עידו מלכה, בן 16, אוהב את כל סוגי הסרטים אבל מעל הכל אימה, לומדש מדעי המחשב, סטודנט שנה ראשונה למדעי המחשב באוניבקסיטה הפתוחה (כ"כ גאה), מנגן על גיטרה, אמממממממ מת על אנשים שרוטים (קרין), אני אדם מאושר, וזהו!
אוקי, אני בת 18. הכל התחיל אי שם בכיתה א' כשראיתי סיוט ברחוב אלם ולמרות שחשבתי שזה מגעיל, לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך! אחרי זה פחדתי שאני אחלום בלילה שפרדי בא אליי בחלום... אבל לא היו לי שום סיוטים עליו ואפילו חשבתי שמיטת מים יכולה להיות כייף! וככה היה גם עם סרטים אחרים: ניסיתי לכבות את הטלוויזיה, ניסיתי ללכת (כי פחדתי שיהיו לי סיוטים) אבל לא הצלחתי ובסוף נכנעתי. וכך התגלתה לה אהבתי לסרטי מתח ואימה
כמובן נתחיל בזה שאני עוד מעט בת 14 [קטנה.. קטנה..] עולה לכיתה ט'. אני תמיד שונאת סרטים עם פול דם ורצח.. זה מגעיל אותי. אני אוהבת מתח.. להיות כל הסרט עם פה פעור [?] ולקפוץ כל פעם שמבהילים אותי
פרדי קרוגר בכלל לא הפחיד אותי.. אבל "הסיוט החדש" הגעיל אותי אז סגרתי באמצע
ובסרטים כאלה שהעלילה מסתבכת מידי לי לפעמים אני פשוט סוגרת.. אבל מה לעשות
כזאת אני. פעם הייתי אוהבת יותר סדרות.. באפי, מכושפות.. עכשיו אני על הסרטים חזק
בקושי רואה טלויזיה סתם ככה.. רק משחק החיים [ז"ל], הרבה הרבה ערוץ 3 וערוץ 24.. מףף.. זהו.
הסרט הראשון שצפיתי בו היה איזה סרט ישן, אין לי מושג איך קראו לו בכלל! על איזה מפלצת במעמקים שטורפת בני אדם.. הייתי בת 4 בערך כשראיתי את זה (אבא שלי נהנה להפחיד אותי שבוע שלם אחרי זה!). מאז אני מתה על זה, ורואה כל סרט שנופל לידיי... אבל בגלל שראיתי כל-כך הרבה, זה כבר נדיר שמשהו מפחיד אותי...
רועי (בן חור אם אתם רוצים) מושב: מבועים (ליד ב"ש) עוד יומיים מתגייס (אמאל'ה!!!!!!!!!!!!! תביאי לי עוף עם צ'יפס... חחח) ו... מה עוד? טוב אם אתם רוצים לשאול משהו תשאלו.... חחחחח
אמ.. טוב אני שי , בת 19. תמיד הייתי חולת סרטי אימה - תמיד אני זאת שרציתי לקחת את הסרטים האלה וכולם פחדו... נעים מאוד.. מצטערת שזה היה נורא קצר - אבל אין לי ממש מה להגיד על עצמי חוץ מזה שאני נורא אוהבת סרטי אימה - לדעתי אלה הסרטים הכי שווים לצפייה. אז נעים מאוד..