שרשור הכירות

חופים05

New member
עכשיו תורי...

אני דורית - כשנתיים בפורום, תשע שנים אלמנה. אמא לשני בנים מקסימים, חייל בן 19 בנח"ל ושמיניסט בן כמעט 17 . בעלי השותף והחבר הכי טוב שהיה לי, בן 42 במותו, נפטר בפתאומיות מסיבוך עקב דלקת ראות (תוך יום מתחילתה) לאחר שהיה מטופל דיאליזה במשך כ- 6 שנים בהן חיינו כמעט כמו כל משפחה, כולל טיפול בילדים קטנים (הרבה על ידו), בילויים, טיולים בארץ ובחו"ל וכו'. לאחר כשנה קשה מאד ועוד ארבע שנים של הסתגלות, יכולה לספר שבנינו חיים אחרים, טובים ושמחים.

24ר

New member
לדורית היקרה,

תארי מה עברת בשנה הראשונה , ולמה את מתכוונת כשכתבת 4 שנים של הסתגלות . כתבת שאת יכולה להעיד על כך שאת מאושרת היום , זה אפשרי? איך קמים מבור כל כך עמוקה?

../images/Emo24.gifהיי

שמי נחום ואני בן 60. הייתי נשוי 34 שנים באושר רב. רעייתי נפטרה לפני כשנה ועד היום זה לא נראה מציאותי בעיני - כמו חלום (רע). מעיין בכל הדברים שאתם כותבים כאן, מגיב לעתים רחוקות אבל תמיד תמיד מזדהה עם כל אחד מהכותבים. יישר כח לכותבים, ל"ועדת החברה", לנסיכה (עד היום לא הבנתי למה הכוכב) ובראש וראשונה לטלי העושה במלאכה של ניהול הפורום (אני בטוח שהדבר גוזל הרבה זמן ובמיוחד דורש הרבה כוחות נפש). מאחל לכולכם שבת שלום, רוגע שלווה והרבה הרבה שמחה.

הכוכב שלי הוא כוכב מיוחד

תודה על המילים הטובות הם עשו לי טוב בנשמה והנה הסבר על הכוכב , שרציתי לפתוח שם קבוע בתפוז גיליתי שמישהיא נכנסה בשמי , שנולדתי קראו לי בשמה של סבתי לימים יצא לי להכיר את הגקברת שבתפוז נקראת בשמי אז חשבתי איזה שם אבחר שיעשה לי טוב אמרתי שהייתי נסיכה של סבא חיי היו נהדרים אבל בתפוז יש המון נסיכות , ומאחר וסבא נפטר הוא כמו כוכב בשמים כמו כוכב הצפון הוא הכתיב לי איך לנהוג בעולם , אז הוא הכוכב שלי ואני הנכדה הראשונה שגדלה על ברכיו , אני הייתי הנסיכה של כל המשפחה עד היום אני מקבלת יחס מיוחד , ולכן מכאן הנסיכה של הכוכב ובקיצור נסיכת הכוכב , והאמן לי סבא שלי היה כוכב נהדר היו לו המון בני משפחה שהביטו בו בעיניים נוצצות בהמון אהבה הוא הקרין המון סמכות , הוא היה נכד של ראש הקהילה איש אציל שגדל בדמשק הוא היה ראש המשפחה שעלו לארץ ועזר לכולם לבנות בית בארץ איש מיוחד כי אהבתי אותו הכי הרבה בחיי ועבורי הוא כוכב ענק הוא אימץ את האלמנות של המשפחה ועזר להם לקיים את המשפחה שנותרה ואלי העשייה שלי פה היא הדוגמה שלקחתי ממנו , שהוא שגדל כיתום מאב וסבא שלו ואמא שלו גידלו אותו בחינוך קפדני מאד ובבגרות שלו , עזר לכל היתומים והאלמנות של המשפחה המורחבת

SABI123

New member
שבת שלום

שמי חגית אני התאלמנתי לפני עשרה חודשים אני בת 38 אמא לשלושה 15 13 2 שתי בנות ותינוק

tul9ad

New member
היכרות

היי לכל חברי הפורום היקרים, חברים שבלעדיכם לא היתי שורדת את האסון שפקד את מישפחתי, אוהבת אותכם. שמי ימימה אדר, בת 51, אמא ל-3 בנות יפות ומדהימות, בת 27, נשואה ואם לילד בן שנתיים, בת 24 סטודנטית שנה ג. משפטים ובת 20 חיילת. לפני כ-3.5 חודשים בעלי נפטר באופן פתאומי, לאחר סוף שבוע קסום בצימר בצפון, יום למחרת אהובי לא הרגיש טוב, הגיע לבית החולים ולא שרד, נפטר משבץ לטענת הרופאים. איננו יודעים את נפשנו מצער, אך לאחר טיפולים לי ולבנות, הצלחנו לאסוף את עצמנו ולהמשיך הלאה. הכאב תמיד יהיה חלק מחיי, אך חיבים להמשיך הלאה, אין לשקוע, כי זה לא יחזיר אותו לחיים. בחייו ציווה לנו את החיים. יהיה זכרך ברוך

חני163

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifמתפקדת, אני קוראת סמויה כבר תקופה

ומתרגשת כל פעם מחדש כאשר אני רואה את החברויות והעידוד של החברים אחד לשני, נראה לי שאני קשישת הפורום גם בגיל וגם בתקופת האלמנות, תאריך לידה 19,2 התאלמנתי לפניי שנים לאחר 11 שנות מחלת לב של בעלי נשארתי עם 3 ילדים שעדיין היו תלמידים, כאשר אני התאלמנתי לא היו קבוצות תמיכה ומיכוון שעבדתי לא הייתה עזרה מטעם הביטוח הלאומי, השנים חלפו, התמודדנו עם בעיות ובכוחות משותפים התגברנו, זכיתי לחתן את 3 ילדיי ועכשיו אני מאושרת עם התוספות למשפחתי חתניי כלתי ונכדיי, בכל שימחה וחג בעלי חסר והשימחה לעולם אינה שלמה, למדתי לשמוח במה שיש ולא להתמקד במה שאין, אשמח להשתתף בפורום טלי יקירה, תבורכי על פועלך כל שנבקש לו יהי , אמן

הכרות

אני ליטל אלמנה כבר 6 שנים .. אמא לשלושה פרחים מקסמים/ משגעים/ומשוגעים ... מאוהבת בהם למרות הכל ובזכות הכל .(22,20,12) בשנה אחרונה קבלתי משרה ..בחו"ל.. הבן הצעיר איתי הגדולים בבית עם הסבתות ... בעבר השתפכתי על מערכת יחסים פרק ב' שבניתי... לא נכשלנו, עדיין בקשר מעולה, אבל כבר לא גרים יחד.. העבודה הנוכחית שלי נותנת פסק זמן , אפשרות לבן להיות נטו איתי.. קוראת אותכם לעיתים אבל היום אני במקום אחר והפורום מחזיר אותי אחורה. לכם החדשים בסטאטוס "הנחשק" אומר האסון נוראי ,נראה שיותר עמוק אין, אבל ניתן להתרומם, ניתן לחיות, לשמוח ולהיות מאושרים.. והנפילות ישנן אבל באות לעיתים יותר רחוקות לתקופות קצרות יותר.. תזכרו משפט אותו אמר לי קובי ז"ל(בעלה של טלי נפתר שנה אחרי מותו של אישי ) " היקום לא מעמיד אותנו בנסיונות שלא נוכל להם" תודה לטלי שמתחזקת את הפורום ,יודעת כמה קשה לך ... תודה לנסיכת הכוכב שכאן תמיד עם מילה או קלישאה טובה. גם מחר תזרח שמש חדשה ...

סיגלי41

New member
גם אני "קופצת" מידי פעם לביקור...

בת 50. בעלי נפטר לפני 6 שנים מסרטן במוח (כן, גם הוא). ילדי בני 14, 12 ו - 7.

malki58

New member
שרשור הכרות....

בת 58 + 3 ילדים, הבכורה בת 36 נישאה לפני כשנתיים וחצי, האמצעית בת 34, מתחתנת בשעה טובה בדצמבר, בן, בן 28. אני עוברת כרגע תקופה לא קלה , ביום חמישי האחרון היתה אזכרה במלאת 4 שנים מאז בעלי, אהובי, חברי ז"ל נפטר. אני רק יודעת שככל שהזמן עובר זה קשה יותר, הגעגועים לגבר שאיתו ביליתי מגיל ילדות (15), זה קורע אותי מבפנים.

yamkachol

New member
../images/Emo42.gif

אלמן מזה חמש שנים. אשתי התאבדה. נשארתי עם חמישה ילדים, שהיום הם: בת 19 וחצי, בת 17, בת 15 ושני אחים תאומים בני 13. היום חגגנו את העליה לתורה בבית כנסת רפורמי. היתה זו לי חוויה מלאת אושר ושמחה. הרגשה שמזה חמש שנים לא ידעתי. כיום ילדי יותר בוגרים, יותר חברים, וזו חוויה לראותם ולהרגיש אותם ביחד - אותנו ביחד. משפחה. עברתי סדנא של "התמודדות באובדן בן /בת זוג" באונ. חיפה (בהדרכתה של נירה דגני). הייתה זו לי נקודת מפנה בהתמודדות של באובדן. נכנסתי בהרגשה שהכל שחור, ויצאתי מהסדנא בהרגשה שהשמיים הם הגבול. חוויה מאוד מעצימה. כיום אני בסדנא של אנשים שבני זוגם התאבדו. היו כבר כ 8 פגישות, ומרגיש שגם אם מדובר יחסית בשלב ראשוני של הסדנא, עדיין הדברים מחלחלים, ועוזרים לי לעזור לעצמי. מרגיש שכיום בתקופה יותר רגועה, ופנוי להשקיע יותר בעצמי. ציוותה לי ולילדי את החיים. יהיה זכרה ברוך.

תודה לכולכם

שפתחתם את הלב וספרתם משהו עליכם לאחרונה הרגשתי פעילות בפורום , לא תארתי לי שאנחנו מונים חברים רבים אבל חשוב שתזכרו שהפורום הוא שלכם ובשבילכם היחד הזה יתן לכם את הכח שצריך שמתעייפים וגם שרוצים לחלוק משהו ותודה לכולם על המילים הטובולת שנשלחו לטלי היקרה ואלי זה עשה לי את השבוע האחרון לאחר , ומאד חיזק אותי תודה לכם על האהבה שאתם שולחים לי כי אני פה מצאתי משפחה גדולה אתם מאד יקרים לי כל אחד ואחת מכם , כל כך מבקשת שהחיים יחיכו אליכם שתבנו לכם מחדש את החיים עבורם ועבור הילדים , שתדעו שוב חיים עם חיוכים ולב שמואר

li 3 האחת

New member
הדובדבן שבקצפת.קצת באיחור.

היי חברים ותיקים..והיי גם לכם החדשים.. אני ליאת אלמנה כבר 3 שנים כמעט בת 42 אמא ל2 נסיכות גדולות 23,19 ונסיך מדהים שחגג בר מצווה לפני 4 חודשים. לבעלי ז"ל היה גידול בראש והוא נלחם בו 10 שנים. עד לפני שנה הייתי פעילה בפורום ובמפגשים עד לנשואי..עכשיו שאני בסטטוס אחר אין לי המון זמן ולפעמים לא רואה מחשב מעל שבוע. אבל כל הזמן מתעדכנת מה חדש פה.אני בקשר רציף עם הבנות המקסימות. מאחלת לכולם רק טוב.. ולכן חברותי המקסימות ברוריה,צביה,מיכל,חגית,נסיכה,טלי אוהבת ומתגעגעת... שלכן באהבה ~לי

yoavyo

New member
הכרות...

בן 36 + ילדה בת 3.5 אישתי נפטרה ממחלת הסרטן לפני כחודשיים לאחר מאבק של 5 שנים (כתבתי פה מעט בשם אחר...) כיום בעיקר קורא פסיבי

נות נות

New member
כניסה ל"תואר"

קוראים לי רותי המכונה "נות נות",התאלמנתי לפני כ-10 חודשים ונשארתי עם שלושה ילדים מקסימים נכנסתי קצת לפורום ואשמח להצטרף ולהתכתב אתכם ולהכיר את הפורום ולקבל עד כמה שניתן תמיכה. ושמעתי מפשושית שאתם גם לפעמים נפגשות,אשמח להצטרף. אני בת 49 ותאריך הולדתי ה-05,05,61

24ר

New member
נות נות

בני כמה הילדים? האם את ירושלמית? תאריך הלידה שלך מזכיר קצת את שלי . גם לי קוראים רותי ותאריך הלידה שלי 6.6.62 אני אלמנה כחודשים .

נות נות

New member
שלום לך 24ר

ילדי בני 17 15 13 ואני גרה בבתים ואני מרגישה שהזמן לא מרפא והגעגועים ...... אך צריך נסות להתגבר ... למען הילדים אגב אחותי ירושלמית

למעלה