שרשור הכירות:

De fire

New member
במציאות, ג'רי אוקונל רצה להיות מפיק

בפועל או משהו כזה, הם לא נתנו לו (זו לפחות הסיבה הרשמית), הוא עזב ואחיב עזב\הועזב איתו. בסדרה עשו את המעבר בצורה ממש מטומטמת.. את מוזמנת לקרוא פה

cj20

New member
אהה, אוקיי

באמת מעבר מטומטם... תודה על הקישור...

De fire

New member
מה תודה? תתפשטי!

טוב נו.. אני יודע.. נדוש ומזמן לא מצחיק.. אז מה?
הלא דבר:) אה, וסופסוף אחרי יסורים רבים סיימתי להוריד את קובץ 5 הפרקים האחרונים של העונה השניה כדי שאני אוכל לראות אותם (עד כמה שניתן עם המערכת שתהיה לי) ברצף.. עכשיו נשאר לחכות שערוץ 10 יגיע לשם :)

cj20

New member
חח, דווקא העלה חיוך על פניי

ותזהר לא לפזול לכיוונם של הפרקים ולהציץ... אני תמיד כשהתחלתי לראות פרק הייתי קופצת לסוף הקובץ כדי לראות אם הפרק שלם (עד לכתוביות קפצתי) ובפרק עם הפיצוץ בCTU בטעות קפצתי לקטע שרואים את ג'ק ו"חבריו" מסתכלים על ענן העשן מרחוק, וככה הרסתי לי את כל הפרק...

De fire

New member
לאא.. מסוכן מדי.. ביחוד שאלה פרקים

אחרונים.. אני אסמוך על הטוררנט. עד היום כמעט ולא אכזב:)

rds15

New member
אז ככה

אני רן ואני נמצא בפורום הזה, פורום 24, אני גם נמצא בפורום הארי פוטר הספר(160) ובזמן האחרון גם בפורום מכושפות(402) אבל מדברים שם רק על השחקניות ובקושי על הסדרה עצמה אז זה לא ממש מעניין

rds15

New member
אה כן ושחכתי להוסיף

שאני גם בפורום באפי(מהיום אבל עדיין אני שם)

aieeoh

New member
טוב, אז ככה...

שמי בישראל הוא אסנת....... אני גולשת בפורומים הבאים:
מת'יו פרי
24
לימודים ועוד(מי שרוצה לימודים ושעורי בית)
ראליטי TV
טלויזיה
זיהוי שירים וזהו...פעם הייתי כותבת יותר היום אין לי כבר זמן כל כך...

Nino Schibetta

New member
גם אני, גם אני ../images/Emo13.gif

אני אבי הפורום הקבוע והבייתי שלי הוא פורום "אוז" (סדרת הכלא) פורומים נוספים שאני נוהג לבקר בהם : פורום "24" (כמובן), פורום "סיינפלד", פורום "כדורגל" ופורום "זיהוי שירים" שאני ממליץ מאוד לכולם להיכנס לפורום הזה אם אתם מחפשים שירים. פורומים נוספים שאני לעיתים נדירות ניכנס אליהם : פורום סרטים, פורום חתולים.

אני דני (יוו זה מתחרז!)

אני כותב בפורומים: 24, גליוטין (זה לא פורום בתפוז אז אל תתטרחו לחפש), מאטריקס וקונספירציות, סדרות אקשן, הארי פוטר הספר, רשעים [פורום שאני מנהל!], המחתרת [פורום שנוצר בהשראת סיפור מפגר שכתבתי!] סופרים צעירים (של תפוז) אממממ מדי פעם בסרטי אימה ומתח, וגם אני - כמו אלמוג - כתבתי כמה הודעות בפורום "של מי השורה הזאת בכלל" אבל כולם שם כל כך ספצים בסדרה ובשחקנים שלה אז הרגשתי בור כזה ועזבתי... פעם כתבתי בפורומים: סופרים צעירים (של 'כוורת') ובפורום מגירות סיפורת בבמה חדשה... אבל עזבתי כי כתבו לי שם את הספוילר שנינה היא החפרפרת
אררררררררג אני עוד לא מבין את הקשר שבין "24" לפורום ההוא!!! אז למה המניאק היה חייב להרוס למה?!?! טוף נו שנה חדשה אז צריך לסלוח לכולם... בכל מקרה, אם היה שם מנהל\ת סדיר\ה הדבר הזה לא היה קורה... בגלל זה עזבתי.

nitzan9

New member
גם תורי מגיע

אני ניצן(לא חשוב מה השם משפחה), ואני די חדש פה, אבל לא עשיתי שירשור "שלום ניצן", אז בטח לא שמתם לב.. אני כותב בפורומים 24, חברים, בייסבול, כדורגל, גולשים בזמן וסיינפלד. מדי פעם אני גם כותב בזיהוי שירים ושאלה קטנה. שאלות, מחמאות וצ'קים ניתן להשאיר בתגובה להודעה הזאת..

למעלה