שרשור הכירות

שרשור הכירות../images/Emo9.gif

שם: מקום מגורים: גוון ורוד אהוב: גיל: משהו שרצית לספר:

victoria777

New member
220ה

שם:!יקט!7יה(נראה שונה לחלוטין בפקאצית
) מקום מגורים:דרום גוון ורוד אהוב:כמה שיותר נוטה לסגול גיל:17 משהו שרצית לספר:לא יקח הרבה זמן עד שיפתח פורום פריקים/ערסים/פרחות

itoosh2

New member
אלוהה

שם: איתושתוש מקום מגורים: רעננה גוון ורוד אהוב: כמה שיותר נוטה לשחור גיל: 14 משהו שרצית לספר: החתול המושמושון שלי הביא היום כזאת זיקית דוחה הביתה... איכ!

GILADOS

New member
OK שם: גלעד מקום מגורים: כדור הארץ גוון ורוד אהוב: ../images/Emo20.gif!!!!!1111111 גיל: 18 וחצי. משהו שרצית לספר: אממ... לא רציתי ../images/Emo12.gif

עונהה:)

שם: רינת מקום מגורים:נתניה סיטי
גוון ורוד אהוב: אממ ורדרד גיל: 16 חודש ו3 ימים
משהו שרצית לספר: ערסים
חח סתם.. אממ אני לא באמת פאקצה אבל זה נחמד להיות כאן

../images/Emo122.gif

שם: מיטל. מקום מגורים: צפון. גוון ורוד אהוב: חיוור ודהוי. גיל: 14 וחצי. משהו שרצית לספר: הפורום הזה הוא יוזמה נפלאה.

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: לא פקאצה
. מקום מגורים: חסוי. גוון ורוד אהוב: ורוד רגיל
. גיל: 13.7. משהו שרצית לספר: פורום פקאצות? אמממ אני עדיין קצת בשוק
.

Sinner Girl

New member
../images/Emo3.gif

שם:
. מקום מגורים:
. גוון ורוד אהוב: בייבי. נראלי שככה קוראים לורוד בהיר
. גיל:עוד פחות מחודש 17. משהו שרצית לספר:שאני פרחה.ואני אוהבת את זה.

:)../images/Emo19.gif

שם:בתאל מקום מגורים:ב"ש גוון ורוד אהוב:חלש/כהה גיל:12.5 משהו שרצית לספר:אני לא פאקצה סתם נחמד לי ליהיות פה ולהעביר קצת את הזמן:)

../images/Emo97.gifגם אני גם אני! [תרגום:גNנ*!.]

שם: ליטל לייק דה. מקום מגורים: חיפה סואו מושי. גוון ורוד אהוב: אני תומכת באיתוש.
גיל: 14. הגיל הכי 100מם בעולם!!! משהו שרציתי לספר: איי סואו לייק נוט מושי!:'[

itoosh2

New member
ליטלי../images/Emo3.gif

אהובה מושי מושלמת שלי!!! מה המצב צבי?

b0redavid

New member
מוטר גם לקרישים לענות??????!!!!!!!1

שם: דייווידהאחדהיחידהמיוכדוהסקססי25 מקום מגורים: שייינקין 4, ת"אביב גוון ורוד אהוב: הורוד מתחת לתחת שלך!!!!!!!כככככככ (_)x)_) <-זאה גיל: עשרים וחמישה אבל אני עובר בכרטייסת נוAר יאה1 משהו שרצית לספר: פנוי ומכבס רצינית לקשר רציני דוגריי ואמרו לי שאני דומה לזה מהתיטאניק סיוון דיון! אז שוה ברמות! PPלאפון: efeschameshshtiiiemshalosimarbarin v shtiem + 5 (רק לגבינות עניין, זה כטוב בסדוי!)

חוצפאי

New member
אהמ

"שם: נטעלי מקום מגורים: תל אביב סיטי שיו וואו גוון ורוד אהוב: פוקסיה, וכמה שיותר צועק גיל: 21 משהו שרצית לספר: יש לי שלט אוניברסלי!!!!!!!!!!!!!!!!"

עונה../images/Emo9.gif

שם:מור (עדיף מורצ'ה
) מקום מגורים: חולון גוון ורוד אהוב: פוקסיה
גיל: כמעט 15 משהו שרצית לספר: אני חושבת שהגעתי לשלב שאפשר להגיד:התמכרתי לפוטושופ

LuNa MaJnUnA

New member
אגב אמצתי את האייקון הזה ---> ../images/Emo41.gif

שם: 0*גל מקום מגורים: פ''ת פשע & רשע
גוון וורוד אהוב: ככה כסה כי סה הכי שולטטט
גיל: 15 משהו שרצית לספר: יש לי חבר והוא מושי מושלם!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כסה מתוק מלאך שלי פשפשוןןןןןןןןן!!!!!!

למעלה