שרשור הכרויות

שרשור הכרויות

אוקיי, מכיון שלאחרונה התווספו לפורום כמה וכמה חברים חדשים, ואני בינהם, עדיין לא כולם מכירים את כולם.. אז בואו נעשה קצת סדר והכרות. אז.. אני אור, בן17 תמיד היה לי סיוטים מסרטי אימה שבגלל שהייתי ילד קטן [בן 6], אחותי הראתה לי את בית קברות לחיות.. ומא פיתחתי מין פחד לסרטים כאלה. עבר הזמן, גדלתי, והבנתי שאין מה לפחד מסרטים כאלה.. ואז התחלתי לראות את הסדרה אולי המפורסמת ביותר: "סיוט ברחוב אלם." התמכרתי מיד למתח, לאנדרנלין זורם בזמן שהלב פועם חזק חזק.. אחרי הסידרה הזו התחלתי לראות עוד סידרה: "יום שישי ה-13", ושוב, לא יכולתי פשוט שלהפסיק. המשכתי עם עוד כמה וכמה סרטים, חלקם איכזבו וחלקם סיפקו את הסחורה, אבל בכללי, נהנתי מכל רגע ! אז זה בערך הסיפור שלי עם סרטי אימה.. מקווה לשמוע גם ממכם

VAMPhantom

New member
וואלה?!(אופססס, סליחה)

אני מתוך הרגל(מגונה) פשוט מייד רושם: ברוך הבא לפורומינו!
(נ"ב:סליחה על הפרסומת הסמויה למתחרים
) אז כך, אני בן 30, מבוגר יחסית לרבים מכאן
טוב, יחסית לרבים מהפורומים שבהם משתתף בנוסף... אני אוהב את כל הז'אנרים, אך מה לעשות? אין כמו ז'אנר האימה כז'אנר הכי=הכי!
הפעם החסרתי משהו מהפרטים הנחוצים?
אהה, אגב, נעים מאוד, אני הפנטום-הערפדי, כפי שהבנת בחתימתי...

D i l D o

New member
חחחחח אידיוט!

קיוויתי שכשתציג את עצמך תגיד איך קוראים לך! לא קראת את התפסן בשדה השיפון? דיברתי כמו הולדן בהודעה הקודמת...

VAMPhantom

New member
צר לי, אך...

לא קראתי את השיפון ולא את התפסן!
אז זוהי הבעיה? שמי האמיתי? תעלומה
ואם באמת, ממש ממש תרצה לדעת, מוזמן לקרוא את כרטיסי

D i l D o

New member
אל תשחק אותה כאילו אתה לא יודע

שבכרטיס לא כתוב כלום!!!!!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתורי...

שם: ציפוריצ'קה... ( מי שצריך להבין בטוח הבין... ) גיל: נו די כבר כתוב בכרטיס... מה עוד שאלתם?!?!? אהה איך הגעתי לפה - סתם חיפשתי מכונת קפה והגעתי...
סרטי אימה מומלצים - תחזרו לדפים אחורה כתבתי הכל שם...

VAMPhantom

New member
אך תודה בכך...

שגרמתי לך קצת לקרוא בכרטיס על קורות חיי כאן
לא? מה לא? לא קראת כלל? תחזור שוב לכרטיס ותקרא...
אחשוב אולי לחשוף שמי... רק לאחר-מכן

cj20

New member
אוקיי עכשיו אני...

מיכל, סטודנטית "במקצועי" וחולה על סרטים מפחידים... ופריקית של סטיבן קינג... אין הרבה מה לספר... נשתמע בפורום...

ThE FuN GiRl

New member
אוקיי אז גם אני..

קוראים לי ספיר.. אני עוד מעט בת 14.. אממ..הגעתי לפה שהייתי בפורום בנות.. היה כתוב "פורומים חדשים" בלה בלה.. ואז ראיתי פורום מתח ואימה.. אז ישר לחצתי על הכפתור והגעתי לפה.. כי אני חולה על סרטי אימה.. לא יכולה בלעדיהם
פשוט מכורה

europe1990

New member
אוקי עכשיו אני...

קוראים לי אור-או בכינוי המדהים שלי-EUROPE1990 אני בן 18. מאיזור הצפון לקראת גיוס(לחובשים=פארמדיק-לא שזה מעניין מישהו!)חחח אני חולה על סרטי אימה ומתח, ועל סרטים בכלל.

europe1990

New member
אני מוסיף את זה בגלל שעידו גם אמר-ח

גם אני מנגן על גיטרה!!!!. חולם להיות רופא בעתיד-סיימתי תיכון-במגמה ביולוגית-שוב את מי זה מעניין חחחחח הסרט הראשון שראיתי -אני חושב-אני חושב-מממממממממ-חושב----לא יודע...

VAMPhantom

New member
הנה סרט האימה הראשון שראיתי:

"Hell Night" עם לינדה בלייר
אגב, מנסה להזכר...ודי מצליח להזכר... הסרט השני שראיתי:"הנחיל" והשלישי:"זהירות!ילדים משחקים!"

europe1990

New member
תודהההההההההההההההההההההההההההההההה

תודהההההההה ואמפיר אני כול השבוע מנסה להיזכר בשם של הסרט הזה-ידעתי שזה עם לינד'וש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

VAMPhantom

New member
מה עשיתי?! ../images/Emo6.gif לרגע נבהלתי...

היית מאמין?!
הבהלת אותי עם התודההההההההההה הזה!
בבקשה, תרגיע קצת, לערפד יש לב חלש(המבין-יבין)

למעלה