כותב/ת על עצמו/ה את הפרטים הבאים: שם ושם משפחה גיל מקום מגורים עיסוק* מצב משפחתי* ואת השיר שלו מ"עומד בשער". (סתם כי בא לי לגוון). יאללה שרשרו...

משה חפץ

New member
אני...

שם: משה חפץ גיל: כמעט 25 מקום מגורים: אדם- גבע בנימין ישוב השוכן בפאתי י-ם. מצב משפחתי: רווק בחיפושים... השיר שלי: "נדבר מחר".

זה שלי..

שם : כפיר אטס גיל :24 מגורים : רמת-גן ממצב משפחתי : רווק עבודה: סיור לילה השיר שלי: "שגרה" המשך יום טוב ..

יאללה אנשים שרשרו

שם ושם משפחה: יוגב כהן גיל: 18 בקרוב מקום מגורים: מעלה אדומים עיסוק* תלמיד אבל לא לעוד הרבה זמן מצב משפחתי* רווק לעוד הרבה שנים ואת השיר שלו מ"עומד בשער". (סתם כי בא לי לגוון). בנתיים נדבר מחר כי לא שמעתי בכלל תדיסק יאללה שרשרו...

../images/Emo27.gifקבלווו../images/Emo37.gif

[נדלג על השם] בן 27 כמעט.. (תכינו ת'עוגה למומולדת) מגורים: איזור י-ם עיסוק: פרסום ו..הוראה, מצב משפחתי: גרוש שיר מועדף..?..: איך אפשר לבחור..?? אז אני אתן את הרביעיה הפותחת שלי שאני אוהב בשיר הזה.. 1) "עומד בשער" (בהחלט מקום ראשון בעיני, מכל הבחינות- תוכן / מסר / עומק / ביצוע) 2) "אחד מי יודע" 3) "נדבר מחר" 4) "דרך" מה דעתכם על פרויקט (יום אחד, בהזדמנות) מצעד השירים האהובים ביותר של עמיר??

leka27

New member
עונה...

שם: חסוי...
גיל: מתקרבת ל- 22 מגורים: איזור ירושלים עיסוק: סטודנטית השיר מ"עומד בשער": "דרך"

רפי35

New member
עכשיו אני....

רפי (ו35 זה לא שם משפחה ואפילו לא גיל). בן 24 וחצי. גר חלק מהזמן בעפולה חלק בזיכרון וחלק בירושלים עדיף להשיג אותי במסר). סטודנט ברוב הזמן ועובד בזמן שנשאר. רווק אבל תפוס. והשיר שלי: "לא כחול ולא לבן" (בגלל המסר והקצב). רק בשורות טובות לכולנו...

MOSHIKASAF1

New member
אני :)

אסף עמר 17 ערד תלמיד תיכון רווק השיר: "מורה לחיים" למרות שיש מלא שירים שאני אוהב של עמיר(כמו רובכם כאן) שהם כל שירי הנושא שלו מכל האלבומים שלו ועוד איזה 5-6 שירים מתוך כל אלבום שממש אהובים

MOSHIKASAF1

New member
אופס לא שמתי לב למשהו..

אממ חשבתי שיר של עמיר מכל השירים שלו... אבל רק מהדיסק אז אממ.... קודם כל כל הדיסק מושלם! אבל שיר שאני ממש ממש ממש אהבתי אז הוא.. "אחד מי יודע" שיר ממש ממש טוב חבל שהוא לא שר אותו בהופעות...

shmudaut

New member
שיר מדהים שעמיר כתב וחבל חבל חבל

שהוא לא שר אותו בהופעות, "מי תרצי שאהיה"- שיר שעמיר כתב לגידי גוב, אך ביצוע מרתק ביותר של עמיר בניון דרך אגב- "אחד מי יודע" עמיר שר בהופעות, לפחות בהופעה שבה הייתי לפני מס' חודשים בהרצליה

ואני..

מוטי מאיר מרכז סטודנט וגם עובד.. רווק השיר שלי זה קשה אבל "דני" אצלי מקום ראשון אחריו יש את מחילה.

עכשיו אני- ולי יש עדכונים ../images/Emo6.gif

גילי
בת 38 בעוד שבועיים וחצי
בחודשיים האחרונים כבר לא אילתית
כעת אני דימונאית
עוסקת בהוצל"פ במשרד עו"ד
וגמני אהבתי את דני אבל כמו שנאמר למעלה.....קשה לבחור, דיסק מ--ו--ש--ל--ם
המשך ערב נעים

עמיר המלך

שם: מתן גיל: 17 עיר: רמת גן מצב משפחתי: רווק השיר שלי מעומד בשער: האמת שקשה מאוד, דיסק פשוט מצוין כל שיר ענק אבל אם אני חייב אז זאת הרביעייה שלי עומד בשער דרך אחד מי יודע לא כחול ולא לבן גם דני שיר חזק מאוד אבל באמת שכל השירים גדולים

אנונמני

New member
נחמד לראות שנבחרת ספרד התאחדו כאן

יש לנו כבר את חואן אנטוניו רייס, ואנדרס אינייסטה.

הגורר98

New member
הגורר 98 מי אני ומה שמי

טוב אז כך בן 36 או 37 נהנה מהספק שמי אלוני אבל כולם קוראים לי אלון נשואי פלוס 2 ברוך השם אזור מגורים חיפה השם הגורר הבן שלי המציא אחלה שם בזמני הפנוי כותב חיבורים וכל מיני שירים ואני אוהב את כל השירים של הצדיק עמיר בנעיון וגם את של אח שלו אבי כי כל השירים שלהם מיוחדים יצירת מופת חולם לכתוב שיר עם הצדיק וזהו

חלקכם אולי זוכרים אותי בתור muit ../images/Emo13.gif

אבל שיניתי כינוי :) המון זמן לא כתבתי פה.. אז ככה..
שם: נטלי, נוותר על שם המשפחה :) גיל: 17. מקום מגורים: פרדס חנה-כרכור. עיסוק: תלמידת תיכון. מצב משפחתי: רווקה. השיר שלי מ"עומד בשער": באמת קשה לבחור, כולם כ"כ מדהימים..אבל נראה לי ש"דרך" הוא האהוב עליי. המשך יום טוב.

גמני גמני גמני

שם: חן חפץ (אחות של מושיקו הרקדן חח) אזור מגורים: אדם גבע בנימין ליד ירושלים גיל: 17 וחצי עיסוק: תלמידת אולפנא אופ"ז כבוד!! מצב משפחתי: רווקה מאושרת השיר שלי מעומד בשער הוא דרך והשיר משוגע כי אני ממש אוהבת את אבי עברי הוא תותח אמיתי

למעלה