שרשור הכירות

Loppy

New member
שרשור הכירות../images/Emo110.gif

כדי שנכיר אחד את השני קצת יותר טוב, אז נעשה שרשור הכרות עם כמה פרטים קטנים על כל אחד. אז כל אחד יכתוב- שם: גיל: איזור בארץ: שיר אהוב של כריס: פרטים אחרים שהייתם רוצים שידעו עליכם: *אפשר גם תמונה... אז אני יהיה ראשון- שמי בישראל הוא דור, אני בן 13 וחצי, וגר באיזה חור שחור ליד העיר מודיעין, השיר האהוב עלי הוא השיר המדהים i turn to you, ואתם יכולים למצוא אותי במסנג'ר ב- [email protected] NEXT!

Loppy

New member
שכחתי לציין-

אם אתם מוסיפים אותי למסנג'ר תכתבו לי כאן כדי שאני אאשר אחרת אני מבטל...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

שם: ליאת גיל: 14 וחצי איזור בארץ: מרכז שיר אהוב של כריס: fighter פרטים אחרים: מסנג'ר [email protected] (אבל אני בקושי מתחברת...) איי סי קיו 193671417, וגם בטח שמתם לב לפי החתימה שלי שאני מעריצה את אבריל לאבין. אה... ועוד דבר (איך יכולתי לשכוח!) אני חולה על המורדים!!!

../images/Emo6.gifאניי עכשיוו

שם:חן גיל:14 שיר אהוב של כריס:beautiful פרטים אחרים שרציתם שידעו עליכם:אממ...אני מתההההההההההה על ווסטלייףףףףףףףף!!ואני מעריצה את אטומיק קיטןןןןןןן!!! ו..אתם מוזמים להוסיף אותי למסנג'ר שלכם[email protected].

Devilish Angel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifועכשיו אני...../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

שם: עדי גיל: 15 וחצי איזור בארץ: מרכז שיר אהוב של כריס: כולם! עוד משהו שכדאי לכם לדעת עליי: אני אוהבת קצתת המורדים ואבריל לאווין, אבל אהבת חיי היא כריסטינה. אני אוהבת לשיר ולרקוד (אני בלהקה) וכמובן שחוץ מכריסטינה אני שומעת רוק מטאל וסופט-רוק. וזייהו

elior15

New member
ועכשיו אני!../images/Emo9.gif

שלום שמי אליאור אני בן 16 זהו מה עוד רוצים לדעת אני מהמרכז זהו זה מה שיש לי בנתיים אני מתעסק במיסטקיה וכל מה שמסביב וזהו. מקווה שיצא לנו לדבר הרבה ביי

elior15

New member
רגע רגע לע העלתי תמונה

שניה זה לפר אני רוצה לעלות תמונה שניה

ווטס אפפפפפפפפפפ

הלוווווו מה המצב חברה אני יוסי מהמרכז... אני מעריץ את כריסטינה.....בן 16.... שיר אהוב כנראה- ביוטיפול, וולק אווי וסור.... עוסק במגיה, מיסטיקה.... אוהב לשמוע פופ-רוק.....

elior15

New member
תגיד

שלום מאיפה התמונה אני מניח שלפי התמונה ראית את הסרט כישוף נכון? טוב בכל מקרה זאת שבתמונה היא שיחקה בסרט אתה יודע מה השם המלא שלה? שיהיה לך יום מקסים

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo107.gif

שם: ליזה גיל: 11 אזור התנחלות: י-ם שיר אהוב של כריס: ביוטיפול וווט א גירל וונטס תמונה מצורפת...:)))

ortal500

New member
אז ככה........./images/Emo187.gif

קוראים לי אורטל אני בת 16 וחצי
אני גרה בבת חפר (גם כן חור) והשיר שאני הכי אוהבת זה שיר 6 בדיסק החדש (לא זוכרת ת'שם)
ואם בא לכם : האימייל: [email protected] ואיסיקיו: 2938320653

flowers girl

New member
../images/Emo15.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

טוב.. אני אעשה בקצרה כי אני צריכה ללכת פעם ראשונה למורה פרטית
תאחלו לי
..
טוב, אולי חלק מכם לא זוכרים/לא מכירים אותי בכלל, אבל אני הייתי פה מתחילת הפורום, ופשוט קצת נטשתי כי לא יכולתי לצפות בתמונות, ואם אי אפשר לצפות בתמונות- מה הטעם בפורום המושששששששששששללללםםםםםםםםם הזה
מבינים
בקיצור.. עכשיו הכללללללל הסתדר לי, וח-ז-ר-ת-י
יי
פ'כל מקרה, הנה התשובות שלי- שם: נעה הממי
אולה
שיר אהוב של כריס: soar... חולה עליו........ וכמובן dirrty
פרטים אחרים שהייתם רוצים שידעו עליכם: וואי.. אוקי.. אני יפה, וממש ממש חולההההההההההה על כריסטי.. אממ... אני אשים תמונה שלי אם תבקשו יפהההההההההההההה
אני
אתכם
מוצ'ו מוצ'ו
אממ.. אוהבת, נעה

טינקר2ל

New member
שלומלום!!!אני חדשה פה!!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

טוף אז ככה:
שם:בת-אל
איזור בארץ:פ"ת רשע פשע
שיר אהוב של כריסטינה:refelction...איזה שיר מדהיםםםםםם!!
פרטים אחרים:אנשים תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות אני כל כך מאוהבת בכריסטינה!!!אמאלה הביא כזאת מהממת שבא לי לבכות!!!ושאני לא יתחיל לדבר על הקול המדהים שלנ...דיי כריס אני אוהבת אותך!!! ושמעו אנשים יש לי פה מלאאאאא תמונות פשוט מהממות להשים אבל כולם גדולות מידי אז זה לא שולח גרררררר
...

Devilish Angel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני פה גם די מתחילת הפורום.. .אנני משערת
ותפרסמו תמונות שלכם מה יקרה
אני מוכנה את שלי אם אחרים ישימו

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo107.gif

אני פירסמתי שלי כשהייתי קטנה...

DIRRTY

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif|V

דוד כהן 14 מעלה אדומים dirrty האמייל שלי: [email protected]

BaR ReFaEli

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo42.gif

שם: קרן גיל: 14 איזור בארץ: ראשל"צ שיר אהוב: dirty פרטים נוספים: אי סי קיו 151144733

למעלה