שרשור הכרויות קצר

shlish2004

New member
שרשור הכרויות קצר

מאחר ועבר זמן רב מאז נערך כאן שרשור הכרויות, ולצערינו הרב נוספו לנו עוד חברות וחברים למקצוע ההזוי שלא בחרנו בו חשבתי כי כדאי לעשות שרשור הכרויות בו כל אחד יספר מעט על עצמו ועל האחות/האח שחסרים לנו כל כך. אז אני אתחיל. שמי עמית, בן 44, נשוי ואב לשני בנים ובת בגילאי ההתבגרות. את אחותי, גילי, איבדנו בתאונת דרכים בחודש נוב' 2005. לאחר כשנה התחלתי להרצות בבתי ספר ובפני חיילים בנושא תאונות הדרכים, ובהרצאה אני מספר על גילי, מה עבר ועובר על המשפחה מאז, וכן אני פעיל בעמותת "אנשים באדום" ששמה לה למטרה להיאבק בתאונות הדרכים. עמית

shlish2004

New member
תזכורת נוספת

רציתי גם להזכיר לכולם כי נפתח בפורום לוח ימי הולדת של גולשי הפורום, כך שנוכל גם לברך האחד את השני בעום הולדתו. אני מזמין את כולם לרשום את יום הולדתם כדי שנדע על כך. עמית

גילה40

New member
בהמשך שלרשור ההיכרות

שמי גילה ואני בת 43 גרושה מהקריות יש לי בת שלומדת באוניברסיטת ב"ש לצערי הכרתי את הפורום הזה כי איבדתי אח מאוד יקר שלי במלחמת לבנון השניה בארוע של כפר גלעדי , מאז החיים איבדו את המשמעות שלהם , ואני חיה לי מיום ליום ...... עדיין לא מרפה מהאח שלי ולא משלימה ולא מוכנה לקבל את הליכתו בטרם עת , אני לא יודעת מה ילד יום ומה יתפתח בהמשך חיי , אבל החיים השתנו לבלי הכר .. גילה

lully21

New member
אחות של גדי

שמי ליאת, בת 23 מהדרום. איבדנו את אחי הבכור גדי הי"ד בנובמבר 2002. גדי מצא את מותו בקרב עם מחבלים בציר המתפללים בחברון כשהוא עושה מאמצים רבים לסייע לפצועים בשטח, גם כשהוא נפצע הוא לא וויתר והמשיך ללחום, גדי לא הרפה ולחם בעוז עד שהוכרע על ידי כדורי האויב. אז גדי שלי גם פה אני אנצל "במה" זו להגיד לך שאני גאה בך ולא בגלל שנלחמת בעוז והצלחת חיים של חבריך אלא בגלל שאתה אח שלי!!!!! גדי אני מתגעגעת עד אין סוף אוהבת אותך!!

אחת120

New member
ואני...

קוראים לי שולמית, בת 18, שנה הבאה בעז"ה בשירות לאומי בגולן. אנחנו שישה אחים (עם יהודה...), גיסה והאחיין הכי מתוק בעולם! אח שלי, יהודה מאיר, נפטר לפני 10+ חודשים מארוע מוחי, בגיל 12 וחצי. כל יום שעובר אני מתגעגעת יותר, וגם לומדת עליו וממנו יותר. שיהיה לכולם יום שמח!

אפרת37

New member
אני אפרת, אחות של איילת../images/Emo14.gif

איילת נפטרה מסרטן לפני שנה וחצי בסוף החודש (יוני). היא היתה בת35 ויש לה שני ילדים קטנים. יומיים לפני שאיילת נפטרה ילדתי תאומות מקסימות ויש לי ילד בן שמונה וחצי. אין יום שעובר בלי תחושת ההחמצה שהולכת וגדלה על האובדן הזה. איילת היתה מקסימה אחות נהדרת ואי אפשר לתאר כמה היא חסרה לי.

מיכל שריד אחות של אריאל בנימי

שמי מיכל שריד, בת 31 מיקנעם. אחי אריאל בנימי נפטר לפני פחות מחודש עקב בעיה בלב. הוא היה אמור להיות קצין בשריון.. היה אמור ללמוד ביו טכנולוגיה או ביו רפואה.. היה אמור לעשות הרבה דברים שהוא לא יעשה ולא יהיה יהי זכרו ברוך

למעלה