שרשור היכרות

מ א ג ר ט

New member
שרשור היכרות

בגלל שיש הרבה חברים חדשים בפורום, חברים ותיקים, וסתם כאלו שלא ממש הציגו את עצמם... בואו נעשה את זה עכשיו! שם: גיל: כמה שנים אני בקטע של מלחמת הכוכבים: תחומי עניין נוספים: עיסוקים מגוונים: בעד/נגד ציון ה25 במאי, והצעות: עוד דבים שבא לי להוסיף: תרגישו חופשי לענות או לא לענות על כל השאלות, זה לא כאילו אנחנו יודעים איפה אתם גרים או משהו... :)

DDN

New member
ראשון

שם: דני גיל: 27+ כמה שנים אני בקטע של מלחמת הכוכבים: הרבה, מאז שאני זוכר את עצמי חבבתי את הסרטים (תקווה חדשה), ומאז שגיליתי את KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC נכנסתי יותר עמוק. תחומי עניין נוספים: משחקי תפקידים (תחום עיקרי), היאבקות, מד"ב ופנטזיה, סדרות טלויזיה, טלנובלות ישראליות עיסוקים מגוונים: משחקי תפקידים, משחקי לוח ושולחן (SETTLERS OF CATTAN RULES) בעד/נגד ציון ה25 במאי, והצעות: מה זה התאריך הזה? עוד דבים שבא לי להוסיף: אני רומני, אני מעדיף לקחת ולא להוסיף.

DDN

New member
שכחתי עוד כמה דברים

בתחומי עניין, להוסיף גם קומיקס ודמויות קומיקס. דברים להוסיף (פרסומת עצמית): אני מנהל שלושה פורומים בתפוז: משחקי תפקידים (353), גיבורי על (615) ורובוטריקים (1484 שלצערי טרם הצליח להתרומם)

Y. Welis

New member
יש אגב סידרה חדשה או שזו הישנה?

ראיתי איזה פרומו באתר של המדיה פלייר.

DDN

New member
יש כמה וכמה סדרות חדשות

ויהיה סרט ב2007, אבל לא של הסדרה המקורית. הפורום עוסק בכל הסדרות, אבל עיקר המעריצים של רובוטריקים נאמנים לG1 המקורי.

מ א ג ר ט

New member
וגם אני אענה:

שם:שירה גיל:16 וחצי (שימו לב לחצי המשמעותי) כמה שנים אני בקטע של מלחמת הכוכבים:מאז יציאת "אימת הפאנטום", כשהייתי בת 9. נכנסתי לזה ממש חזק מאז שאני בעינייני האינטרנט, כלומר לפני שלוש וקצת שנים. תחומי עניין נוספים: סטארגייט, ספרות פנטסיה, פיירפליי, שוקולד. עיסוקים מגוונים: מעבר להיותי תלמידה משועממת אני אוהבת כנסים ופסטיבלים (ע"ע איקון), מדריכה, וחובבת טיולים על חוף הים בשקיעה (צוחקת. אין לנו ים.) בעד/נגד ציון ה25 במאי, והצעות: ברור שבעד. היו לנו המון הצעות כמו מחזמר, הקרנות מיוחדות של הסדרה/סרטים, פאנלים אל תוך הלילה, מילון מונחים, תקצירים, חוויות, להקים אתר... אני עוד אדבר על זה הרבה בחודש הקרוב. שימו לב! עוד דברים שבא לי להוסיף: מקווה מאוד להוציא רשיון נהיגה עד החופש הגדול. ולמי שפספס את החפירה הגדולה מלפני חודש ומשהו- ב25 למאי הקרוב אנחנו (ושאר העולם) נציין 30 שנה לסאגה המתמשכת של מלחמת הכוכבים.

אוקי...

שם: טל גיל: 12 כמה שנים אני בתחום של מלחמת הכוכבים: שנתיים-שלוש. תחומי עניין נוספים: מוזיקה, סרטים, כל מה שקשור למד"ב בעד/נגד ה25 במאי, והצעות: ברור שבעד! עוד דברים שבא לי להוסיף: ווקים שולטים!

TV Eye

New member
כנראה המובגר האחראי היחידי כאן ../images/Emo3.gif

שם: עומרי גיל:27 כמה שנים אני בקטע של מלחמת הכוכבים: אחד הזיכרונות הראשונים שלי אי פעם היה מגיל 5 בערך, שהלכנו כל המשפחה לצפות בפרק VII. ואני זוכר שבתור ילד הבטחתי לעצמי שאני יהיה גדול אני יהיה גדאי (נו בן 5 מה אתם מצפים) כמובן שמאז התלכלתי הפכתי לקפיטליסט ופניתי לצד האפל של הכוח. תחומי עניין נוספים: קולנוע וקומיקסים (למזלי או צערי אני לא גיק ככה ששאחר התחביבים שלי הם בנאלים מידי ) בעד/נגד ציון ה25 במאי, והצעות: אני תמיד בעד לחגוג את SW וכמה שיותר כמו שכבר אמרתי אני מציע אפילו את ביתי שהוא כבר די מקדש של סחורה של SW

DDN

New member
כנראה המבוגר האחראי היחידי כאן

שכח לקרוא את ההודעה של הראשון (אהמ, אני) שהתפקד. בפברואר אני בן 28. מי יותר מבוגר, הא?

Julia307

New member
טוב אז ככה

שם: נשאר עם Julia לעת עתה.. גיל: 22. אני בקטע של מלחמת הכוכבים: מאז שיצאה הטרילוגיה החדשה. נורא אהבתי אזהתחלית להכנס לעניין. תחומי עניין נוספים: אוהבת מד"ב (בעיקר The x files, babylon5) ופסטיבלים כגון אייקון. הייתי השנה שוב ונורא נורא נהניתי
אני גרה בת"א י-ם...זהו.. ומקווה שנה הבאה שיהיו עוד דברים על star wars באייקון.

מ א ג ר ט

New member
איקון!

ואני מאמינה שאם אנחנו, כקהילה, נרים אירוע של מלחמת הכוכבים אז.. יהיה אירוע של מלחמת הכוכבים! אפילו שניים!

subatoi

New member
המממ...

שם: subatoi, דה
גיל: 27 כמה שנים אני בקטע של מלחמת הכוכבים: לא הרבה. מכיר את פרק 4 כבר שנים, אבל "התחברתי" ממש רק בשנה-שנתיים האחרונות. תחומי עניין נוספים: מב"כ לדורותיה, ס"ג לדורותיה, עוד הרבה מד"ב ועוד הרבה דברים. עיסוקים מגוונים: כתיבה (יותר מדי), קריאה, ושאר שטויות העולם. בעד/נגד ציון ה25 במאי, והצעות: בעד, הכי טוב. עוד דבים שבא לי להוסיף: לא ממש. בינתיים לפחות.

TheSegal

New member
חדשה בפורום

שם : עדי גיל : 25 כמה שנים בקטע : כבר שנים, אבל לא בצורה אובססיבית. תחומי עניין נוספים : אנימה ולמצוא זמן לחיות בין העבודה ללימודים בעד/נגד ציון ה -25 במאי: מתביישת להגיד שאין לי מושג במה מדובר...

מ א ג ר ט

New member
לא מדויק

ב2005 הסרט יצא ב19 למאי. ואני זוכרת את זה בעיקר כי לא הבנתי למה לא משחררים את הסרט ב25...

למעלה