שרשור הכירות:

שרשור הכירות:

כל אחד ירשום פה באילו פורומים הוא עוד כותב (אם הוא רוצה גם פורומים שכתב בהם) טוב? יופי!!! אז אני אלמוג ואני כותב בפורום הזה (למי שדסלקטי זה פורום 24), פורום סדרות אקשן ופורום סמולוויל (שבעצם קוראים לו סמולוויל+לויס וקלארק אבל אף אחד לא מדבר שם על לויס וקלארק). פורומים אחרים שכתבתי בהם הם: טניס (נמאס לשמוע על הכשלונות של הישראלים- זאת אומרת דיברו רק על טניס ישראלי), פורום סרטי אימה ומתח (אני לא חובב אימה ודיברו שם רק על זה), פורום מכבי ת"א (אבל האנשים שם ממש דבילים), פורום הארי פוטר- הסרטים (האנשים שם דיברו רק על השחקנים וגם הן היו משוגעות לחלוטין), כתבתי גם כמה הודעות בפורום "של מי השורה הזאת בכלל" אבל ישר הם תכננו שם מפגש אז וויתרתי וגם כתבתי בפורום אקסמן אבל כולכם יודעים כבר (אני מקווה) שהפורום נסגר ומאותה הסיבה שהוא נסגר אני עזבתי עוד לפני שהוא נסגר. הבנתם? אני בספק אבל לא נורא. אז הנה!!! מה איתכם?

DesertRose1

New member
אוקיי.......

אז, אני שירן.. (ד"א, כשאומרים תשם שלך זה נשמע כמו בקבוצות תמיכה כאלה.. כולם צריכים להגיד עכשיו: "היי שירן".. חח...) anyway.... אני בפורומים: 24 כמובן, סדרות אקשן, רוק, וסמולוויל.... והייתי פעם גם בפורום פיות ושדונים (שפשוט שעממו אותי בשלב מסויים), הייתי בפורום באפי- שהיה לי שם בלאגן עם ההודעות. היה צריך לשים בכל הודעה כוכב כזה, בשביל שידעו שזה לא ספויילר. וכל הזמן שכחתי, אז מחקו לי תהודעה!! אז נכנסתי לקריזה ויצאתי משם..... והייתי גם בפורום מוזיקה, אבל הוא נסגר... באסה.... (נ.ב. אני מתכוונת להחיות אותו מחדש בקרוב..... זה מן פרומו שכזה.. חח.....) זהו.. נראה לי..... now its your torn.....

doresh shalom

New member
היי שירן

אני תומר ואני בפורומים:נוער מרצ,השמאל שלנו,אתאיזם ודת,24 אנג'לינה ג'ולי ובפורום מאטריקס (אבל מזמון כבר לא כתבתי שם) דרך אגב אני אנצל הזדמנות זאת כדי "להתנצל" על זה שאני לא כותב כמעט פשוט המחשב שלי מקולקל אז רק שאני אצל חברים/קפה אינטרנט/שיעור מחשב אני יכול לכתוב שנה טובה תומר

Siriusnip

New member
היי שירן...../images/Emo15.gif

אני דן תפוח ואני בפורום הזה(798), מנהל. אני בפורום סדרות אקשן(561), מנהל. אני בפורום הארי פוטר(160), חבר. וזהו נראה לי.... אני גר בת"א, אני בן 15......

מאור 87

New member
טוב, אז אני..

אני כותב בפורום הזה, שהוא פורום 24 (798) למי שדסלקטי..
אני ממש אוהב את החבר'ה פה, למרות שיש כמה שמעצבנים אותי מדי פעם.. }-) אני כותב גם בפורום הביטלס (298), גם שם יש אנשים ממש נחמדים והמון שרשורים משעשעים.. בתקופות של בגרויות אני גם בפורום לימודים (321, אם אני עוד זוכר נכון..), ששם אני מברר כל מה שאני צריך בקשר למועדי הבגרות, המיקודים, הציונים, והחומר..

Crossface

New member
here I am

אני אביחי בן 23 (24 בנובמבר, לא לשכוח מתנה) מנהל את הפורום הזה, כותב בפורום האבקות WWE כבר קרוב לשנתיים, הייתי בעוד כמה פורומים ולאט לאט נעלמתי מהם. צופה בעיקר בפורום סלולארי, בהתחלה כי רציתי לקנות מכשיר חדש ועכשיו מקבל עזרה על המכשיר החדש (סוני אריקסון T610 אם זה מעניין מישהו) מידי פעם גם בסמולוויל (עונה שלישית מתחילה יום ד' אם אני לא טועה ואז בטח אני אכתוב שם יותר) וזהו בעיקר

DesertRose1

New member
חחחח......

נבהלתי לרגע...... באמת..... ואז כשרידתי למטה, התחלתי לצחוק..... חחח....
גם בשבילך!!!!

cj20

New member
טוב, אני מיכל

בעקרון אפשר למצוא הודעות משונות שלי בהרבה פורומים (מסגנון: "האימיול נדפק לי" או "נורטון מעלה לי ת'קריזה") אבל כל אלו הודעות בפורומי תמיכה שונים אז אני מניחה שזה לא נחשב... הפורום הביתי שלי הוא 24 (האנשים פה ממש אחלה!) ולפעמים אני עושה חלטורות בפורום טלוויזיה ובפורום סרטי מתח ואימה...

Guy24Gold

New member
אני גיא

אני גיא, אני בן 13 וחודשיים (13 שנים, 2 חודשים ועשרים ושבע ימים) אני משתתף בפורומים כדלקמן:(מזה המילה הזאת?) עשרים וארבע, פורום מספר 798.... פורום של מי השורה הזאת בכלל, מספר.. (פשוט תחפשו אותו) פורום טלוויזיה.... ויש עוד הרבה פורומים שאני צופה קבוע בהם, אבל אני לא כתבתי שם מילה אחת.

המילה כדלקמן...

היא מילה שז'וז'ו חאלסטרה משתמש בה. חחח "ותחשבו על זה ייהיוהיוהיוהיו"

unb®eakable

New member
my name is.....

אובכן זה תלוי לאיזו מטרה זו?..... סתם עזבו חוש הומר של הערב אני חייב לשאול מה קרה שפתאום עושים שירשור הכירות. בכל אופן אמרתי למה לו אני ירשה לעצמי "לרדת אל העם". אני שמוליק נעים מאוד, אני לא נמצא כאן הרבה כי אני לא אוהב לרשום יותר מדי בפורמים וכל הדברים האלה, לעומת זאת את אחותי אתם כן מכירים היא נמצאת כאן כל הזמן. אני בן 91 (הפוך)
אני נכנסתי לתוך הסידרה 24 חזק יותר ממה שחשבתי, אני לא מכיר שום סרט או סידרה שריתקו אותי ככה, ואני חולה על באפי אהבתי את אנג'ל, סמוולויל מצויין!!!!! יש עוד סרטים רבים והרבה סדרות חמודות נוספות. בכל מקרה אני מהמרכז (צורן למי שמכיר), זהו בעיקרון. אני מקווה שזה מספק... וכמעט כעמט שכחתי, תכירו את נשמתי השנייה- מייקל ג'קסון. ושירן אם שוב תחשבי אפילו לרדת עליו תגלי שזה לא רעיון כל כך טוב. חוץ מזה ביום שאחד מהלהקות או מהזמרים שאת אוהבת יגיעה לקרסוליים שלו תתקשרי אלי, או שפשוט תגדי לי.

DesertRose1

New member
היי!! כתבתי התנצלות שמה למטה!! -

תסתכל!!!!!!! ולאיזה קרסוליים בדיוק להגיע?????|
|

De fire

New member
טוב, אז ככה

חוץ מפה אני מחלטר (אהבתי את הביטוי מיכל) בפורום סטארגייט הישן את שנת הקיץ עכשיו ובפורום טלויזיה, אני צופה פאסיבי בפורום WWE ניסיתי להכנס לפורום באפי אבל כמו שאמרו פה צריך דוקטורט לשם..:) הייתי בפורום גולשים בזמן עד אשר זה גווע לאיטו ועכשיו מכורח הנסיבות התודעתי לפורום עתודה.. וכמובן פורום משחקי הנוסטלגיה! (אז מה אם זה לא תפוזי..)

נכון!!!

גם אני כתבתי קצת בפורום גולשים בזמן ועזבתי מאותה הסיבה שלך... חבל. הגעתי למסקנה שזה קורה להרבה פורומים בתפוז- גוועים להם לאט... חבל

De fire

New member
תשמע.. זה היה בלתי נמנע בגולשים..

סדרה בת 5 עונות סה"כ שהאחרונה עדיף שנמחק מזכרונינו, כבר נגמרה מזמן וכבר לא משדרים מזמן.. זה היה צפוי..

cj20

New member
באמת העונה בלי קווין מיותרת

סתומרת, ראיתי את העונות הראשונות, אחרי שהפרופסור מת ראיתי פה ושם פרקים אבל אחרי שקווין נעלם (איך זה קרה בדיוק? לא עקבתי כ"כ בזמנו) הפסקתי בכלל לראות. איך אפשר להמשיך את הסדרה בלעדיו?! זו הדמות שממנה הכל התחיל...

למעלה