שרשור הכרויות.

לא נכון ולא נכון.

כי אם היית אוהבת אותי כל כך הרבה היית מתעניינת במה שעובר עלי.......... והיית עונה לי לשאלה ששאלתי אותך במסרים........... *בוכה בכי היסטרי*

גם לי בא לענות לעצמי ../images/Emo3.gif

1. גיילן גרינג טראויס שודלט ג'ייק ג'ילנהול ג'ס מטקלף ג'יימס הייד גארט הדלנד בראד פיט אורלנדו בלום דלטון ג'יימס הנסיך וויליאם 2. לינדזי הארטלי מקנזי ווסטמור מולי סטנטון אשלי ומרי קייט אולסן ג'וליה רוברטס נטלי זי אנג'לינה ג'ולי ברוק קר אגם רודברג לינדזי לוהאן 3. אבא שלי (הוא בעיני האיש הכי חכם בעולם, אז זה נחשב...) אלברט איינשטיין גיל פרנק (אם זה לא שחקן אני לא יודעת מה כן...) חחח אין לי יותר..... ה-10 זה בשבילכם... 4. תודה לאל כבר אין...

הנה שלי קבלו:

1.נירו לוי נתן רביץ פליפה בנחמין אתם כולכם זה 1 2.אני וכל הבנות שפה!!! 3.כולם חוץ ממיכאלה וסדרות כי רק מיכאלה אני מתה עליהם לא רואים?? 4.על זה שלא ראיתי את שחקני מיכאלה;-
(

MoRaN SaShA

New member
אוקיי הנה : ורציני חחח

10 זה המון אין לי כח אז בקיצורים 1.בראד פיט 2.לירון לב - חמוד לא כזה יפה 3.הראל חמוד הוא חמוד לא כזה יפה.. 4.אלון ליטבק - למרות שימות הזבל החרא הזה שונאת אותו אבל הוא יפה.. 5.נתן נירו או מי שתרצו חחח שיהיה 10 נשים יפות 1.סשה גרישקוב כאילו דה!! 2.מירי בוהדנה 3.בר רפאלי 4.מלי לוי ויעל גולדמן 5.יעל בר זוהר 4,5 בערך שלושתן יפות אותו דבר חחח חמודות כאלו 10 אנשים שאני מעריצה - מעריצה זה מעריצה - את בטח התכוונת מעריכה אבל עדיין סשה גרישקוב כמובן וציפי שביט מצחיקה לאללה החמודה הזאת נו באמת מי לא מעריך את אלברט איינשטיין אמממ צביקה מכוח צביקה שניצח את הסורים עם משהו כמו 3 חיילים ו3 טנקים משהו כזה..וניצח איזה 30 טנקים סורים. אמממ לא יודעת מי עוד בכל מקרה לא ניסחת את השאלה טוב דבר שמתחרטת- שהלכתי לשייט בספינה עם חצי מדינת ישראל והחצי הכי ווחשים ומגעילים אנשים דוחים פשוט, חורניים מגעילים מעשנים עלייך צועקים פשוט חיות אדם ואני מצטערת שיש לי אנשים כאלו במדינה... זהו

Atza

New member
תשובות../images/Emo9.gif

1.אורלנדו בלום 2.ג'וני דפ 3.בראד פיט 4.דיויד בקהאם 5.נתן רביץ 6.דודי בלסר 7.צ'אד מייקל מורי 8. שיין ווסט 9.טום וולינג ועשר אין לי
1.לילה מלקוס 2.איגי וקסמן 3.אפרת כהן 4.שרה מלדונדו 5.ג'ניפר גארנר 6.הילארי דאף 7.לינדזי לוהאן 8.קייט בקינסייל 9.מורן אטיאס 10.בר רפאלי מעריצה : 1.מאוד את איגי וקסמן 2. מאוד את לילה מלקוס 3.חמי רודנר 4.שלמה ארצי 6.כל מי שבנאדם טוב אני מעריצה אותו
חח .. וזהו
אבל כמובן שבקטע של אוהבת מאוד זה גם את כל המיכאליסטים.

תשובות 1 ו -2

1. בראד פיט יהודה לוי גיא אריאלי נתן רביץ הנסיך וויליאם דודי בלסר פרננדו קולונגה פקונדו ארנה לאונרדו דיקפריו אקי אבני(מעניין איך נזכרתי בו) (+המורה שלי לאומנות-???) 2. גבריאלה ספניק ג'ניפר: לופז,לאב יואיט,גרנר ואניסטון גוון סטפני כריסטינה אגילרה ניקול קידמן טיירה בנקס גלית גוטמן אפרת!!! אלונה טל שירי מימון 3.הרבה...אין לי כוח לרשום

והנה התשובות! חחח

1. נתן רביץ! נירו לוי בראד פיט אמממ..לע עולה לי בראש עוד שמות חעחע....בעצם כן! נתן נתן נתן נתן נתן!!! 2. אפרת כהן... אפרת כהן ו....אפרת כהן! 3.נתן רביץ! ניר לוי ואפרתושלמת!!! זהו חוץ מהם אין אנשים שאני ככה אוהבת מעריצה וחושבת שהם מושלמים!!!

למעלה