שרשור היכרות

nir2107

New member
שרשור היכרות

אז אני ניר, המנהל החדש של הפורום, לא כ"כ מודע לקיומם של ערוצים אחרים חוץ מביפ. אני חייב להתוודות שגיליתי על הפורום הזה רק לפני כמה ימים וראיתי באיזה מצב הוא נמצא ולדעתי הוא מסוגל ליותר. מטרת השרשור הזה הוא גם שאני אכיר את החברים הנוכחיים בפורום וגם שהנוכחיים יכירו את החדשים. השרשור נעוץ כי אני מאמין ומקווה שהרבה אנשים יצטרפו לפורום בימים הקרובים. אז אנא מלאו את הפרטים הבאים. ככל שיש יותר פירוט - יותר טוב
שם: גיל: תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: דמות אהובה בתוכנית: תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: דמות אהובה בתוכנית:

nir2107

New member
אז אני אתחיל

דוגמה אישית וכל זה... שם: ניר קפלן גיל: 17 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: סאות'פרק. סדרה גאונית שמראה שסדרות אנימציה יכולות להיות סאטיריות, מצחיקות ויותר טובות מכל סדרה "אמיתית" שמשודרת באותה תקופה. דמות אהובה בתוכנית: מיסז גאריסון. הדמות הכי סטראוטיפית שקיימת בטלוויזיה כנראה. אבל זה מה שהופך אותו לכ"כ מצחיק תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים:: רנו פסקאל. לדעתי לא הייתה כזו מחלוקת סביב התוכנית אם ההנאה של אלה שכן אוהבים את התוכנית לא הייתה כל כך גדולה. דמות אהובה בתוכנית: אין לי פייבוריטים. אולי רק לוקו קצת פחות מהאחרים, כי השירים שלו ממצים את עצמם אחרי 10 שניות.

ori63

New member
....

שם: אורי. גיל: 15. תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: מת על חברים, פשוט סידרה ענקית שמורידה אותי לרצפה כל פעם מחדש. דמות אהובה בתוכנית: אוהב את כולם אבל בעיקר את ג'ואי, הבנאדם קורע ברמות שאי אפשר לתאר, והפרצופים שהוא עושה מצחיקים בטירוף. תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: סאות'פארק, סדרה מטורפת. דמות אהובה בתוכנית: בלי לחשוב פעמיים- אריק קארטמן, הוא הורג אותי עם השנאה שלו ליהודים,ועם הדברים ההזויים שהוא אומר.

nir2107

New member
תודה, אבל

כרגע נראה לי שאני אסתדר לבד. בע"ה כשהפורום יתחיל לשגשג ולהיות יותר פעיל, ויהיה צורך במנהל נוסף, אתה תהיה ראשון שאני אפנה אליו.

the shir man

New member
אין בעיה

בהצלחה ואני תמיד פתוח לעזרה=] תהיה מוזמן לפנות אליי במסר אישי כאשר תרצה.

אסִי

New member
אהלן שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo45.gif

שם: אסי גיל: 15.5 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: מלקולם (חוזרים לעונה חדשה - מה לא שמעתם?). דמות אהובה בתוכנית: דואי. פשוט מלך הילד הזה. תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: יש הרבה, אבל אולי התוכנית הכי גדולה שיצאה מהערוץ ושעשתה הכי הרבה רעש יותר מכל תוכנית אחרת היא מ.ק. 22. דמות אהובה בתוכנית: חנוכה.

RoieL

New member
נמנמ

שם: רועי גיל: 13 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: חברים דמות אהובה בתוכנית: פיבי וג'ואי תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: לא זוכר. יש רשימה? אולי אלי נגד העולם שמשודרת בש.ח. רק פעם בשבוע. דמות אהובה בתוכנית: ללי

שלום

שמי הוא אורי. אני בן 13. לדעתי, כרגע, אי אפשר להתחרות עם סאות'פארק. עד שיגיעו הסימפסונס בפרקים החדשים. סאות'פארק זה מעולה, אבל הסדרה הכי טובה שאי פעם ראיתי זו בהחלט סימפסונס. אין מה לעשות. הדמות האהובה היא כנראה רנו פאסקל. קשה להסביר. אבל הוא פשוט קורע ברמות שלא ראיתי בחיים. החתולים הסמוראים. אל תכחישו. אני יודע שאתם מתים על זה. אנשובי.

scso

New member
אחלה של פורום!

שם:אסף ג'רבי גיל:14 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ:חברים,בסט סידרה אבר! דמות אהובה בתוכנית:צ'נדלר,הוא פשוט מלך עם הבדיחות המתחכמות שלו. תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים:חברים,ואני מניח שגם אלי נגד העולם שמאוד אהבתי. דמות אהובה בתוכנית:כמו שארמתי,צ'נדלר. היי ניר,אני די בטוח שאתה מכיר אותי מהפורום האבקות. אחלה פורום התחלת לנהל פה

רק בגלל שאני אוהב אותך ניר..../images/Emo3.gif

שם:אבישי גיל:17 וחצי תוכנית נוכחית אהובה בערוץ:חברים/נשואים פלוס/המדריך למתחיל/סאות'פרק. למעשה הכל, אבל אלו הם הכי אהובים. דמות אהובה בתוכנית:צ'נדלר תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים:מ.ק 22 אחת המצחיקות.. דמות אהובה בתוכנית:חנוכה כמובן..

Vulgar

New member
HEP HEP HEP~!

שם: עדן גיל: 16 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: נשואים פלוס דמות אהובה בתוכנית: אל באנדי. הדמות הכי גיאונית ששודרה בטלוויזיה אי-פעם. תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: אני אענה פה נשואים פלוס, אבל סדרות שאני משתדל לא לפספס הם שאפל'ס, סאות'פארק וחברים. דמות אהובה בתוכנית: אני מת על באטרס, הורג אותי מצחוק. בחברים, מה שמעולה בסדרה הוא שאי אפשר ממש לבחור דמות מסוימת...אני יכול להגיד שרוס הוא הפחות מועדף עליי.

richter

New member
שלום

עידו, 19, מנהל את פורום סאות פארק כאן בתפוז (כל מעריצי/ות הסדרה שלא הכירו את הפורום עד עכשיו- אתם/ן מוזמנים/ות להצטרף
) תוכנית אהובה: אני אתן לכם לנחש.. דמות אהובה: מממ...קרטמן, obviously וחוץ מסאות' פארק: מחכה שביפ ישדרו שוב את "הקרקס המעופף של מונטי פייתון" ואת "קאובוי ביבופ" כמו שהבטיחו לפני שנה-שנתיים בראיון פה בתפוז...

Evil Beast

New member
|החיקוי|שלום!!!|סחיקוי|

שם:עידו גיל:16 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ:נשואים פלוס, הרצועה ושאפל'ז. דמות אהובה בתוכנית:אל באנדי, כל דמות שיובל סמו מגלם וחזי ביוטי. ושאפל. תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים:הרצועה, נשואים פלוס הסימפסונס ומאד טיוי. דמות אהובה בתוכנית:כל דמות שיובל סמו מגלם וחזי ביוטי, אל באנדי, הומר סימפסון וכולם.

C B 4 Real

New member
רק כי אני מתגעגע לסכמש"ים שלך...

שם: אבירן גיל:21 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: הרצועה דמות אהובה בתוכנית: סלמוניקו תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: מכת מדינה!! דמות אהובה בתוכנית: המאבטח ולדימיר ורבי סוויסה

למעלה