שרשור ''הכירו את החבר''

שרשור ''הכירו את החבר''

כל הזמן אנחנו מספרות איזה כיף עם החבר..כמנה מתגעגעים לחבר או כמה קשה עם החבר.. אבל מי זה החבר?!..אז יאללה שירשור חברים חחח.. שם: גיל: כמה זמן בצבא: תפקיד בצבא: חיל: איפה נמצא הבסיס: יאללה בננות שתפו!! אז אני מתחילההה!! שם: איתי גיל: באוקטובר בע''ה הוא יהיה בן 20 כמה זמן בצבא: כמעט שנה וחצי (מרץ 06) תפקיד בצבא: תותחן כפרע עליו!..MLRS הוא במשגרים..מנהל מלחמה בחמ''ל תפקיד חדש משהו..חח.. חיל: תותחנים..אחח הכומתההה איפה נמצא הבסיס: אין לו ממש בסיס קבוע..הוא נמצא במוצבים רוב הזמן..כרגעבמחנה יואב רחוק רחוק בצפון

The Album

New member
אני שונאת להחשף, אז יאללה, בקטנה :)

גיל: 21 כמה זמן בצבא: שנתיים. תפקיד בצבא: לוחם. חיל: חי"רניק.

OgaliO

New member
../images/Emo99.gif

שם: **** גיל: 19 + כמה זמן בצבא: 5 חודשים (מרץ07) תפקיד בצבא: ממ.. עזבו
חיל: כנ"ל איפה נמצא הבסיס: כנ"ל חח, מיסתוריות
לא על גבי הפורום

:)

חח אני חייבת לענות בשרשור הזה כי תמיד ראיתי את כל השרשורים וכל כך רציתי לענות עליהם (משום מה..) ולא יכולתי. שם: ויטל (כן בלי י' ולא, הוא לא רוסי) גיל: 18 וחצי כמה זמן בצבא: 4 ימים תפקיד בצבא: לא יודעת חיל: תותחנים איפה נמצא הבסיס: שבטה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo99.gif היה לו אתמול יום הולדת ../images/Emo9.gif

שם: איליה גיל: 19 מאתמול כמה זמן בצבא: חודש חמישי (מרץ 07) תפקיד בצבא: הולך לקורס חובשים (קרבי) חיל: הנדסה קרבית איפה נמצא הבסיס: בהל''צ

בהל''צ בהל''צ...אויי

אני הולכת לראות את הבסיס הזה הרבה בזמן הקרוב... אולי אני אדריך אותו :)

יאללה גם אני...החייל שלי קצת שונה משלכם...

שם: א' גיל: 24 וחצי כמה זמן בצבא: שנתיים , שבוע ויום תפקיד בצבא: מתכנת (עתודאי להנדסת מחשבים, כן כן, החבר שלי מהנדס שסיים את הטכניון, חכם שלי
) חיל: חיל האמבטיה איפה נמצא הבסיס: אסור להגיד...פעם אמרתי למישהו והוא אמר לי שאני חושפת סודות מדינה, באמת לא ידעתי שאסור להגיד, נשבעת, לפחות שיגיד לי מה מכל הדברים שהוא מספר לי אסור להגיד...

OgaliO

New member
חחח ../images/Emo9.gif בעייתי להסתובב במדינה כרגע עם השם א'

MirkuSH

New member
עונה.זה כבר לא יהיה אקטואלי בראשון אבל הנה :)

שם: מיכאל גיל:23 כמה זמן בצבא:3 שנים מחר :) תפקיד בצבא: אמממ מחשוב חיל: א-ו-י-ר איפה נמצא הבסיס: פלמחים. ובנימה זאת אודיע שמיום ראשון החייל שלי משתחרר והופך להיות אזרח אחרי 7.5 שנים במסגרת הצבאית (סיים טכני ח"א + הנדסאים וכמובן 3 שנים צבא)... יאיייי!!! :)))))) וזהו.... מרגישה יותר טוב :)

מזל טוב...

אבל את נשארת בפורום, זה ברור? יש לנו מספיק תקנים לחברות של חיילים משוחררים

MirkuSH

New member
תודה תודה תודה :)

ברור שאני נישארת פה לאן אני עוד אלך חחח ... ומזל טוב לו ששרד כ"כ הרבה זמן בצבא :)

Ray512

New member
אני לא יכולה לענות על כלום פה ../images/Emo6.gif

הכל מסווג אצלו ביחידה
טוב, אמממ.... הוא יהיה בן 19 באוקטובר. זה כל מה שאני יכולה לשתף.

Conviction

New member
יאללה

שם: רוני. גיל: 18+. כמה זמן בצבא: חמישה חודשים. תפקיד בצבא: בקר אוויר. חיל: אוויר. איפה נמצא הבסיס: אזור מצפה רמון. הלך עליי אם אני חושפת דברים שאני לא אמורה
..

devilz

New member
טוב נו...

גיל: 19 כמה זמן בצבא: שנה.. תפקיד בצבא: מאבחן בטחוני חיל: מ.צ...
איפה נמצא הבסיס: נמ... ליד קריית גת כזה..

lia2sh

New member
החייל שלייי ../images/Emo99.gif

שם: ע' שם בדוי
גיל: ביומולדת האחרונה שלנו (אותו תאריך) היה לו 20... כמה זמן בצבא: שנה וחודש ו-6 ימים תפקיד בצבא: מסווג חיל: חיל מודיעין השדה
איפה נמצא הבסיס: בצפון, על הגבול

McBlack

New member
מקווה שלא איכפת לו

שם: איתמר
גיל: 18 ושליש (צעייייייייייייייייר, אלוהים, התרגלתי לבני 20+
) כמה זמן בצבא: חחח 3 שבועות תפקיד בצבא: מד"ן בסיס חיל: חינוך
איפה נמצא הבסיס: אי שם

למעלה