שרשור היכרות

RJT

New member
:)

שם: רועי גיל: 13 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: חברים/הרצועה/סימפסונס (נו מה אני אעשה?) דמות אהובה בתוכנית: ג'ואי,צ'נדלר/כלב/הומר תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: חברים/הרצועה/סימפסונס/מלקולם דמות אהובה בתוכנית: ג'ואי,צ'נדלר/כלב/הומר/דואי. אז אני לא החלטי. If u got problem with that, I got two words for ya SUCK IT! (נו במילא הפורום הזה הוא 99% 13 אז מה זה משנה?)

1TheOne11

New member
שלום ניר:)

שם: מעיין גיל: 17 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: הרצועה.. אבל יש עוד! דמות אהובה בתוכנית: הדמויות של יובל סמו (גדעון להב, סלומוניקו ה-3, פרוכטר) תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: הממ אולי מאד טי וי? דמות אהובה בתוכנית: מיס סוואן

מממ....../images/Emo13.gif

שם: רוני גיל: 16 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: חברים דמות אהובה בתוכנית: כולם תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: לא יודעת דמות אהובה בתוכנית:

הוד11

New member
שלום גם אני חדש

שם: הוד גיל:16 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: נשואים פלוס דמות אהובה בתוכנית: פגי באנדי תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: האמתי שנשואים פלוס אבל כדי לגוון אז הרצועה דמות אהובה בתוכנית: הכלב כמובן

Gaunt

New member
גם אני../images/Emo13.gif

שם: מרים גיל: 15.7 תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: חברים דמות אהובה בתוכנית: פיבי

For The Sunnn

New member
חדשה..../images/Emo13.gif

שם: דניאלהגיל: 17.5תוכנית נוכחית אהובה בערוץ: סיינפלדדמות אהובה בתוכנית: ג'רי אופקורס... וג'ורג'תוכנית אהובה בערוץ בכל הזמנים: דאבל דייטדמות אהובה בתוכנית: רועי, והיצורים הביזארים המתחלפים...

למעלה